Νέα μοντέλα laptop και Ultrabook Dell Latitude

H Dell παρουσιάζει τη νέα σειρά των υπολογιστών της για εταιρικά περιβάλλοντα, που προσφέρουν ασφάλεια, υψηλό επίπεδο διαχείρισης και αξιοπιστίας. Τα νέα μοντέλα ανήκουν στην σειρά των Ultrabooks Latitude 7000 και τις σειρές των φορητών υπολογιστών Latitude 5000 και Latitude 3000. Με αυτή τη νέα σειρά προϊόντων, η Dell προσφέρει ισορροπία μεταξύ εκλεπτυσμένου σχεδιασμού, ποιοτικής κατασκευής και ανθεκτικότητας χωρίς συμβιβασμούς, προκειμένου να προσφέρει στις επιχειρήσεις κάθε μεγέθους ένα ευρύ φάσμα λύσεων. 
 
Οι σειρές Latitude 7000, 5000 και 3000 είναι διαθέσιμες με επιλογές για οθόνη αφής, οδηγώντας προς συσκευές αφής για εταιρική χρήση που επιτρέπουν καλύτερη συνεργασία με πελάτες, ανώτερες δυνατότητες συμμετοχής των μαθητών, προηγμένη φροντίδα σε ασθενείς και συνεργασία μεταξύ εργαζομένων που μοιράζονται την τεχνογνωσία τους.
 
«Αυτές οι εντυπωσιακές νέες προσθήκες στη σειρά Latitude, παρέχουν στους εταιρικούς μας πελάτες όσα έχουν ζητήσει με τη προσθήκη δυνατοτήτων αφής στο εργασιακό περιβάλλον, στα επίπεδα τιμών που επιθυμούσαν», ανέφερε ο Kirk Schell, αντιπρόεδρος του Commercial Computing group στη Dell. «Η νέα σειρά Latitude 7000 βασίζεται στην επιτυχία των πολυβραβευμένων XPS και του Latitude 6430u για τον επαναπροσδιορισμό του εταιρικού φορητού, σε μια πλήρη πρόταση που περιλαμβάνει ασφάλεια, δυνατότητες διαχείρισης, αξιοπιστία και όμορφη σχεδίαση. Ταυτόχρονα, με τις σειρές Latitude 5000 και 3000, αντιμετωπίζουμε τις ανάγκες του σύγχρονων εργαζομένων προσφέροντας μια εύκολη μετάβαση στο χώρο του business –class computing», σημείωσε.
 
Η Dell προσφέρει τους πιο ασφαλείς εταιρικούς φορητούς, με τα Latitude 12 και 14 της σειράς 7000, να αποτελούν τα πλέον ασφαλή Ultrabook του τομέα. Διαθέτουν τις καλύτερες στην κατηγορία τους λύσεις Προστασίας Δεδομένων της Dell, κρυπτογράφηση με τη λύση Dell Data Protection | Encryption και προηγμένη πιστοποίηση, προσφέροντας εξαιρετικές δυνατότητες αποτροπής malware λογισμικού με την λύση Dell Data Protection| Protected Workspace.
Σχεδιασμένοι για να εξοικονομήσουν χρόνο και χρήματα στα τμήματα ΙΤ, η Dell προσφέρει τους πλέον διαχειρίσιμους εταιρικούς υπολογιστές με αποκλειστικές επεκτάσεις της τεχνολογίας Intel vPro, για απομακρυσμένη διαχείριση BIOS και διαγραφή των δεδομένων του σκληρού δίσκου ακόμα και σε κλειστά συστήματα. Επίσης, τα παραπάνω προσφέρονται σε συνδυασμό με αυτοματοποιημένα εργαλεία και λύσεις από τη Dell για την εύκολη εφαρμογή, παρακολούθηση και ανανέωση των συστημάτων.
 
