Γιορτάζει 10 χρόνια ζωής η Imperio Properties

Η Imperio Properties, που καθιερώθηκε για την ποιότητα και τον μοναδικό σχεδιασμό των έργων της, συμπληρώνει φέτος δέκα χρόνια επιτυχούς δραστηριοποίησης στον τομέα ανάπτυξης ακινήτων.

Μετά από μια σειρά εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν καθόλη την διάρκεια του έτους και είχαν ως επίκεντρο τους την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, οι εορτασμοί της εταιρείας κορυφώθηκαν την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014 με επίσημο φιλανθρωπικό δείπνο στο ξενοδοχείο Four Seasons στη Λεμεσό.

Το δείπνο χαιρέτισε και τίμησε με την παρουσία ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, Υπουργοί, βουλευτές, δήμαρχοι, άλλοι επίσημοι καθώς και παράγοντες από την κοινωνικοοικονομική ζωή του τόπου. Σημειώνεται ότι τα έσοδα της βραδιάς ενίσχυσαν το Κέντρο Προληπτικής Παιδιατρικής που εδρεύει στη Λεμεσό.

Χαιρετίζοντας την εκδήλωση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας υπογράμμισε τον ρόλο της Imperio στις προσπάθειες για προσέλκυση επενδύσεων και την συμβολή της στην πολυπόθητη ανάπτυξη της οικονομίας της χώρας. Ο Δρ. Αργύρης Αργυρίου, Πρόεδρος του Κέντρου Προληπτικής Παιδιατρικής, ευχαρίστησε την διοίκηση της Imperio για την ουσιαστική στήριξη του Κέντρου Προληπτικής Παιδιατρικής καθόλη την διάρκεια της χρονιάς και η οποία ενίσχυσε σημαντικά το έργο του κέντρου στον τομέα της πρόληψης.

Οι κύριοι Γιάννης και Αντώνης Μισιρλής, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Imperio Properties, ευχαρίστησαν τους παρευρισκόμενους που με την παρουσία τους τίμησαν την εταιρεία σ’ αυτή την σημαντική επέτειο αλλά ενίσχυσαν ταυτόχρονα και το έργο του Κέντρου Προληπτικής Ιατρικής. «Σ’ αυτά τα πρώτα δέκα χρόνια, αν καταφέραμε κάτι είναι να καταστήσουμε την Imperio συνώνυμη της υψηλής ποιότητας, του εργονομικού σχεδιασμού και έργων που ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες του σύγχρονου κι’ ολοένα πιο απαιτητικού πελάτη» σημείωσαν και υπογράμμισαν ότι η εταιρεία, που βασίστηκε σε ορθολογιστική διαχείριση και συνετή ανάπτυξη που δεν στηρίχθηκε σε άκρατο δανεισμό, συμβάλλει ουσιαστικά στην προώθηση της Κύπρου ως προορισμού επενδύσεων με την τακτική παρουσία της κάθε μήνα σε διάφορες χώρες σε τρεις ηπείρους.

 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor