Ρένος Ανδρέου: Με σεβασμό στους συνεργάτες και προμηθευτές

InBusinessNews  21/07/2021 13:13
Ρένος Ανδρέου: Με σεβασμό στους συνεργάτες και προμηθευτές

Ρένος Ανδρέου: Με σεβασμό στους συνεργάτες και προμηθευτές

InBusinessNews  21/07/2021 13:13

Για την αγαστή συνεργασία με ντόπιους και Ευρωπαίους προμηθευτές είχε μιλήσει στο περιοδικό IN Business ο αποβιώσας γενικός διευθυντής της McDonald’s Κύπρου, Ρένος Ανδρέου.

Οι προμηθευτές της εταιρείας είναι ένα καλό μείγμα από ντόπιους και Ευρωπαίους προμηθευτές.

«Όλοι αναγκαστικά περνούν από αυστηρότατους ανεξάρτητους ελέγχους τουλάχιστον μια φορά το χρόνο, διασφαλίζοντας έτσι τις ψηλές προδιαγραφές της McDonald’s International», είχε αναφέρει σχετικά.

Διαβάστε ακόμα:

Ο διορατικός Ρένος Ανδρέου-«Τότε είχε αρχίσει να δείχνει τα δόντια της η οικονομία και σε μας»

Ρένος Ανδρέου: Ένας επιχειρηματίας με όλα τα χαρακτηριστικά ενός επιτυχημένου ηγέτη

Απέραντη θλίψη… Έφυγε από τη ζωή ο Ρένος Ανδρέου

Τα μηνύματα που έστελνε ο Ρένος Ανδρέου λίγο μετά το κούρεμα του 2013

«Τόσο οι ντόπιοι όσο και οι ξένοι προμηθευτές παραδίδουν τα προϊόντα στο Κέντρο Διανομής, το οποίο διαθέτει χώρους ξηρής αποθήκευσης όσο και χώρους συντήρησης και κατάψυξης. Διαθέτει ένα άρτιο σύστημα stock control, το οποίο διασφαλίζει την απρόσκοπτη τροφοδοσία των εστιατορίων με μηδαμινό κίνδυνο, στο να καταλήξουμε με ληγμένα προϊόντα η διακοπή τροφοδοσίας λόγο έλλειψης... Η τροφοδοσία των εστιατορίων γίνεται 2-3 φορές την εβδομάδα και εξαρτάται από τις πωλήσεις του κάθε εστιατορίου. Για παράδειγμα, το εστιατόριο της Αγίας Νάπας τροφοδοτείται 4 φορές την εβδομάδα το καλοκαίρι», είχε τονίσει σχετικά ο Ρένος Ανδρέου.

Αυστηρές προδιαγραφές
Παράλληλα, επεσήμανε ότι οι αποκλειστικοί προμηθευτές της McDonald’s, όχι μόνο τηρούν τις αυστηρές προδιαγραφές, αλλά τις ξεπερνούν, προσθέτοντας ότι οι πλείστοι από αυτούς επιτυχαίνουν βαθμολογίες 100% που σημαίνει ότι ξεπερνούν το τέλειο.

Χρόνος πληρωμής με θρησκευτική ευλάβεια
«Γενικά, όλοι οι προμηθευτές της McDonald’s είτε αυτοί είναι σχετικά μικροί είτε είναι κολοσσοί, επιλέγονται πολύ προσεκτικά για να πληρούν όλες τις απαιτούμενες αυστηρές προδιαγραφές. Νιώθουν υπερήφανοι διότι το όνομα της εταιρείας τους συνδέεται με αυτό της McDonald’s και νιώθουν επίσης μια οικονομική ασφάλεια, διότι ο συμφωνημένος χρόνος πληρωμής τηρείται με θρησκευτική ευλάβεια».

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας