Το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του καθηγητή Πανίκου Πουτζιουρή

Αποχωρεί από το UCLan Cyprus ο Πρύτανης του πανεπιστημίου και κοσμήτορας του Business School, καθηγητής Πανίκος Πουτζιουρής.

Ο καθ. Πανίκος Πουτζιουρής βρισκόταν στο πανεπιστήμιο UCLan Cyprus συνολικά δέκα χρόνια και, σύμφωνα με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, αποχωρεί για να ακολουθήσει ένα νέο κεφάλαιο στην ακαδημαϊκή και επαγγελματική του καριέρα.

Όπως αναφέρει, θα συνεχίσει την ακαδημαϊκή του καριέρα στο Cambridge Judge Business School, την υποστήριξη του στο Circular Economics Centre, αλλά και στο Executive MBA Module -Enterprising Families and Family Offices, διδάσκοντας σε εργαστήρια.

Διαβάστε ακόμα:

Βερεγγάρια, Guru και άλλες επενδύσεις που δίνουν αίγλη στο Τρόοδος

Νέες μειώσεις με το σταγονόμετρο σε βενζίνη και πετρέλαιο κίνησης

Ο «κακός λύκος» ετοιμάζει opening στην πρωτεύουσα (pics+video)

Παράλληλα, ο καθ. Πανίκος Πουτζιουρής αναλαμβάνει νέα καθήκοντα, ως partner, στην εταιρεία Zateon Consulting.

Η Zateon Consulting παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες, εκπαίδευση και καθοδήγηση σε οικογενειακές επιχειρήσεις και εξειδικεύεται σε θέματα διαδοχής της επόμενης γενιάς.

Ο καθ. Πανίκος Πουτζιουρής είναι ο ιδρυτής & πρόεδρος του Κέντρου Επιχειρηματικότητας-CEDAR και Honorary Fellow στο Judge Business School του Πανεπιστήμιου του Cambridge.

Ως δραστήριο μέλος-Fellow του Family Firm Institute (U.S.A) διδάσκει, εκπαιδεύει, ερευνά και συμβουλεύει ανά το παγκόσμιο, περί της ανάπτυξης της επιχειρηματικότητας και της οικογενειακής επιχείρησης.

Έχει διευθύνει συνέδρια και ακαδημαϊκές πρωτοβουλίες σε Ηνωμένο Βασίλειο, Κίνα, Ιταλία, Αυστρία, Τουρκία, Ισραήλ, ΗΠΑ, Βουλγαρία, Κολομβία, Συρία, Αίγυπτο, Ελλάδα και στην Κύπρο (ως εγκεκριμένος εκπαιδευτής της ΑΝΑΔ και συνεργάτης του ΚΕΒΕ).

Επίσης, διετέλεσε πρόεδρος της Διεθνούς Ακαδημίας Οικογενειακών Επιχειρήσεων, μέλος της Ομάδας Εμπειρογνωμόνων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για Στρατηγική Υποστήριξη Οικογενειακών Επιχειρήσεων και σύμβουλος του ΟΟΣΑ –OECD σε θέματα Επιχειρηματικότητας.

Τιμήθηκε από το Family Firm Institute με το International Αward για το αξιόλογο έργο που επιτελεί προωθώντας διεθνώς το θέμα της οικογενειακής επιχειρηματικότητας στο ακαδημαϊκό και κοινωνικό-οικονομικό πεδίο.

Έχει σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο του Νόττινγχαμ (ΗΒ) και κατέχει ΒΑ Economics, ΜΒΑ, PhD in Entrepreneurship and Management.

Δειτε Επισης

Με τον Σταυρό του Τάγματος Αξίας της Γερμανίας τιμήθηκε ο Καθηγητής Νικόλαος Ζαμπόγλου
Παρασημοφόρηση του επίτιμου Προξένου του Βελγίου Μάριου Ε. Λανίτη από το βελγικό κράτος
Danos Group: Νέος Chief Marketing Officer ο Κυριάκος Κοιλιάρης
Δρ. Τριαντάφυλλος Στυλιανόπουλος: Ο Κύπριος ερευνητής που εξασφάλισε €2,5 εκ. επιχορήγηση από την Ε.Ε.
Μάριος Γιωργούδης: Η επόμενη μέρα της αποχώρησης από τη θέση του γενικού διευθυντή του TechIsland
Ξάνθος Σαρρής: Ένας μεγάλος επιχειρηματίας, ηγέτης, και άνθρωπος
Ο Κύπριος Hassabis που διαπρέπει στον τομέα του AI και έγινε... ιππότης στο Ηνωμένο Βασίλειο
Φεύγει από τη NAGA μετά από δέκα χρόνια o Ben Bilski-Προχωρά σε νέα εγχειρήματα
Το Foody αποκτά νέο Managing Director στην Κύπρο
Η Μαριάννα Χατζηαντωνίου εκτελεστική αντιπρόεδρος στην Energame