Νέος πρόεδρος του Invest Cyprus ο Ευγένιος Ευγενίου

InBusinessNews  28/06/2022 12:59
Νέος πρόεδρος του Invest Cyprus ο Ευγένιος Ευγενίου

Νέος πρόεδρος του Invest Cyprus ο Ευγένιος Ευγενίου

InBusinessNews  28/06/2022 12:59

Το Υπουργικό Συμβούλιο αποφάσισε τον διορισμό του Ευγένιου Ευγενίου ως προέδρου του Κυπριακού Οργανισμού Προσέλκυσης Επενδύσεων (Invest Cyprus) για το υπόλοιπο της τετραετούς θητείας.

Ο κ. Ευγενίου θα αντικαταστήσει τον Γιάννη Μάτση, ο οποίος παραιτήθηκε πρόσφατα. 

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μάτσης ανέλαβε ως Διευθύνοντας Σύμβουλος και επικεφαλής του νέου επιχειρησιακού κέντρου που δημιουργεί στην Κύπρο, και συγκεκριμένα στη Λεμεσό, η MUFG Investor Services, έχοντας την επίβλεψη του τοπικού αποτυπώματος εξυπηρέτησης περιουσιακών στοιχείων της εταιρείας, την ανάπτυξη στην τοπική κυπριακή αγορά, καθώς και τις δραστηριότητες επέκτασης στην Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή.

Διαβάστε εδώ: Διευθύνων Σύμβουλος της MUFG στην Κύπρο ο Γιάννης Μάτσης


Ο Ευγένιος Ευγενίου διετέλεσε διευθύνων σύμβουλος της PwC Κύπρου, αλλά και μέλος του Invest Cyprus.

Οι δύο θητείες του ως CEO της PwC Κύπρου ολοκληρώθηκαν στο τέλος Δεκεμβρίου 2021, μετά από δέκα χρόνια επιτυχούς πορείας.

Μεταξύ άλλων, ε​​​​​ίναι μέλος του Συμβουλίου του Πανεπιστημίου Κύπρου, του Εθνικού Συμβουλίου Έρευνας και Καινοτομίας, του ΔΣ του οργανισμού Junior Achievement Κύπρου αλλά και του Advisory Board του Global Entrepreneurship Monitor (GEM) του Πανεπιστημίου Κύπρου. Είναι εκπρόσωπος του ICAEW στην Κύπρο και μέλος του ΔΣ του Nicosia for Art.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας