Flight Mode brought to you by

Norse Atlantic Airways: Νέα γραμμή Αθήνα-Νέα Υόρκη

Πτήσεις από το αεροδρόμιο Αθηνών με προορισμό τη Νέα Υόρκη άρχισε η Norse Atlantic Airways. Πρόκειται για νορβηγική, low cost, αεροπορική εταιρεία που εκτελεί διηπειρωτικά δρομολόγια από το 2022.

Ο στόλος της περιλαμβάνει 15 αεροπλάνα που συνδέουν προορισμούς όπως Νέα Υόρκη, Λος Άντζελες, και Μπανγκόκ με την ευρωπαϊκή ήπειρο.

Η εταιρεία κάνει αρχή με πτήσεις πέντε φορές την εβδομάδα μεταξύ 30 Μαΐου-26 Οκτωβρίου 2024 με 2 διαφορετικές επιλογές θέσεων/ναύλων, όπου το κόστος τους ξεκινά από €239.00 για μονή διαδρομή.

Η εξέλιξη ήρθε μετά το ιδιαίτερα αυξημένο ενδιαφέρον από Αμερικανούς για ταξίδια/διακοπές προς την Ελλάδα και τα αξιοθέατά της.

Οι πτήσεις στοχεύουν στο να παρέχουν μια επιλογή προσιτή και βολική, η οποία ανταποκρίνεται στην αυξανόμενη ζήτηση απευθείας πτήσεων μεταξύ του διεθνούς αεροδρομίου της Αθήνας και των ΗΠΑ, που θα διευκολύνουν τον τουρισμό, την ανταλλαγή κουλτούρας και τους οικονομικούς δεσμούς μεταξύ των δύο χωρών.

Η Norse Atlantic Airways διενεργεί πτήσεις με αεροσκάφη, Boeing 787 Dreamliner παρέχοντας μια άνετη εμπειρία με εξατομικευμένα συστήματα ψυχαγωγίας και δύο επιλογές καμπίνας-Economy και Norse Premium.

Πηγή: Aviation24

Δειτε Επισης

Παρελθόν τα ανακλινόμενα καθίσματα στις οικονομικές θέσεις
Οι καλύτερες επιλογές για business class επιβάτες
TUI Ireland: Η Κύπρος στους προορισμούς της το 2025
easyjet: Πώς μετέτρεψε 95% αεροφοβικών σε ατρόμητους επιβάτες
Exeter Airport: Επιλέγει... Κύπρο
Άνοδος στη ζήτηση για onboard Wi-Fi
Οι προτιμήσεις για υπερατλαντικά ταξίδια προς την Ευρωπή
Βαλίτσες για... το καλοκαίρι
American Airlines: Έρχεται η μεγαλύτερη σε διάρκεια απευθείας πτήση
Νατάσα Ιακωβίδου (Hermes Airports): Τόσο δυνατοί, όσο οι άνθρωποί μας