Μάριος Λουκαΐδης: Νέο Μη Εκτελεστικό Μέλος του Δ.Σ. της ΚΕΑΝ

Η KEAN Soft Drinks Ltd ανακοινώνει τον διορισμό του κ. Μάριου Λουκαΐδη ως Μη Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας, από τις 2 Ιουλίου 2020.
 
Η μακρόχρονη και πολυεπίπεδη εμπειρία του κ. Λουκαΐδη σε θέσεις κλειδιά επιχειρήσεων που πρωταγωνιστούν στον κλάδο του λιανικού εμπορίου και όχι μόνον, αναμένεται να συνδράμουν στην περεταίρω ανάπτυξη και εξέλιξη του ομίλου ΚΕΑΝ. Στο πλαίσιο της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας, ο κ. Λουκαΐδης έχει διαδραματίσει ουσιαστικό ρόλο στη διαμόρφωση του επιχειρηματικού μοντέλου οργανισμών που δραστηριοποιούνται σε διάφορους τομείς του επιχειρείν, όπως λιανικό εμπόριο, διανομή FMCG, καλλυντικών, catering, υπηρεσίες και τεχνολογίας. Πρόσφατα αποχώρησε από τον Όμιλο CTC, μετά από μία πορεία 25 ετών σε ηγετικές θέσεις του οργανισμού. Προηγουμένως είχε εργαστεί για 12 χρόνια σε εταιρείες του κλάδου πληροφορικής, για την ανάπτυξη λογισμικών και εξοπλισμού, δικτύων και σχετικών υπηρεσιών. Το επαγγελματικό του ξεκίνημα έγινε, ως καθηγητής, σε κολλέγιο της Κύπρου σε συναφή θέματα. Επί του παρόντος εργάζεται ως Σύμβουλος Επιχειρήσεων.

 
O κυπριακός Όμιλος ΚΕΑΝ είναι ένας από τους μεγαλύτερους αλλά και ραγδαία αναπτυσσόμενους προμηθευτές καταναλωτικών προϊόντων τόσο στο Λιανικό εμπόριο, όσο και στους χώρους μαζικής εστίασης (HORECA). H ΚΕΑΝ διαθέτει ένα πλούσιο χαρτοφυλάκιο που περιλαμβάνει κορυφαίας ποιότητας προϊόντα σε 100% φυσικούς χυμούς, φρουτοποτά, αναψυκτικά και squash. Διατηρεί σημαντική παρουσία, σε διεθνές επίπεδο, με εξαγωγικές δραστηριότητες σε περισσότερες από 50 χώρες. Επιπρόσθετα, η γκάμα του Ομίλου ΚΕΑΝ διευρύνεται με την ενσωμάτωση και άλλων προϊόντων, μέσω των θυγατρικών της εταιρειών που δραστηριοποιούνται στο λιανικό εμπόριο και στον τομέα HORECA στις κατηγορίες προϊόντων ξηράς αποθήκευσης, συντήρησης και κατάψυξης. Αντιπροσωπεύει και διανέμει επίσης στην κυπριακή αγορά brands όπως HEINZ, KRAFT, AMOY, HP, Vitalia, τα παγωτά και γιαούρτια ΚΡΙ ΚΡΙ, τα αλλαντικά KRISTI, τους χυμούς PRIMA, τα προϊόντα ψαριού VICI και άλλα.

Δειτε Επισης

Φεύγει από τη NAGA μετά από δέκα χρόνια o Ben Bilski-Προχωρά σε νέα εγχειρήματα
Το Foody αποκτά νέο Managing Director στην Κύπρο
Η Μαριάννα Χατζηαντωνίου εκτελεστική αντιπρόεδρος στην Energame
Νέα καθήκοντα και διευθυντής τομέα ραδιοφώνου στο Alpha radio ο Παναγιώτης Όθωνος
HUMED: Η πρωτοπόρος εταιρεία δύο φοιτητών που βάζουν την Κύπρο ψηλά στον διεθνή χάρτη της οδοντιατρικής
Νέος COO της Intership ο Capt. Michael P. Elwert
E&G Economides LLC: Η Βιργινία Αδαμίδου προάγεται σε Συνέταιρο της Εταιρείας
Θλίψη ΠΕΟ για τον θάνατο του ΓΓ ΣΕΒΕΤΤΥΚ Χαράλαμπου Πρατσή
Η πολυσχιδής προσφορά του Αλέκου Γαβριηλίδη στην αρχιτεκτονική της Κύπρου
PASCAL International Education: Oλιστική ανάπτυξη των παιδιών και συνεχής ανάπτυξη στο επίκεντρο της στρατηγικής