Έχει δίκαιο η Κίνηση!

Η Κίνηση Δημοσίων Υπαλλήλων διαμαρτύρεται για την αλλαγή του καθημερινού ωραρίου των δημοσίων υπαλλήλων. Κι έχει δίκαιο, διότι οι υπάλληλοι του δημοσίου δεν έχουν τα προνόμια εμάς των ιδιωτικών, ούτε και το συμβόλαιο Θείας Πρόνοιας που έχουμε συνάψει εμείς με τον Θεό. Η κίνηση διαμαρτύρεται διότι το νέο ωράριο:

•    Θα επιφέρει οικογενειακή αναστάτωση άνευ λόγου και αιτίας. (Εμείς στον ιδιωτικό τομέα δεν έχουμε οικογένειες και παιδιά για να αναστατωθούν ή κι αν έχουμε είναι στο έλεος του Θεού)
•    Η υγρασία και οι υψηλές θερμοκρασίες δυσκολεύουν την εκτέλεση των εργασιών στο ύπαιθρο μετά τις 9.00. (Οι κτίστες, οι μπογιατζήδες και οι λοιποί του ιδιωτικού τομέα δεν έχουν ψυχή)
•    Πολλοί υπάλληλοι που εργάζονται σε άλλες επαρχίες θα αργούν να επιστρέφουν στην αφετηρία τους, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την ψυχική και σωματική υγεία των ιδίων και των οικογενειών τους. (Εμείς του ιδιωτικού τομέα και τα παιδιά μας είμαστε χαλκέντεροι και κάναμε συμφωνία με τον Θεό να μην αρρωστούμε)
•    Σε υπηρεσίες που δεν εργάζονται με σύστημα βάρδιας, δεν θα υπάρξουν επιπλέον οικονομικά οφέλη από το νέο ωράριο. (Εμείς του ιδιωτικού τομέα παίρνουμε πολλά και δεν θέλουμε επιπλέον)
•    Θα αυξηθούν τα έξοδα του δημόσιου υπάλληλου, αφού πλέον θα χρειάζεται να αγοράζει πρόχειρο φαγητό σε καθημερινή βάση. (Εμείς του ιδιωτικού τομέα εκόψαμε το φαΐ)
•    Οι μητέρες θα χρειαστεί να προβούν σε διευθετήσεις για τα παιδιά τους λόγω της επιμήκυνσης του ωραρίου. (Εμείς οι μητέρες του ιδιωτικού τομέα δεν έχουμε παιδιά)
•    Η φόρτιση και το άγχος των υπαλλήλων θα αυξηθεί, με τη σκέψη για το πότε θα καταφέρουν να φτάσουν στο σπίτι τους. (Εμείς του ιδιωτικού τομέα δεν έχουμε σπίτι ή κι αν έχουμε αποφεύγουμε να πηγαίνουμε)

Τέλος, η Κίνηση Δημοσίων Υπαλλήλων προτείνει την παραμονή του υφιστάμενου ωραρίου προκειμένου να αποτραπούν τα προβλήματα. (Λογικότατη η πρόταση!) Μάλιστα, προκειμένου να πετύχει τους στόχους της, υπάρχει διαδικτυακή ψηφοφορία, στην οποία οι δημόσιοι υπάλληλοι μπορούν να ψηφίσουν κατά της αλλαγής του ωραρίου. Γιατί μόνο οι δημόσιοι υπάλληλοι; Μπαίνω τώρα αμέσως να ψηφίσω κι εγώ! Άκου εμείς του ιδιωτικού ίσα και όμοια με τους δημόσιους υπάλληλους. Ήρταν τα ύστερα του κόσμου…

 

Δειτε Επισης

Η εικόνα μιας διχασμένης αγοράς ακινήτων-Η λάμψη και οι πιέσεις
Η Τεχνητή Νοημοσύνη στην Υγεία
Οι πιθανές οικονομικές επιπτώσεις ενός εμπορικού πολέμου μεταξύ της Ε.Ε. και της Κίνας
Οι προκλήσεις του μελλοντικού ηλεκτρικού συστήματος της Ε.Ε.
Ανθρώπινο δικαίωμα η ασφάλεια και υγεία στην εργασία
Το μούδιασμα στην αγορά ακινήτων, η προοπτική και οι προκλήσεις
Εναλλακτικές επενδύσεις και διασπορά χαρτοφυλακίου
H τεχνητή νοημοσύνη αλλάζει ριζικά το μέλλον του λιανικού εμπορίου
Μετατροπή των προκλήσεων σε ευκαιρίες στην εποχή των αποσυνδεδεμένων πληρωμών
Το Metaverse και το ψηφιακό μάρκετινγκ