Tο ιταλικό brand Imperial έρχεται στη Λάρνακα

Τη γνωστή ιταλική φίρμα ανδρικής και γυναικείας ένδυσης Imperial εισάγει στην Κύπρο με το σύστημα franchise η εταιρεία Αντρέας Δημητρίου Δερμάτινα Είδη Λτδ.

Πρόκειται για ένα ιταλικό brand  που διαθέτει χαμηλές τιμές και θα ανοίξει τη νέα σεζόν στη Λάρνακα, στην οδό Δ.Ν. Δημητρίου 17, στο υφιστάμενο κατάστημα Crocodile shows & accessories Tsakiris Malas. Όπως μας είπε ο ιδιοκτήτης της εταιρείας Αντρέας Δημητρίου, το brand Imperial θα στεγαστεί στο υφιστάμενο κατάστημα Crocodile Tsakiris Malas, που ήταν το πρώτο που άνοιξε η εταιρεία το 1995. «Μεταφέραμε το κατάστημα Crocodile σε μεγάλο κατάστημα ακριβώς απέναντι, σε μια επένδυση, η ανακαίνιση της οποίας στοίχισε μισό εκατομμύριο ευρώ», ανέφερε. Σημείωσε ότι περιλαμβάνει 25 μέτρα βιτρίνα και ήδη, ο κόσμος το επισκέπτεται. «Μάλιστα, τώρα κάνουμε εκκαθάριση €9 - €39», τόνισε.

Επιπλέον, σε μια προσπάθεια να μειώσει το κόστος, η εταιρεία κλείνει το κατάστημα Crocodile Tsakiris Malas στην οδό Μνασιάδου στη Λευκωσία, το οποίο βρίσκεται πολύ κοντά στο άλλο κατάστημα της οδού Θεμιστοκλή Δέρβη. «Μειώνουμε τα έξοδά μας λόγω της οικονομικής κρίσης από τη στιγμή που τα δύο καταστήματα βρίσκονται πολύ κοντά το ένα στο άλλο», επισήμανε.

Να σημειώσουμε ότι η εταιρεία Αντρέας Δημητρίου Δερμάτινα Είδη Λτδ διαθέτει εννιά καταστήματα παγκύπρια Crocodile Tsakiris Malas, τρία στη Λάρνακα, τέσσερα στη Λευκωσία, ένα στη Λεμεσό κι ένα στην Πάφο. Μετεξυ άλλων αντιπροσωπεύει τα γνωστά brands Tsakiris Malas, Tommy Hilfiger, Exe, DKNY, Fifth Avenue και άλλα.
 
 

Δειτε Επισης

Οι Υπεραγορές Αλφαμέγα ανταμείβουν τους πελάτες τους με πολυτελή πιάτα MasterChef
Το βραβείο Red Dot Design 2024 στο νέο Hyundai Santa Fe
Μειώθηκαν στο μισό τα έσοδα από τη Διώρυγα του Σουέζ
Τα υβριδικά ψαλιδίζουν τα μερίδια αγοράς των βενζινοκίνητων-Οι κορυφαίες μάρκες του τριμήνου
Φέτος το Πάσχα οι προσφορές είναι επικές-Smartphones με €0 αρχικά και €200 έκπτωση
Υπουργείο Εμπορίου: Εφαρμόζονται κανονισμοί για έλεγχο της μεσιτείας όπλων
Κλειστά τα γενικά καταστήματα την Πρωτομαγιά-Τι ισχύει για όσους εργαστούν
Έπιπλα Andreotti: Η one-stop-shop επιλογή σου!
Εννέα μνηστήρες για την ανάπτυξη και λειτουργία του e-kalathi-Οι προσφοροδότες και τα ποσά που δήλωσαν
Τα προβλήματα στην εμπορία και προώθηση των κυπριακών κρασιών στην ντόπια και ξένη αγορά