Φεύγει ο Αλέκος Μιχαηλίδης από το Υπουργείο Μεταφορών

Τη θέση της Αναπληρώτριας Γενικής Διευθύντριας του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανέλαβε προσωρινά η Διευθύντρια του Τμήματος Δημοσίων Έργων, Χρυστάλλα Μαλλούπα, μετά την αφυπηρέτηση του Αλέκου Μιχαηλίδη.

Ο κ. Μιχαηλίδης, ο οποίος επί του παρόντος βρίσκεται σε προαφυπηρετική άδεια, αφυπηρετεί από τη δημόσια υπηρεσία έπειτα από αρκετά χρόνια.

Συγκεκριμένα βρισκόταν στη θέση του Γενικού Διευθυντή του Υπουργείου Μεταφορών από τον Ιούνιο του 2011, ενώ διετέλεσε επίσης Διευθυντής του Τμήματος Δημοσίων Έργων για περισσότερο από τέσσερα χρόνια, από τον Απρίλιο του 2007.

Διαβάστε ακόμα: Καταθέτει εκ νέου στην Ερευνητική η Γιωρκάτζη

Αφυπηρετεί και η Μαλλούππα
Από την άλλη, η Χρυστάλλα Μαλλούππα, μόνιμη Διευθύντρια Τμήματος Δημοσίων Έργων, διορίστηκε ως Αναπληρώτρια Γενική Διευθύντρια του, Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, επιπρόσθετα με τα καθήκοντα της θέσης της, από την 1η Νοεμβρίου 2018 μέχρι την ημερομηνία τοποθέτησης μόνιμου Γενικού Διευθυντή στο Υπουργείο.

Τα επιπλέον καθήκοντα στην κ. Μαλλούππα είναι προσωρινά και λήγουν στις αρχές Δεκεμβρίου, καθώς τότε αναμένεται τόσο ο διορισμός νέου Γενικού Διευθυντή στο Υπουργείο Μεταφορών όσο και η αφυπηρέτηση της ίδιας.

Διαβάστε ακόμα: Το project €75 εκατ του νέου Κυπριακού Μουσείου

Η Χρυστάλλα Μαλλούππα άρχισε την επαγγελματική της καριέρα τον Σεπτέμβριο του 1976 στο Τμήμα Δημοσίων Έργων ως Εκτελεστικός Μηχανικός με σύμβαση, ανελίχθηκε σε όλες τις βαθμίδες του Εκτελεστικού Μηχανικού στο Τμήμα και διορίστηκε η πρώτη Διευθύντριά του στις 8 Δεκεμβρίου 2014. Στο Τμήμα Δημοσίων Έργων τοποθετήθηκε σε διάφορες μονάδες, όπως Γεφυροποιία, Οδοποιία, Στατικές/Αντισεισμικές Μελέτες Κτιρίων, καθώς επίσης και Διευθυντής Έργων σε διάφορα κτιριακά έργα, Επαρχιακός Μηχανικός Λευκωσίας από το 2001-2007 και Προϊσταμένη του Τομέα Μελετών του Τμήματος την περίοδο 2007-2014.

Προορίζουν Σταύρο Μιχαήλ
Σύμφωνα με πληροφορίες, υποψήφιος για τη θέση του νέου Γενικού Διευθυντή του Υπουργείου, από τον Δεκέμβριο του 2018, είναι ο Διευθυντής Προϋπολογισμού στο Υπουργείο Οικονομικών, Σταύρος Μιχαήλ.

Η απόφαση διορισμού του κ. Μιχαήλ αναμένεται να εγκριθεί από το Υπουργικό Συμβούλιο.

Δειτε Επισης

Με τον Σταυρό του Τάγματος Αξίας της Γερμανίας τιμήθηκε ο Καθηγητής Νικόλαος Ζαμπόγλου
Παρασημοφόρηση του επίτιμου Προξένου του Βελγίου Μάριου Ε. Λανίτη από το βελγικό κράτος
Danos Group: Νέος Chief Marketing Officer ο Κυριάκος Κοιλιάρης
Δρ. Τριαντάφυλλος Στυλιανόπουλος: Ο Κύπριος ερευνητής που εξασφάλισε €2,5 εκ. επιχορήγηση από την Ε.Ε.
Μάριος Γιωργούδης: Η επόμενη μέρα της αποχώρησης από τη θέση του γενικού διευθυντή του TechIsland
Ξάνθος Σαρρής: Ένας μεγάλος επιχειρηματίας, ηγέτης, και άνθρωπος
Ο Κύπριος Hassabis που διαπρέπει στον τομέα του AI και έγινε... ιππότης στο Ηνωμένο Βασίλειο
Φεύγει από τη NAGA μετά από δέκα χρόνια o Ben Bilski-Προχωρά σε νέα εγχειρήματα
Το Foody αποκτά νέο Managing Director στην Κύπρο
Η Μαριάννα Χατζηαντωνίου εκτελεστική αντιπρόεδρος στην Energame