Στήριξη Σχολής Μοριακής Ιατρικής Κύπρου από τη Eurobank

"Ο ρόλος του Ομίλου Εurobank ως «ενεργού εταιρικού πολίτη» αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ταυτότητάς και της στρατηγικής της Τράπεζας και στην Κύπρο" όπως αναφέρει η ίδια η τράπεζα. Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και στις προτεραιότητες της εταιρικής υπευθυνότητας της Eurobank η υποστήριξη προγραμμάτων που αφορούν στην εκπαίδευση. Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας περιλαμβάνεται και η ενίσχυση του Ινστιτούτου Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου (ΙΝΓΚ) για τη δημιουργία της Σχολής Μοριακής Ιατρικής Κύπρου (ΣΜΙΚ), τα εγκαίνια της οποίας τελέστηκαν την περασμένη εβδομάδα, παρουσία του παγκοσμίου φήμης επιστήμονα και κάτοχου βραβείου Νόμπελ, Δρ. James Watson.

Η Eurobank Κύπρου, ως αρωγός του έργου της νεοσυσταθείσας Σχολής Μοριακής Ιατρικής Κύπρου (ΣΜΙΚ), χορήγησε την τελετή των εγκαινίων της Σχολής, ενώ παράλληλα έχει προσφέρει μια υποτροφία ενός διδακτορικού φοιτητή, ύψους € 18.000 ετησίως, για τρία έτη.

Καθοριστικό παράγοντα και στήριγμα στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα σήμερα, αποτελεί η παιδεία και για το λόγο αυτό ο όμιλος Eurobank τη στηρίζει με συνέπεια και συνέχεια, δράσεις που ενθαρρύνουν τη νέα γενιά στο δρόμο της μόρφωσης και της προόδου.

Ο κ. Μιχάλης Λούης, Διευθύνων Συμβούλος της Eurobank Κύπρου ανέφερε: «Το πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης του Ομίλου βασίζεται αφενός στη συνέπεια της κατεύθυνσης των δράσεων και στο μακροχρόνιο προγραμματισμό και αφετέρου στην ανάπτυξη σχέσεων με αναγνωρισμένους φορείς και οργανώσεις. Σε αυτό το πλαίσιο, αποτελεί μεγάλη χαρά του ομίλου η συνεργασία με το Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου».
 

Δειτε Επισης

Kiabi: Ετοιμάζει κάθοδο στη Λευκωσία και μεγάλο άνοιγμα στο Mall of Engomi
Απογειώθηκαν τα ταξίδια των Κυπρίων-Πού αποδίδεται η αύξηση και οι δημοφιλέστεροι προορισμοί
Δεν πείθει την Βουλή για φορολόγηση των υπερκερδών των τραπεζών το ΑΚΕΛ-«Προεκλογικό πυροτέχνημα»
Χρυσό βραβείο προστάτη του περιβάλλοντος στην ΑΗΚ μετά από αξιολόγηση ειδικών κριτηρίων
Cyta: Κέρδισε έφεση κατά της ΕΠΑ για επιβολή διοικητικού προστίμου €663.000
Οι μεταρρυθμίσεις και οι επενδύσεις του Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας που αλλάζουν την Κύπρο
Νέα ετήσια αύξηση στη βιομηχανική παραγωγή τον Φεβρουάριο
Χορηγοί, απονεμητές, παρευρισκόμενοι... Όλες οι δηλώσεις από τα 16α IN Business Awards (vid)
Ηλίας Κόκκινος: Σημαντική αναγνώριση για την οικογένεια του Smoothie Factory το IN Business Award (vid)
Γιώργος Κοσιής & Σάββας Κοσιής: Επιβράβευση των κόπων και των προσπαθειών μας, δεν σταματάμε εδώ (vid)