Τέλους Συνέχεια

Μετά το τέλος της «Νέας Εποχής Ορφανίδη», αν μπορεί να ομιλεί κανείς για τέλος αφής ποτέ δεν είχε ξεκινήσει ο οφθαλμός στρέφεται προς την από μηχανής θεότητα που σύμφωνα με τους ψιθύρους θα εμφανιστεί υπό την μορφή του Παραλήπτη-Διαχειριστή εφόσον τούτο προκρίνουν ως λύση οι Τράπεζες.

Ωστόσο κάθε ενδιαφερόμενο μέρος ας έχει υπόψη του ότι σε περίπτωση διορισμού παραλήπτη- διαχειριστή της Ορφανίδης Δημόσια Εταιρείας Λτδ αυτός λαμβάνει μεν υπό τον έλεγχο του τα περιουσιακά στοιχεία της εταιρείας, οι δε εξουσίες της εταιρείας και των διευθυντών της να ενεργούν σε σχέση με το συγκεκριμένο περιουσιακό στοιχείο που καλύπτει το ομόλογο ή τα ομόλογα σταματούν, χωρίς όμως να επηρεάζεται η νομική ύπαρξη και οντότητα της εταιρείας.

Η δυνατότητα του παραλήπτη-διαχειριστή δεν επεκτείνεται στην αμφισβήτηση εκκρεμούσης Αίτησης Εκκαθάρισης εκ μέρους της ίδιας της εταιρείας, διότι αυτό θα σήμαινε την υπερκάλυψη των εξουσιών των ιδίων των διευθυντών να ενστούν στην εκκαθάριση της εταιρείας τους.

Η πραγματική υπόσταση του παραλήπτη-διαχειριστή συνίσταται πρωτίστως στην επιδίωξη της εξυπηρέτησης των συμφερόντων των πιστωτών που τον διόρισαν.

Έπεται λοιπόν η συνέχεια.

Δειτε Επισης

Η εικόνα μιας διχασμένης αγοράς ακινήτων-Η λάμψη και οι πιέσεις
Η Τεχνητή Νοημοσύνη στην Υγεία
Οι πιθανές οικονομικές επιπτώσεις ενός εμπορικού πολέμου μεταξύ της Ε.Ε. και της Κίνας
Οι προκλήσεις του μελλοντικού ηλεκτρικού συστήματος της Ε.Ε.
Ανθρώπινο δικαίωμα η ασφάλεια και υγεία στην εργασία
Το μούδιασμα στην αγορά ακινήτων, η προοπτική και οι προκλήσεις
Εναλλακτικές επενδύσεις και διασπορά χαρτοφυλακίου
H τεχνητή νοημοσύνη αλλάζει ριζικά το μέλλον του λιανικού εμπορίου
Μετατροπή των προκλήσεων σε ευκαιρίες στην εποχή των αποσυνδεδεμένων πληρωμών
Το Metaverse και το ψηφιακό μάρκετινγκ