Το τιμητικό βραβείο στον Λουκή Πετρίδη και η ανεκπλήρωτη επιθυμία

InBusinessNews  04/01/2023 12:48
Το τιμητικό βραβείο στον Λουκή Πετρίδη και η ανεκπλήρωτη επιθυμία

Το τιμητικό βραβείο στον Λουκή Πετρίδη και η ανεκπλήρωτη επιθυμία

InBusinessNews  04/01/2023 12:48

Ο επιχειρηματίας Λουκής Πετρίδης, επίτιμος πρόεδρος της Laiko Cosmos Trading Ltd και της Cosmos Tobacco Ltd ο οποίος έφυγε σήμερα πλήρης ημερών από τη ζωή, είχε τιμηθεί κατά τα 8α IN Business Awards (2015), που πραγματοποιήθηκαν στις 21 Ιανουαρίου 2016, με το τιμητικό Βραβείο «Lifetime Achievement».

Διαβάστε ακόμη:

Σε ηλικία τότε 90 ετών παρέμενε «μάχιμος» απ’ όλες τις απόψεις, συνεχίζοντας να πηγαίνει στο γραφείο και να ενημερώνεται για τη δουλειά, αλλά και να περνά ευχάριστα τον ελεύθερο χρόνο του με τα εγγόνια και τα δισέγγονά του.

Μιλώντας στην κάμερα του InBusiness TV, και αναφερόμενος στην βράβευσή του, ο Λουκής Πετρίδη έλεγε πως δεν ήταν κάτι που περίμενε και χαρακτήριζε την βράβευσή του ως μια πολύ ευχάριστη έκπληξη.

Αναφερόμενος στον θεσμό των IN Business Awards, υπογράμμιζε πως βοηθά πάρα πολύ τις επιχειρήσεις να αναπτύσσονται και να καλυτερεύουν.

«Έχουμε όνειρα αλλά και ελπίδες. Αυτή τη στιγμή δουλεύουμε μια σκέψη, να μεγαλώσουμε και σε άλλους τομείς», τόνιζε, για να εκφράσει την μεγάλη του προσδοκία, την οποία ωστόσο δεν πρόλαβε να δει να υλοποιείται.

Αυτή, δεν ήταν άλλη από την λύση του Κυπριακού.

«Δεν είναι κάτι που περίμενα και ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη. Η οικογένεια μου ενθουσιάστηκε, πήραμε πολλά συγχαρητήρια μηνύματα… ήταν μια εξαιρετική βραδιά. Νομίζω είναι ένας τρόπος που βοηθά πάρα πολύ τις επιχειρήσεις να αναπτύσσονται και να καλυτερεύουν. Έχουμε όνειρα αλλά και ελπίδες.

Αυτή τη στιγμή δουλεύουμε μια σκέψη, να μεγαλώσουμε και σε άλλους τομείς. Αλλά σίγουρα αν το Κυπριακό λυθεί όπως ελπίζω, θα έχουμε και την αναλογία των Τουρκοκυπρίων που είναι αρκετά σοβαρή αύξηση κατανάλωσης».   

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας