Leaf Research: Νέος εκτιμητής ο Κ. Πιερίδης

Η Leaf Research ανακοίνωσε ότι ο Κωνσταντίνος Πιερίδης θα είναι το νέο μέλος της συμβουλευτικής ομάδας ακίνητης  περιουσίας. Ο Κ. Πιερίδης θα ειδικεύεται στις εκτιμήσεις και στην δυναμική της αγοράς οικιστικών ακινήτων, καθώς και στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε ιδιώτες και εταιρικούς πελάτες, αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

«Η πρόσθεση του Κωνσταντίνου στην ομάδα της Leaf Research ενισχύει τη θέση της εταιρείας ως μία από τις κορυφαίες εταιρείες παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών ακίνητης περιουσίας στην Κύπρο», αναφέρει η εταιρεία.

Ο Κωνσταντίνος απόκτησε πολύτιμη εμπειρία εργαζόμενος ως εκτιμητής ακινήτων στον ιδιωτικό τομέα, έχοντας ολοκληρώσει συμβουλευτικές υπηρεσίες που αφορούσαν σύνθετα έργα, οικιστικά συγκροτήματα, ξενοδοχεία, κλπ. Είναι απόφοιτος του City University, Λονδίνο (BSc Real Estate Finance & Investment) και του University College του Λονδίνου (MSc Project & Enterprise Management). Είναι μέλος του RICS (Royal Institution of Chartered Surveyors), του ΕΤΕΚ (Κυπριακό Επιστημονικό και Τεχνικό Επιμελητήριο), του Συνδέσμου Επιστημόνων Εκτιμητών Κύπρου, και της FIABCI (International Real Estate Federation).

Ο Παύλος Λοΐζου, Διευθύνων Σύμβουλος της Leaf Research, δήλωσε «Η εμπειρία και τεχνογνωσία του Κωνσταντίνου είναι πιθανό να αποδειχθούν πολύτιμες, όσο η οικονομική αναταραχή στην Κύπρο εξακολουθεί να μαστίζει τον τομέα των ακινήτων. Οι γνώσεις του στον τομέα των οικιστικών ακινήτων αποτελούν ένα καλό μείγμα με την υφιστάμενη τεχνογνωσία της Leaf Research στα εμπορικά ακίνητα και στην παροχή χρηματοπιστωτικών συμβουλευτικών υπηρεσιών. "

www.leafresearch.com
 

Δειτε Επισης

Η Λευκωσία υποδέχεται το 16ο Συνέδριο για την Εταιρική Βιωσιμότητα & Υπευθυνότητα
Kiabi: Ετοιμάζει κάθοδο στη Λευκωσία και μεγάλο άνοιγμα στο Mall of Engomi
Απογειώθηκαν τα ταξίδια των Κυπρίων-Πού αποδίδεται η αύξηση και οι δημοφιλέστεροι προορισμοί
Δεν πείθει την Βουλή για φορολόγηση των υπερκερδών των τραπεζών το ΑΚΕΛ-«Προεκλογικό πυροτέχνημα»
Cyta: Κέρδισε έφεση κατά της ΕΠΑ για επιβολή διοικητικού προστίμου €663.000
Οι μεταρρυθμίσεις και οι επενδύσεις του Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας που αλλάζουν την Κύπρο
Χορηγοί, απονεμητές, παρευρισκόμενοι... Όλες οι δηλώσεις από τα 16α IN Business Awards (vid)
Κύπρος Νικολαΐδης: Αυτό το βραβείο είναι σημαντικό για μένα, προέρχεται από την πατρίδα μου (vid)
Γιώργος Κοσιής & Σάββας Κοσιής: Επιβράβευση των κόπων και των προσπαθειών μας, δεν σταματάμε εδώ (vid)
Όμιλος Domenica: Επιτυχής ολοκλήρωση του «Universal Residences»-Μια εξαιρετική εμπειρία διαβίωσης