Απεβίωσε η πρόεδρος της Europa Donna και επιχειρηματίας Εύη Παπαδοπούλου

Απεβίωσε η γνωστή επιχειρηματίας Εύη Παπαδοπούλου, επί σειρά ετών Marketing Director της ΚΕΑΝ και Πρόεδρος της μητρικής εταιρείας του Ομίλου. Η κ. Παπαδοπούλου έχασε τη μάχη για τη ζωή, μετά από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα τελευταία πέντε χρόνια ήταν Πρόεδρος της Europa Donna Κύπρου.
 
Διαβάστε ακόμα: Εύη Παπαδοπούλου: Να είστε αληθινοί και αυθεντικοί
 
Η Εύη Παπαδοπούλου φοίτησε στο Αθηναίδειον Γυμνάσιο. Σπούδασε στο Cambridge College of Arts and Technology για το Higher National Diploma και στο Brunel University UK για το ΒSc Economics.                                               
Εργάστηκε στο Department of Trade and Industry για τη δημιουργία information centers for small firms, στο πλαίσιο πανεπιστημιακής εργασίας. Από το 1976 εργαζόταν στην οικογενειακών συμφερόντων εταιρεία KEAN, όπου κατείχε τη θέση της Marketing Director.                                     
 
Ήταν επίσης πρόεδρος της μητρικής εταιρείας Τάκης Χριστοδούλου, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΚΕΑΝ και των άλλων θυγατρικών εταιρειών του ομίλου.
 
Υπήρξε μέλος του Συμβουλίου Βιομηχανικής Ανάπτυξης, επιτροπών της ΟΕΒ και του ΚΕΒΕ, του Curium Rotary Club και του International Young Presidents Organization.
 
Πέραν από Πρόεδρος της Europa Donna Κύπρου ήταν επίσης και vice president της ευρωπαϊκής Europa Donna.

 
Ήταν παντρεμένη με τον Λάκη Παπαδόπουλο από την Αμμόχωστο και μητέρα παιδιών.

Τη θλίψη του για τον θάνατο της Εύης Παπαδοπούλου εκφράζει, μέσω των προσωπικών του λογαριασμών στο Twitter και στο Facebook, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.
 
«Με μεγάλη θλίψη πληροφορήθηκα τον θάνατο της προσωπικής μου φίλης και φίλης όλων των γυναικών. Η Εύη Παπαδοπούλου, Πρόεδρος της @EuropaDonnaCY, υπήρξε υπερδραστήρια, πρωτοπόρος και ωφέλιμη σε νευραλγικό πόστο. Ας είναι η πορεία της, παράδειγμα δύναμης και προσφοράς, για όλους μας. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της», γράφει στα κοινωνικά του δίκτυα, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης.

Δειτε Επισης

«Αλώβητες» από τους δασμούς Τραμπ οι κυπριακές τράπεζες-Βλέπει θετικές προοπτικές για Τρ. Κύπρου και Ελληνική ο Fitch
Τα βραβευθέντα προϊόντα των 12ων IN Business Grocery Retail Awards (pics)
Μάριος Λουκαΐδης: Αναμένεται σημαντική επιτάχυνση στις συγχωνεύσεις και εξαγορές-Η δυναμική του λιανεμπορίου στην Κύπρο
Στην Prodea Investments σχεδόν το 100% της MHV-Απέκτησε ποσοστό 20% από την Flowpulse έναντι €92,3 εκατ.
Μάριος Αντωνίου για e-kalathi: Να αποφεύγονται παρεμβάσεις που δημιουργούν στρεβλώσεις στο λιανεμπόριο-Η αγορά αυτορυθμίζεται
Στην...πρίζα και οι εταιρείες στον τομέα των τεχνολογιών φόρτισης-Έντονη ανησυχία για την περικοπή χορηγιών για ηλεκτρικά
Ξεκάθαρο μήνυμα ΠΑΣΥΛΕ για το DRS: «Το κόστος να μην μεταφερθεί σε υπεραγορές και καταναλωτές»
Φωκίων Καραβίας: Σταυροδρόμι η Κύπρος για τους σχεδιασμούς της Eurobank-Προχωρά η νομική συγχώνευση με Ελληνική
Ολύμπιος Τουμάζου: Το προφίλ του Κύπριου καταναλωτή-Με συμπεριφορές που θυμίζουν τη γάτα στα κεραμίδια
Αριστοτέλης Παντελιάδης: Η αγορά του λιανεμπορίου τροφίμων αλλάζει γρήγορα-Το «σκέτο online» ανήκει στο παρελθόν