Μια συλλογή από premium mixers εισέρχεται δυναμικά στην κυπριακή αγορά

Το London Essences αποτελεί ένα αμιγώς βρετανικό brand που διαθέτει μια συλλογή εκλεκτών premium mixers και soda beverages από απόσταξη βοτάνων, εμπνευσμένων από τις παραδόσεις, οι οποίες και καθιερώθηκαν προς το τέλος του 19ου αιώνα.

Η συλλογή περιλαμβάνει μια σειρά από τόνικ, τζίντζερ και ανθρακούχα ποτά, από τα καλύτερα βότανα, είναι ελαφριά σε ζάχαρη και θερμίδες, χωρίς τεχνητά γλυκαντικά ή αρωματικές ύλες και παρέχουν ένα ιδιαίτερα προσεγμένο γευστικό προφίλ.

Το μυστικό κρύβεται στην πρωτοποριακή επιστημονική διαδικασία απόσταξης όπου «αιχμαλωτίζεται» η πραγματική τους ουσία, αλλά και στην τέχνη της διαστρωμάτωσης γεύσεων, η οποία δημιουργεί φυσικά αποστάγματα που διαθέτουν ένα απαράμιλλο βάθος αρωματικής και γευστικής πολυπλοκότητας.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1896, στις όχθες του ποταμού Τάμεση και κατάφερε να φέρει επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο οι εταιρείες τροφίμων και ποτών αντιμετώπιζαν το κεφάλαιο γεύση. Χρειάστηκε μόνο να επιστρατεύσει τις γνώσεις και την εμπειρία που απέκτησε, χάρη στις υπηρεσίες που προσέφερε στους κορυφαίους οίκους αρωμάτων της εποχής.

Το 2016, ανακαλύφθηκαν τα παρατημένα και σκονισμένα αρχεία της London Essence. Ήταν η απαρχή για ανανέωση και επαναλανσάρισμα του brand, εμπνευσμένη από την τέχνη και την εφευρετικότητα της αρχικής εταιρείας.

Σε λιγότερο από οκτώ χρόνια και σύμφωνα πάντα με το Drinks International report 2024, τα London Essence premium mixers έχουν αναγνωριστεί παγκοσμίως ως Ν° 2 Τop Trending brand όπως επίσης και Ν° 2 Best Selling Brand.

Η συλλογή των premium mixers της London Essence Company διατίθεται σε κορυφαία σημεία πώλησης σε περισσότερες από 60 πόλεις σε όλο τον πλανήτη και σερβίρεται στα κορυφαία μπαρ ανά το παγκόσμιο, συμπεριλαμβανομένων των Kwant, Scarfes, Donovan και The Connaught στο Λονδίνο, Dante στη Νέα Υόρκη, Sips στη Βαρκελώνη, The Old Man και Argo στο Χονγκ Κονγκ και το The Clumsies στην Αθήνα.

Μεταξύ άλλων, είναι οι επίσημοι mixers partner των World's Best Bars και των World's Best Hotels.

Η σειρά London Essence Company εισάγεται, εμπορεύεται και διανέμεται στην Κύπρο αποκλειστικά από την Tempo Beverages Cyprus Ltd.

WEBSITE Londonessenceco.com | INSTAGRAM @londonessenceco | FACEBOOK @londonessenceco | YOUTUBE thelondonessenceco

Δειτε Επισης

Η Σκλαβενίτης Κύπρου δίπλα στο προσωπικό της με ωφελήματα και παροχές
Τι... βγάζει το «e-κοφίνι»-Οι τιμές των οπωροκηπτευτικών στα σημεία λιανικής πώλησης
Ξεκίνησε το «e-κοφίνι»-Πού μπορείτε να το βρείτε και πώς να το αξιοποιήσετε
Της τελευταίας στιγμής για τα πασχαλινά τους ψώνια οι Κύπριοι-Πότε η κορύφωση της κίνησης στις υπεραγορές
Ζεσταίνεται η αγορά ενόψει Πάσχα-Η μάχη των προσφορών και το αδιαχώρητο στις υπεραγορές
Στοχευμένοι έλεγχοι Προστασίας Καταναλωτή σε καταστήματα πώλησης επίπλων
Kiabi: Ετοιμάζει κάθοδο στη Λευκωσία και μεγάλο άνοιγμα στο Mall of Engomi
Μειωμένες οι συνολικές πωλήσεις πετρελαιοειδών-Μικρή άνοδος στην αμόλυβδη βενζίνη
Ξάνθος Σαρρής: Η επέκταση της ΕΥΡΗΚΑ και η επόμενη γενιά
Οι Υπεραγορές Αλφαμέγα ανταμείβουν τους πελάτες τους με πολυτελή πιάτα MasterChef