Dynamic Works: Νέα ιστοσελίδα για Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο

Η Dynamic Works, ανακοίνωσε τη δημιουργία νέας ιστοσελίδας για το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου με πρωταρχικό σκοπό τη επιτυχή προώθηση του εκπαιδευτικού κλάδου στην Κύπρο αλλά και στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, ο νέος σχεδιασμός δημιουργήθηκε με στόχο την εύκολη ανεύρεση πληροφοριών από τους νέους φοιτητές ώστε να τους παροτρύνει να κάνουν το σημαντικό βήμα προς την τριτοβάθμια εκπαίδευση. «Η νέα επίσημη ιστοσελίδα αποτελεί μία σημαντική αναδιάρθρωση της προηγούμενης ιστοσελίδας του Πανεπιστημίου, η οποία είχε επίσης σχεδιαστεί και αναπτυχθεί από την Dynamic Works το 2010».  

Κύριο χαρακτηριστικό της νέας ιστοσελίδας είναι το εργαλείο που επιτρέπει στους υποψήφιους φοιτητές και επισκέπτες να περιηγηθούν εικονικά στην πανεπιστημιούπολη. «Εκμεταλλευόμενοι το εργαλείο της εικονικής περιήγησης, οι υποψήφιοι φοιτητές και οι οικογένειες τους θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μία γεύση από την ζωή στους χώρους του πανεπιστημίου και της γύρω περιοχής».  

«Η αποστολή της Dynamic Works ήταν να εκσυγχρονίσει τη διαδικτυακή παρουσία του πανεπιστημίου και να απλουστεύσει τις κύριες εργασίες που αφορούν την ανανέωση του περιεχομένου της ιστοσελίδας από το προσωπικό και τους καθηγητές, με το δημοφιλές Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου της Dynamic Works (DWCMS)», σημειωνεται.

Το βελτιωμένο εργαλείο αναζήτησης πτυχίων παρέχει την ευκαιρία στους υποψήφιους φοιτητές να βρουν το πρόγραμμα σπουδών που τους ταιριάζει, βοηθώντας το πανεπιστήμιο να λαμβάνει και να διαχειρίζεται εύκολα πληθώρα από ερωτήσεις και αιτήσεις. Το ανανεωμένο περιεχόμενο της ιστοσελίδας προβάλει την Κύπρο σαν σημαντικό ακαδημαϊκό προορισμό που επίσης προσφέρει σημαντικές εμπειρίες προβάλλοντας ταυτόχρονα το μοναδικό της πολιτισμό.

Για να εξυπηρετηθεί ο επιπρόσθετος στόχος της υποστήριξης των εξ’ αποστάσεως προγραμμάτων του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου η νέα ιστοσελίδα υπόσχεται στους εξ’ αποστάσεως φοιτητές μία εμπειρία που εκμηδενίζει την απόσταση μεταξύ αυτών και του πανεπιστημίου, σύμφωνα με την ανακοίνωση. Για το λόγο αυτό, έχει δημιουργηθεί ένα νέο εργαλείο που έχει σαν βάση μία ισχυρή αρχιτεκτονική και προσελκύει κυρίως τους φοιτητές που δεν μπορούν να σπουδάσουν στο εξωτερικό, προσφέροντας τους την ευκαιρία για μία πανεπιστημιακού επιπέδου μόρφωση, στο χρόνο που οι ίδιοι επιθυμούν, χωρίς επιπλέον κόστη.

Ο Άγγελος Γρηγορίου, CEO της Dynamic Works, δήλωσε “Είναι με ιδιαίτερη χαρά που στηρίζουμε το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου αναπτύσσοντας τον νέο ανασχεδιασμένο ιστοχώρο και τα καινοτόμα διαδικτυακά του εργαλεία. Συχνά βλέπουμε την θετική επίδραση που έχει το διαδίκτυο στον επιχειρηματικό κόσμο, προωθώντας την καινοτομία και ενισχύοντας την εμπειρία των πελατών. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι η νέα ιστοσελίδα του πανεπιστημίου θα πετύχει το ίδιο και στον τομέα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Κύπρο.”
 

Δειτε Επισης

Δημήτρης Σκουρίδης: Προς αξιοποίηση στην υγειονομική περίθαλψη η τεχνητή νοημοσύνη
Πώς το ΑΙ κάνει πιο αποτελεσματικό το ERP
«GROW with SAP»: Υιοθετήστε το cloud ERP με τη Supernova
Google: Αλλάζει τις αναζητήσεις στο ίντερνετ με χρήση AI
Smart Solutions και οι νέες δυνατότητες για τους Οργανισμούς στο «Cisco Experience»
Πόλος έλξης για νεοφυείς εταιρείες η Πάφος-Θα εγκατασταθούν άλλες τρεις
Η άνοδος του cloud CRM
Αδειοδότηση για δίκτυα ψηφιακής τηλεόρασης-Σε δημόσια διαβούλευση μέχρι 10 Ιουνίου
Microsoft: Eπένδυση €4 δις στη Γαλλία για κατασκευή υποδομών cloud και τεχνητής νοημοσύνης
Πώς η ελληνική Kaizen Gaming κατάφερε να βρίσκεται στην κορυφή των εταιρειών GameTech παγκοσμίως