Powered by

KA: Ραντεβού με Ryanair και Aegean

Εκδήλωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή το προσωπικό των Κυπριακών Αερογραμμών. 

Σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Οι συντεχνίες του Προσωπικού των Κυπριακών Αερογραμμών ανακοινώνουν ότι στις 31 Οκτωβρίου 2014  και ώρα  08.45  θα πραγματοποιήσουν εκδήλωση διαμαρτυρίας για τις διαδικασίες που δρομολογούνται με σκοπό την έλευση στρατηγικού επενδυτή στην Εταιρεία".

Eνώ η εκδήλωση είχε ανακοινωθεί ότι θα πραγματοποιηθεί έξω από τα γραφεία της εταιρείας KPMG, τελικά οι εργαζόμενοι συγκεντρώθηκαν στο υπουργείο Οικονομικών όπου θα συνεδριάσει η επιτροπή εξέτασης των αιτήσεων και που θα έχει συνάντηση με εκπροσώπους των  εταιρειών RYAN AIR και AEGEAN. Η διάρκεια της εκδήλωσης θα είναι από τις 08.45  μέχρι τις 10.00.

Σημειώνεται ότι η τεχνική επιτροπή, η οποία εξετάζει τις μη δεσμευτικές προτάσεις που υπέβαλαν οι ενδιαφερόμενες εταιρείες για τις ΚΑ, όπως αναφέρει το ΚΥΠΕ, θα συναντηθεί στις 9.00 με τους εκπροσώπους της Ryanair, ενώ στις 17.00 θα έχει συνάντηση με εκπροσώπους της Aegean Airlines.

Στην τεχνική επιτροπή συμμετέχουν η Γενική Λογίστρια της Δημοκρατίας, ο Έφορος Αποκρατικοποιήσεων, ο αναπληρωτής διευθυντής της Πολιτικής Αεροπορίας, η KPMG ως σύμβουλοι των ΚΑ, το ΥΠΟΙΚ, ο νομικός σύμβουλος των ΚΑ, ο Πρόεδρος και μέλη του ΔΣ των ΚΑ και ο πρώην CEO της Air Malta Peter Davis εξωτερικός σύμβουλος των ΚΑ.

 

Δειτε Επισης

Α. Σπακουρή: Όχι απλώς ένας τουριστικός προορισμός για τους Κύπριους η Ελλάδα-Γιατί βρίσκεται σταθερά στην κορυφή
Olympic Lagoon Resort: Επεκτάσεις και βελτιώσεις στο πεντάστερο ξενοδοχείο στην Αγία Νάπα (photos)
Κώστας Κουμής: Ζωτικής σημασίας η αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών στο Τρόοδος
Υπογράφηκε η σύμβαση για τα κεντρικά γραφεία του Υφυπουργείου Τουρισμού στην Πάφο
Δωρεάν WiFi σε όλες τις παραλίες του Πρωταρά-Συνεργασία Δήμου Παραλιμνίου-Δερύνειας με την Cosmos Wireless
The original pan από την Pizza Hut...Ένα ταξίδι που γράφει ακόμη ιστορία, γεμάτη στιγμές
Στρέφονται νομικά κατά της Booking.com οι ευρωπαίοι ξενοδόχοι-Στηρίζει την συλλογική δράση ο ΠΑΣΥΞΕ
Costa Coffee Κύπρου: Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός Barista of the Year 2025
Νορβηγία: Εισάγει τουριστικό φόρο 3% στα καταλύματα για αντιμετώπιση του υπερτουρισμού
Πέφτουν οι υπογραφές για την μεταστέγαση του Γραφείου Υφυπουργείου Τουρισμού στην Πάφο