Προσωρινό λουκέτο για την ταβέρνα Ζανέττος

InBusinessNews  30/11/2020 12:18
Προσωρινό λουκέτο για την ταβέρνα Ζανέττος

Προσωρινό λουκέτο για την ταβέρνα Ζανέττος

InBusinessNews  30/11/2020 12:18

Η ανακοίνωση έγινε από την ίδια την ταβέρνα, λόγω των νέων μέτρων, αφού η ιδιοκτησία της θεωρεί ότι οι νέες συνθήκες δεν εξυπηρετούν τον χαρακτήρα της.

«Βάση του τελευταίου διατάγματος,  τα εστιατόρια πρέπει να είναι κλειστά στις 7 το βράδυ. Δεν θα μπούμε στον πειρασμό να πειραματιστούμε με υπηρεσία παράδοσης κατ' οίκον ή να γίνουμε μαγειρείο το μεσημέρι,  η δουλειά μας είναι η φιλοξενία, στο χώρο μας, εμπειρία που τη νιώθεις με την ησυχία σου, χωρίς να βλέπεις το ρολόι τι ώρα θα φύγεις. Όσοι θέλετε στηρίξετε όσο μπορείτε τα μαγαζιά που θα μείνουν ανοιχτά. Θα βοηθήσετε να διαφυλαχθούν θέσεις εργασίας», αναφέρεται στην ανάρτηση.
 

Κριτική για τα μέτρα
Η γνωστή ταβέρνα ασκεί και κριτική για τα μέχρι σήμερα μέτρα που πάρθηκαν σχετικά με τους χώρους εστίασης, συστήνοντας και στους υπόλοιπους επιχειρηματίες να κλείσουν τους χώρους τους.  
 
 
«Ζούμε το  θέατρο  του παραλόγου. Η παράσταση "άνοιξε- κλείσε όποιαν ώρα σου πω" τελείωσε για μας. Με όση αξιοπρέπεια μας άφησαν, κλείνουμε από μόνοι μας. Θα γλιτώσει και η πολιτεία τις αποζημιώσεις που οφείλει να δώσει στο προσωπικό μας. Συστήνω σε όλους όσους έχουν επιχειρήσεις να κάνουν το ίδιο. Η πολιτεία, με τις αλλοπρόσαλλες αποφάσεις και τα διατάγματα, "γονάτισε" και μας. Αν και έπρεπε να είχαμε κλείσει όλοι εις ένδειξη διαμαρτυρίας από τότε που το διάταγμα έλεγε ότι οι πελάτες μας έπρεπε να φεύγουν από το εστιατόριο στις 22.30... δεν το κάναμε. Κωλώσαμε. Κρύψαμε να περάσουμε. Να κρατήσουμε λίγες θέσεις εργασίας όσο γινόταν με ίδιον μέγα κόστος. Οφείλουμε σε όλους εσάς που μας στηρίζετε όλα αυτά τα χρόνια (φίλους, θαμώνες, προμηθευτές και συνεργάτες) ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Σας είμαστε ευγνώμονες. Θα επανέλθουμε όσο πιο σύντομα γίνεται και όταν το περιβάλλον θα είναι φίλιο», σημειώνεται, μεταξύ άλλων, στην μακροσκελή ανάρτηση.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας