Ο καθοριστικός ρόλος του Chrysostomides Advocates & Legal Consultants στην έλευση του AUB

Τεράστιας σημασίας και αξίας εξέλιξη αποτελεί για την Πάφο, αλλά και για ολόκληρη την Κύπρο, η κάθοδος του Αμερικανικού Πανεπιστημίου Βηρυτού (AUB).

Την συμφωνία για την εγκατάσταση του AUB στην Πάφο υπέγραψαν την περασμένη Παρασκευή ο Δήμος και το Πανεπιστήμιο, στο πλαίσιο τελετής που πραγματοποιήθηκε στην παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη και της Υφυπουργού Εξωτερικών για Εκπαιδευτικά και Πολιτιστικά Θέματα των ΗΠΑ, Lee Satterfield, στο Μαρκίδειο Δημοτικό Θέατρο Πάφου.

Διαβάστε εδώ: Έπεσαν οι υπογραφές για την επένδυση 29 εκατ. ευρώ στην Πάφο(pics)

Καθοριστικός για την έλευση του AUB στην Κύπρο, και συγκεκριμένα στην Πάφο, υπήρξε ο ρόλος τον οποίο διαδραμάτισε το δικηγορικό γραφείο Chrysostomides Advocates & Legal Consultants-ως ο νομικός σύμβουλος του AUB στην χώρα μας-, στη διαπραγμάτευση και σύνταξη της συμφωνίας με τον Δήμο Πάφου. 

Σε ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, το δικηγορικό γραφείο Chrysostomides Advocates & Legal Consultants εκφράζει την ικανοποίησή του για την ολοκλήρωση της συμφωνίας. 

«Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο χαρούμενοι για τον πελάτη μας, το Αμερικανικό Πανεπιστήμιο της Βηρυτού (AUB), για την ιστορική συμφωνία που υπέγραψε με τον Δήμο Πάφου για την ίδρυση πανεπιστημιούπολης AUB στην πόλη. Το AUB παρέχει εκπαίδευση αμερικάνικου τύπου υψηλής ποιότητας σε μαθητές από όλο τον κόσμο για περισσότερα από 150 χρόνια και η παρουσία του στην Πάφο είναι αναμφίβολα σημαντική. Η πανεπιστημιούπολη θα είναι αναπόσπαστο μέρος του AUB, με εκτεταμένη αλληλεπίδραση με την πανεπιστημιούπολη της Βηρυτού με τη μορφή ανταλλαγών φοιτητών, ανταλλαγών καθηγητών, συνεργατικών ερευνητικών έργων, διευρυμένων διαδικτυακών και υβριδικών ευκαιριών μάθησης».

 

Δειτε Επισης

Ισχυρές προσωπικότητες του κυπριακού επιχειρείν στο πλευρό του Χαράλαμπου Προύντζου
Η κριτική και η αναγνώριση του έργου που επιτελεί ο Γιάννης Παναγιώτου
Το μέγεθος της Eurobank ιδίοις ομάσσοι-Μια μοναδική εμπειρία
Η ενιαία εποπτική αρχή και η «μονοκόμματη» στάση του Δικηγορικού Συλλόγου
Οι «δηλητηριασμένες» λέξεις του Χρήστου Στυλιανίδη που εξόργισαν τον John Christodoulou
Η φημολογία για Κεραυνό-Κουμή και η... ψήφος εμπιστοσύνης που πήραν από Χριστοδουλίδη
Επιχειρηματικό κέντρο μάι άς
Έπλεξε το εγκώμιο και έστειλε μηνύματα για τον Διοικητή Ηροδότου ο Αγκαστινιώτης
Τι βρέθηκε στο… μενού εξόρμησης Κωνσταντίνου Πετρίδη και Παύλου Ιωάννου στα ορεινά
Η Black Friday που ατόνησε και ο θεσμός που πρέπει να βρει ξανά την χαμένη του αίγλη