11ο Digital Marketing Forum

Το κοινό σας είναι εκεί προ πολλού. Ανά πάσα στιγμή μπορεί να ψάξει για να σας βρει. Αν συνεχίσετε να κρύβεστε, θα το χάσετε πιθανόν για πάντα. Ο ανταγωνισμός έχει ήδη στημένο το «μαγαζί» του στο διαδίκτυο και κάνει χρυσές δουλειές, με το μάρκετινγκ να κρίνει το αποτέλεσμα.                                            

Το 11ο Digital Marketing Forum έρχεται φέτος για να σας βγάλει από την αφάνεια και για να τονώσει την εικόνα σας στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προτείνοντας έξυπνες και κυρίως καινοτόμες στρατηγικές προβολής και διαφοροποίησης.

To φόρουμ, που θα πραγματοποιηθεί στις 5 Δεκεμβρίου στο Ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία, στόχο έχει να μεταφέρει και να ξεναγήσει το κοινό του στον κόσμο των Μέσων κοινωνικής δικτύωσης, όπου το μάρκετινγκ προσλαμβάνει μέρα με τη μέρα διαστάσεις που δεν μπορούν να αγνοούνται από οποιαδήποτε σύγχρονη επιχείρηση, η οποία θέλει να βρίσκεται με αξιώσεις στο παιγνίδι της αγοράς και του ανταγωνισμού.

Κερδίστε προοπτικές
Κατά τη διάρκεια του φόρουμ διακεκριμένοι ομιλητές από την Κύπρο και το εξωτερικό θα μοιραστούν τις πρακτικές τους εμπειρίες, καθώς και τις γνώσεις τους, προκειμένου να δώσουν τη νέα προοπτική για το πώς μπορεί να ενισχυθεί ή να δημιουργηθεί μία ολοκληρωμένη καμπάνια επικοινωνίας ενός brand με τη χρήση των Μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Επιπλέον, θα δοθούν τρόποι και μέθοδοι για  αύξηση των funs και των followers σε κάθε εταιρική ιστοσελίδα, αλλά και στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με στόχο τη βελτίωση της εικόνας, την αύξηση των πωλήσεων, αλλά και τη δημιουργία μιας δυνατής σχέσης με το κοινό.

Βρείτε το κοινό σας
Ανακαλύψτε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αξιοποιήστε τη δύναμή τους. Βρείτε εκεί το κοινό σας μαζεμένο, προσεγγίστε το, μιλήστε του, ακούστε καλά τι έχει να σας πει και μαντέψτε όσα σας κρύβει. Έπειτα, κάντε χώρο να περάσει το μάρκετινγκ σ’ ένα πεδίο δόξης καθόλα λαμπρό!

Το συνέδριο απευθύνεται σε διευθυντές και στελέχη μάρκετινγκ από επιχειρήσεις όλων των τομέων οικονομικής δραστηριότητας και ειδικότερα σε: Εταιρείες Διαφήμισης και Επικοινωνίας, Γραφεία Δημοσίων Σχέσεων, Media Planners, Media Agencies, Υπηρεσίες Marketing (Direct Sales, Direct Marketing, Δημόσιες Σχέσεις, CRM), Εταιρείες Ερευνών Αγοράς, Συμβούλους Marketing, Επαγγελματίες Πωλήσεων, Brand Managers, Διευθύνοντες Σύμβουλους, Γενικούς Διευθυντές και Line Managers από επιχειρήσεις και On Line Media.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το φετινό θεματολόγιο επισκεφθείτε την ιστοσελίδα:
http://www.imhbusiness.com/el/11th-marketing-communication-forum-exhibition#προγραμμα

Οργανωτής: IMH. Χορηγοί: DW Dynamic Works Ltd, Geo. Pavlides & Araouzos Ltd και Powersoft Computer Solutions. Χορηγοί Επικοινωνίας: Cablenet InBusinessNews Stand, περιοδικό IN Business, το sigmalive.com και το www.ilovestyle.com. Υπό την αιγίδα του ΙΑΒ Hellas, του Συνδέσμου Διαφήμισης και Επικοινωνίας Κύπρου και του Συνδέσμου Διαφημιζομένων Κύπρου. Για περισσότερες πληροφορίες, εγγραφές και κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε στο τηλέφωνο: 22505555, φαξ: 22679820, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com και e-mail: events@imhbusiness.com

 

Δειτε Επισης

ΚΕΒΕ: Επιταγή αξίας 14.000 ευρώ στο φιλανθρωπικό ίδρυμα «Τοξότης»
Γιώργος Μούντης: Επιβεβαίωση της σκληρής δουλειάς των συναδέλφων και συνεργατών μας το IN Business Award (vid)
Grant Johnson: Το μέλλον του τουρισμού στην Κύπρο προμηνύεται λαμπρό (vid)
Κατιάνα Μούσα: Η ECOMMBX βλέπει μπροστά, τα καλύτερα έρχονται (vid)
Με μεγάλη επιτυχία το «2ο Cyprus: The New Global Tech & Innovation Hub Summit» (pics)
ΚΟΕ Πανεπιστημίου Κύπρου: Οριακή βελτίωση του οικονομικού κλίματος τον Απρίλιο
Οι μαθητές φέρνουν την αλλαγή με το Net Zero for Youth (NZ4Y)
Πιο ακριβό φέτος το πασχαλινό τραπέζι-Τσούζουν οι τιμές κρέατος και ελαιολάδου
Paradox Museum Limassol & CP Foodlab: Ένα παράδοξο Φεστιβάλ Επιστήμης γεμάτο μάθηση και διασκέδαση
CNP Ασφαλιστική και Πυροσβεστική ενημέρωσαν το κοινό για πρόληψη και κατάσβεση πυρκαγιάς