Mackenzy Food Plaza: Νέα εποχή στη Λάρνακα

Aέρας ανάπτυξης στο Μακένζυ Λάρνακας αυτό το καλοκαίρι με τη δημιουργία του πρώτου “food court” στην πόλη του Ζήνωνα από την PHC Franchised Restaurants Public Ltd.

«Ο ολοκαίνουργιος και πρωτοποριακός χώρος μαζικής εστίασης θα ανατρέψει τα έως τώρα δεδομένα στην περιοχή, η οποία παρουσιάζει ραγδαία ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια», αναφέρει χαρακτηριστικά η εταιρεία.

Ο χώρος ο οποίος φέρει την ονομασία «Mackenzy Food Plaza», έρχεται να καλύψει την ανάγκη του επισκέπτη για γρήγορο και ποιοτικό φαγητό στις πιο προσιτές τιμές αφού θα στεγάσει τα brands: Pizza Hut, KFC, Derlicious (Souvlaki & Gyros), ένα από τα διεθνούς φήμης brands που ειδικεύεται στο frozen yogurt το Yogen Fruz, καθώς και το πολύ αναμενόμενο στην κυπριακή αγορά, Caffé Nero. Η λειτουργία του νέου αυτού χώρου ξεκίνησε από τις αρχές Μαΐου.

Το έργο αποτελεί μέρος της στρατηγικής ανάπτυξης της PHC Franchised Restaurants Public Ltd, της μεγαλύτερης εταιρείας στο χώρο της μαζικής εστίασης στην Κύπρο, η οποία εκπροσωπεί με μεγάλη επιτυχία διεθνή brands όπως την Pizza Hut, KFC, Taco Bell, Wagamama, Caffe Nero κ.α., σε συνεργασία με την εταιρεία Hags Tastebooks Ltd που είχε την αρχική ιδέα, σχεδιασμό και εκτέλεση του έργου.

Η PHC συνδυάζοντας την επιχειρηματική δύναμη και διεθνή εμπειρία της καινοτομεί δημιουργώντας έναν ενιαίο, ολοκαίνουργιο και με ειδικό αρχιτεκτονικό σχεδιασμό χώρο συνολικής έκτασης 790τ.μ., δίπλα στη θάλασσα και ακριβώς στο κέντρο της παραλίας του Μακένζυ, στο σημείο που ο πεζόδρομος μετατρέπεται σε μια ωραία πλατεία.

Όπως αναφέρει η PHC σε σχετική ανακοίνωση, με την ανάπτυξη των εργασιών της στην περιοχή Μακένζυ, η εταιρεία παραμένει πιστή στο επενδυτικό της πλάνο ανάπτυξης για το 2013, σε έργα που αναμένουν να εξελίξουν τον χώρο εστίασης τους επόμενους μήνες, έχοντας πάντα ως κύριο όραμα να προσφέρει την καλύτερη καθημερινή εμπειρία καφέ και γευμάτων στο νησί.
 

Δειτε Επισης

Η εικόνα του Τύπου στην Κύπρο-Οι εκδοτικές επιχειρήσεις, οι δημοσιογράφοι και οι άλλοι επαγγελματίες στον χώρο
Στο τεύχος Μαΐου του περιοδικού IN Business: IN Business Awards-16 χρόνια επιβραβεύουμε το επιχειρείν
Στην Medicover Genetics ο Δ. Σκουρίδης-Ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις και ενημερώθηκε για το έργο της εταιρείας
Πάνω κατά 5,2% σε ετήσια βάση ο Δείκτης Κύκλου Εργασιών στη βιομηχανία
ΙδΕΚ: Νέες προσκλήσεις €16,3 εκατ. για στήριξη του ερευνητικού συστήματος
Εκτοξεύθηκε η εξυπηρέτηση οχηματαγωγών πλοίων στο λιμάνι Λεμεσού-Η ανακοίνωση της DP World Limassol
CBN Young Dragon Awards: Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη υποβολής υποψηφιοτήτων
Βιωματικά εργαστήρια Οργανισμού Νεολαίας κατά του σχολικού εκφοβισμού
Μήνυμα από ΟΝΕΚ για ένα Πάσχα χωρίς κροτίδες-«Δεν είναι μαγκιά, ούτε έθιμο»
Ενώνοντας δυνάμεις για προώθηση της πολιτιστικής κληρονομιάς μέσω της επιχειρηματικότητας