My Perfect Summer: Οι ιδανικές διακοπές του Γιάγκου Χατζηγιάννη

Ο Γιάγκος Χατζηγιάννης για φέτος το καλοκαίρι επιλέγει Κεφαλλονιά, Ιθάκη αλλά και Κύπρο. Ιδανικός του συνταξιδιώτης, είναι η σύζυγος του αλλά και οι φίλοι του, αφού πιστεύει στην ισορροπία μεταξύ συζυγικής, οικογενειακής ζωής και συνέχισης των φιλιών που προϋπήρχαν. Αγαπημένη του παιδική ανάμνηση, οι κρουαζιέρες με τους γονείς του.

Ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής του Cyprus Institute of Marketing, αποκαλύπτει στο InBusinessNews πώς θα περάσει το καλοκαίρι του.

Διαβάστε ακόμα: Πωλείται ακίνητο εκατομμυρίων στην Μαρίνα Αγίας Νάπας

Διαβάστε ακόμα: Γ. Κιουρτζίδης: Ο store manager χρειάζεται ηγετικές ικανότητες

Διαβάστε ακόμα: Αγιορείτικες Γραμμές – RPT GROUP: Αναβαθμίζουν τον στόλο τους και αλλάζουν εικόνα

Πώς θα περάσετε το καλοκαίρι σας;
Οι βασικές διακοπές θα είναι μια εβδομάδα με την οικογένεια σε Κεφαλλονιά και Ιθάκη. Βεβαίως τα περισσότερα Σαββατοκύριακα θα υπάρχουν σύντομες αποδράσεις εντός Κύπρου σε διάφορα παραλιακά ξενοδοχεία για ξεκούραση όσο γίνεται με τα παιδιά μακριά από την ζέστη και την καθημερινότητα της Λευκωσίας.

Πώς είναι οι ιδανικές διακοπές για σας;
Οι ιδανικές διακοπές αλλάζουν στην ζωή μας ανάλογα με τα οικογενειακά και επαγγελματικά δεδομένα αλλά και στο στάδιο της ζωής μας που βρισκόμαστε. Σίγουρα είναι απόλαυση οι καλοκαιρινές διακοπές με τα παιδιά αλλά είναι πολλές φορές εξουθενωτικές. Λόγω και του αυξημένου φόρτου εργασίας που υπάρχει στον τομέα μας την καλοκαιρινή περίοδο, ιδανικές διακοπές φαντάζουν η απόδραση με την σύζυγο μου σε κάποιο ήρεμο νησί που θα προσφέρει ξεκούραση χωρίς πολλές μετακινήσεις. Καλό φαγητό, καλό κρασί και ωραίες παραλίες μακριά από σκοτούρες, συνθέτουν τα απαραίτητα στοιχεία για τις ιδανικές διακοπές στο παρών στάδιο.


Ποιος είναι ο ιδανικός συνταξιδιώτης;
Σίγουρα η σύζυγος μου που βεβαίως έχουμε κοινά γούστα και προτιμήσεις και γνωρίζει πολύ καλά πώς να με ηρεμήσει. Απολαμβάνω όμως πολύ και τα ταξίδια με φίλους και αυτό προσφέρει μια διαφορετική απόλαυση. Πιστεύω πολύ στην διατήρηση της απαραίτητης ισορροπίας μεταξύ της συζυγικής, οικογενειακής ζωής και την συνέχιση των φιλιών που προϋπήρχαν.


Θα έχετε μαζί σας ηλεκτρονικό υπολογιστή;
Σίγουρα. Βεβαίως η περισσότερη επικοινωνία γίνεται με το κινητό αλλά ο υπολογιστής προσφέρει περισσότερη άνεση στην διεκπεραίωση των καθηκόντων μου.


Πόσο συχνά θα ελέγχετε τα emails σας;
Παρακολουθώ τα εισερχόμενα μηνύματα σε τακτά χρονικά διαστήματα αλλά την μελέτη και σχετική επεξεργασία την κάνω μια φορά την ημέρα, αργά το απόγευμα.


Τι περιέχει η βαλίτσα σας;
Διακοπές για εμένα σημαίνει καλοκαιρινά ρούχα και τίποτε που να παραπέμπει στο εργασιακό περιβάλλον. Άρα κοντά παντελόνια, φανέλες, μερικά καλοκαιρινά πουκάμισα και σανδάλια. Βεβαίως αντηλιακό και τα προσωπικά είδη υγιεινής.


Ποια παιδική ανάμνηση διακοπών είναι η αγαπημένη σας;
Πηγαίναμε αρκετές κρουαζιέρες με τους γονείς μου κατά τα παιδικά μου χρόνια και το απολάμβανα γιατί υπήρχαν πολλές δραστηριότητες στο πλοίο αλλά και για το γεγονός ότι σχεδόν κάθε μέρα βλέπαμε διαφορετικά μέρη.


Ποιο είναι το καλύτερο πιάτο που έχετε δοκιμάσει στις διακοπές σας;
Μου αρέσουν πολύ τα θαλασσινά και για αυτό δεν χάνω την ευκαιρία να δοκιμάζω οτιδήποτε φρέσκο σε θαλασσινό. Καλύτερο πιάτο στις φετινές διακοπές ήταν το κριθαρότο καραβίδας.

 
 

Δειτε Επισης

Paul Sies: Μετά την αποχώρηση από Cyprus Airways, αναλαμβάνει CEO στην Journey Mentor
Με τον Σταυρό του Τάγματος Αξίας της Γερμανίας τιμήθηκε ο Καθηγητής Νικόλαος Ζαμπόγλου
Παρασημοφόρηση του επίτιμου Προξένου του Βελγίου Μάριου Ε. Λανίτη από το βελγικό κράτος
Danos Group: Νέος Chief Marketing Officer ο Κυριάκος Κοιλιάρης
Δρ. Τριαντάφυλλος Στυλιανόπουλος: Ο Κύπριος ερευνητής που εξασφάλισε €2,5 εκ. επιχορήγηση από την Ε.Ε.
Μάριος Γιωργούδης: Η επόμενη μέρα της αποχώρησης από τη θέση του γενικού διευθυντή του TechIsland
Ξάνθος Σαρρής: Ένας μεγάλος επιχειρηματίας, ηγέτης, και άνθρωπος
Ο Κύπριος Hassabis που διαπρέπει στον τομέα του AI και έγινε... ιππότης στο Ηνωμένο Βασίλειο
Φεύγει από τη NAGA μετά από δέκα χρόνια o Ben Bilski-Προχωρά σε νέα εγχειρήματα
Το Foody αποκτά νέο Managing Director στην Κύπρο