Νέες επιχειρηματικές λύσεις συνεργασίας από τη Cisco

Την επόμενη φάση του οράματός της για τις λύσεις συνεργασίας, παρουσίασε η Cisco, στην ετήσια διάσκεψή της.

Οι λύσεις εστιάζουν στην παροχή καινοτομιών που ευθυγραμμίζονται με το νέο τρόπο εργασίας και επιτρέπει στους χρήστες να εργάζονται εξυπνότερα και πιο αποδοτικά, από όπου και αν βρίσκονται. Η Cisco σχεδίασε τις νέες λύσεις με στόχο να καταστεί ευκολότερο στους χρήστες η άμεση σύνδεση, επικοινωνία και συνεργασία, ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν άμεσα και να λαμβάνουν αποφάσεις πιο γρήγορα. Προσαρμοσμένες στο σύγχρονο εργατικό δυναμικό, οι καινοτομίες αυτές είναι απλές στη χρήση και επεκτάσιμες για κάθε μέγεθος οργανισμού.

Το σύγχρονο περιβάλλον εργασίας θα ενσωματώσει πολλές από τις προσωπικές μας συσκευές (smartphones, tablets κλπ) και οι καινοτομίες της Cisco υποστηρίζουν την τάση αυτή, που επιτρέπει την πρόσβαση στην πληροφορία, την επικοινωνία από την προσωπική μας συσκευή με τρόπους που δεν ήταν εφικτοί μόλις πριν λίγο καιρό και απλοποιεί τις διαδικασίες για τους εργαζομένους και τα τμήματα IT, ενώ ταυτόχρονα διασφαλίζει την ασφάλεια.

Cisco Expressway®

Οι οργανισμοί του σήμερα, θέλουν να υποστηρίξουν τους εργαζόμενους που δραστηριοποιούνται συχνά εκτός γραφείου, με τεχνολογίες συνεργασίας σχετικές με την κινητικότητα. Η Cisco ανακοίνωσε το Cisco Expressway®, μια προηγμένη πύλη που διατηρεί την ασφάλεια χωρίς την ανάγκη για καταχώρηση των συσκευών, προσωπικούς λογαριασμούς και κωδικούς πρόσβασης. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες, ανεξάρτητα από το σημείο που βρίσκονται, αποκτούν άμεση πρόσβαση σε όλα τα εργαλεία συνεργασίας, κάνοντας την επικοινωνία πιο άμεση και αποτελεσματική.

Jabber Guest®

Επιπλέον, η Cisco ανακοίνωσε σήμερα το Jabber Guest®, μια λύση που αξιοποιεί τη λειτουργικότητα ασφάλειας του Expressway για να προσφέρει «πρόσβαση επισκέπτη» σε οποιονδήποτε βρίσκεται εκτός του δικτύου, ώστε να μπορεί να επικοινωνεί με τους εργαζόμενους μέσα στην επιχείρηση με τη χρήση δυνατοτήτων φωνής και βίντεο υψηλής ευκρίνειας. Με τη λύση αυτή, οι επισκέπτες απλά κάνουν κλικ σε ένα σύνδεσμο που παρέχεται μέσω IM ή στην ιστοσελίδα της εταιρείας και μέσα σε δευτερόλεπτα μπορούν να συμμετέχουν σε μια αμφίδρομη συνομιλία βίντεο. Για να δείτε σε λειτουργία τη λύση κάντε κλικ εδώ.

Cisco TelePresence MX300

Με στόχο να φέρει την κομψότητα και την απλότητα στα τεχνολογικά προϊόντα στο χώρο εργασίας, η Cisco σχεδίασε εκ νέου τα χαρακτηριστικά, τις δυνατότητες και την αισθητική των προϊόντων συνεργασίας. Η δεύτερη γενιά του Cisco TelePresence MX300 προσφέρει ένα πιο μοντέρνο, κομψό και προσιτό σχεδιασμό που συνδυάζει λειτουργικότητα και καθαρές γραμμές για να μεγιστοποιήσει την αισθητική και την ευχρηστία.

Cisco IP Phone 7800 Series

Πρόκειται για μια τηλεφωνική συσκευή για μεσαίες επιχειρήσεις, διαθέτει νέο εργονομικό σχεδιασμό, εύκολη πλοήγηση και εξελιγμένες δυνατότητες ήχου. Προσφέρει επίσης, μειωμένη κατανάλωση ενέργειας, αφού απενεργοποιείται αυτόματα όταν δεν χρησιμοποιείται, εξοικονομώντας ενέργεια και μειώνοντας το κόστος κατά τουλάχιστον 60%. 

Intelligent Proximity

Ανακοίνωσε επίσης, την καινοτομία Intelligent Proximity, που επιτρέπει στους χρήστες να συνδέουν τις προσωπικές κινητές συσκευές τους με τα προϊόντα που είναι εγκατεστημένα στο γραφείο ώστε να απολαμβάνουν βελτιωμένη εμπειρία εργασίας.

Cisco Prime Collaboration

Καθώς το footprint της τεχνολογίας συνεργασίας μιας εταιρείας αυξάνεται τόσο ως προς το μέγεθος όσο και ως προς τη σπουδαιότητά του για την εταιρεία, το τμήμα ΙΤ χρειάζεται μια βελτιωμένη προσέγγιση όσον αφορά τη διαχείριση αυτού του συνεχώς επεκτεινόμενου περιβάλλοντος. Το Cisco Prime Collaboration προσφέρει στα τμήματα IT μια ενιαία κονσόλα διαχείρισης από την οποία το τμήμα μπορεί πολύ γρήγορα να προσθέτει χρήστες, να παρέχει πρόσβαση και να διαχειρίζεται όλα τα προϊόντα συνεργασίας της Cisco που διαθέτει μια επιχείρηση, από τα τηλέφωνα στα γραφεία των εργαζομένων έως τα Jabber client που διαθέτουν στα laptop τους.

Δειτε Επισης

Δημήτρης Σκουρίδης: Προς αξιοποίηση στην υγειονομική περίθαλψη η τεχνητή νοημοσύνη
Πώς το ΑΙ κάνει πιο αποτελεσματικό το ERP
«GROW with SAP»: Υιοθετήστε το cloud ERP με τη Supernova
Google: Αλλάζει τις αναζητήσεις στο ίντερνετ με χρήση AI
Smart Solutions και οι νέες δυνατότητες για τους Οργανισμούς στο «Cisco Experience»
Πόλος έλξης για νεοφυείς εταιρείες η Πάφος-Θα εγκατασταθούν άλλες τρεις
Η άνοδος του cloud CRM
Αδειοδότηση για δίκτυα ψηφιακής τηλεόρασης-Σε δημόσια διαβούλευση μέχρι 10 Ιουνίου
Microsoft: Eπένδυση €4 δις στη Γαλλία για κατασκευή υποδομών cloud και τεχνητής νοημοσύνης
Πώς η ελληνική Kaizen Gaming κατάφερε να βρίσκεται στην κορυφή των εταιρειών GameTech παγκοσμίως