Επιτυχής επαναπιστοποίηση Διεθνών Προτύπων της Kition Ocean Port

Η Kition Ocean Port Ltd ανακοινώνει την επιτυχή επαναπιστοποίησή της με τρία σημαντικά Διεθνή Πρότυπα, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή της στην εξαιρετική λειτουργία και εφαρμογή βιώσιμων πρακτικών. Οι πιστοποιήσεις αφορούν:

  • EN ISO 9001:2015 - Πρότυπο Διαχείρισης Ποιότητας
  • EN ISO 14001:2015 - Πρότυπο Περιβαλλοντικής Διαχείρισης
  • EN ISO 45001:2018 - Πρότυπο Διαχείρισης Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία

Οι εν λόγω πιστοποιήσεις αποδεικνύουν την ακλόνητη δέσμευση της Kition Ocean Port Ltd στην ποιότητα, την περιβαλλοντική βιωσιμότητα και την ασφάλεια στον χώρο εργασίας.

Μέσω της συνεχούς συμμόρφωσης με τα αυστηρά κριτήρια αυτών των προτύπων, η Kition επιβεβαιώνει εκ νέου την αφοσίωσή της στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, ελαχιστοποιώντας το περιβαλλοντικό αντίκτυπο και διασφαλίζοντας την ασφάλεια και την ευημερία των εργαζομένων της.

Το EN ISO 9001:2015 αποτελεί ένα διεθνές πρότυπο στο οποίο καθορίζονται οι γενικές απαιτήσεις του συστήματος διαχείρισης ποιότητας με τις οποίες πρέπει να συμμορφώνονται οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να αποδεικνύουν την ικανότητα τους να παρέχουν υπηρεσίες που ικανοποιούν τις απαιτήσεις των πελατών και της νομοθεσίας.

Το EN ISO 14001:2015 είναι ένα διεθνές πρότυπο το οποίο καθορίζει τις απαιτήσεις ενός συστήματος Περιβαλλοντικής Διαχείρισης, το οποίο βοηθά τους οργανισμούς να αποδείξουν τη συνεχή δέσμευση για βελτίωση των περιβαλλοντικών τους επιδόσεων.

Το EN ISO 45001:2018 είναι το πρώτο παγκόσμιο διεθνές πρότυπο για την επαγγελματική υγεία και ασφάλεια στην εργασία.

Παρέχει ένα πλαίσιο που επιτρέπει σε όλες τις επιχειρήσεις, ανεξάρτητα από το μέγεθος ή τη δραστηριότητα, να μειώνουν με ενεργό τρόπο τον κίνδυνο στον χώρο εργασίας και να βελτιώνουν εμφανώς την υγεία και την ευημερία στην εργασία μέσω της λήψης αποτελεσματικών μέτρων πρόληψης και προστασίας.

Η επίτευξη αυτών των επαναπιστοποιήσεων αποτελεί μαρτυρία της συνεχούς δέσμευσης της Kition Ocean Port Ltd στη διατήρηση των υψηλότερων προτύπων σε κάθε πτυχή της λειτουργίας της. Η διαδικασία ελέγχθηκε αυστηρά από την TUV Austria, Κύπρου, εξασφαλίζοντας έναν αμερόληπτο και λεπτομερή έλεγχο των πρακτικών που εφαρμόζονται.

Η Kition Ocean Port Ltd εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες σε όλους τους εργαζομένους και συνεργάτες, των οποίων η αφοσίωση και υποστήριξη έχουν καθοριστική συμβολή σε αυτό το επίτευγμα. Η εταιρεία παραμένει αφοσιωμένη στην τήρηση αυτών των προτύπων και συνεχίζει να ενισχύει τις λειτουργικές τις πρακτικές.

Δειτε Επισης

CBN Young Dragon Awards: Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη υποβολής υποψηφιοτήτων
Βιωματικά εργαστήρια Οργανισμού Νεολαίας κατά του σχολικού εκφοβισμού
Μήνυμα από ΟΝΕΚ για ένα Πάσχα χωρίς κροτίδες-«Δεν είναι μαγκιά, ούτε έθιμο»
Ενώνοντας δυνάμεις για προώθηση της πολιτιστικής κληρονομιάς μέσω της επιχειρηματικότητας
Η Stoiximan έπαιξε μπάλα και έστειλε το δικό της μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Γης
Heritage Private School: Χρυσός προστάτης του περιβάλλοντος 2023
Πώς επιτυγχάνεται ένα αποτελεσματικό Διοικητικό Συμβούλιο-Πρώτη ανοικτή συζήτηση από EIMF
Nέος γενικός διευθυντής της MSPS Κύπρου ο Γιάννης Διονυσιάδης
Η τεχνητή νοημοσύνη και το μέλλον των Μ.Μ.Ε
Η Bioland Energy Group καθάρισε την παραλία Βορόκληνης