Η οικογένεια των υπολογιστών Latitude, αποτελεί την επιτομή του προσήλωσης της Dell για αξιοπιστία. Κάθε φορητός και Ultrabook Latitude, έχει σχεδιαστεί με χρήση των καλύτερων υλικών: κατεργασμένο αλουμίνιο, ενισχυμένο κράμα μαγνησίου, ισχυρούς συνδέσμους από ατσάλι, ανθρακονήματα, ανθεκτική βάση με ειδικές επιστρώσεις, πληκτρολόγιο ανθεκτικό σε υγρά και ασφάλιση οθόνης. Επίσης, η Dell παρέχει σε όλες τις οθόνες με τεχνολογία αφής βέλτιστοποιημένη εμπειρία απεικόνισης με ευαισθησία στην αφή, φωτεινότητα και ανθεκτικότητα. Οι οθόνες αφής στις σειρές Latitude 7000, 5000 και 3000 προσφέρουν γυαλί Corning Gorilla Glass NBT για έως 10 φορές μεγαλύτερη αντοχή σε γρατσουνιές σε σχέση με το κοινό γυαλί, το οποίο είναι το κυρίαρχο υλικό που χρησιμοποιείται στις οθόνες των φορητών στον κλάδο. Οι φορητοί Latitude επίσης, εξοπλίζονται με τη τεχνολογία απόσβεσης κραδασμών StrikeZone, ταχείας απόκρισης αισθητήρες ελεύθερης πτώσης και ελαστική απομόνωση του σκληρού δίσκου.
 
Όπως δήλωσε ο David Jackson, Manager Information Technology από το Cardinia Shire Council στην Αυστραλία, «τα Latitude Ultrabooks της Dell δεν καλύπτουν απλά τις ανάγκες μας. Η Dell ξεπέρασε τις προσδοκίες μας με το χρόνο και τα χρήματα που εξοικονομήσαμε χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες Dell Managed Deployment». Και πρόσθεσε: «Όταν αποφασίσαμε τη μετάβαση σε ένα νέο “Activity Based Εργασιακό Περιβάλλον”, χωρίς σταθερά γραφεία και με πιο ευέλικτο προσωπικό, χρειάστηκε να αντικαταστήσουμε τους παλιούς μας επιτραπέζιους και φορητούς υπολογιστές με ελαφριές, φορητές λύσεις που δίνουν στο προσωπικό πρόσβαση σε εφαρμογές και δεδομένα κατ’ απαίτηση, τα οποία ταιριάζουν με την απόλυτα μοντέρνα σχεδίαση του νέου μας κτιρίου. Αρχικά, εξετάσαμε τους παραδοσιακούς φορητούς, αλλά ήμασταν τόσο εντυπωσιασμένοι από τη σχεδίαση, την ποιότητα κατασκευής, το μέγεθος, το βάρος και την απόδοση των Latitude 6430u Ultrabooks της Dell που αντικαταστήσαμε ολόκληρη την υποδομή υπολογιστών μας με αυτά τα συστήματα».
Πηγή: www.zougla.gr
 

Δειτε Επισης

Οι μεταβλητές που καθορίζουν την στρατηγική των ξενοδοχείων στην Κύπρο-Γεωπολιτικά, οικονομία, περιβάλλον
Δημήτρης Σκουρίδης: Προς αξιοποίηση στην υγειονομική περίθαλψη η τεχνητή νοημοσύνη
Στο τεύχος Μαΐου του περιοδικού GOLD: The Shipping Forecast
Αντώνης Ρέμος-Ελένη Φουρέιρα: H συναυλία της χρονιάς στις 15 Ιουνίου στο Nammos Limassol
Αυτή είναι η πρόταση του ΑΚΕΛ για επιβολή τέλους 5% επί των απροσδόκητων κερδών των τραπεζών
Το... τερματίζουν οι Κινέζοι για την πλωτή μονάδα-Οι ισχυρισμοί CMC για το FSRU και ποια η πραγματικότητα
Όλες οι αποφάσεις της γενικής συνέλευσης της Τρ. Κύπρου-Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας ανά ψήφισμα
Επανεκλογή Τάκη Αράπογλου στην προεδρία-Η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας Κύπρου
Έκπληκτη η ΕΤΥΦΑ, απορρίπτει ισχυρισμούς της κινεζικής CMC: «Δεν θα την ακολουθήσουμε στην παραπλάνηση»
Κώστας Κουμής: Εντός στόχων παρά τις αντιξοότητες-Ικανοποίηση για τα αποτελέσματα του πρώτου τετραμήνου