The Club (Phoenix Leaders) στη Λευκωσία

Το κτίριο όπου στεγάζεται σήμερα η Λέσχη ήταν οικογενειακό σπίτι κατά τη δεκαετία του 1950 και αργότερα αποτέλεσε τα κεντρικά γραφεία του Κυπριακού Πρακτορείου Ειδήσεων. Με την πάροδο του χρόνου, το κτίριο παρέμεινε κενό και για αρκετά χρόνια και αφέθηκε στο έλεος του χρόνου. Το 2015 το ακίνητο αγοράστηκε από την Phoenix Leaders, η οποία ξεκίνησε την πλήρη αποκατάσταση του κτιρίου σε συνεργασία με την κορυφαία εταιρεία AL Architects. Tην επίπλωση του κτιρίου επιμελήθηκε η ARAM. Σήμερα, η Λέσχη διατηρεί μεγάλο μέρος της αρχικής αρχιτεκτονικής του κτιρίου, η οποία επηρεάζεται από την παραδοσιακή αρχιτεκτονική της Κύπρου όπως διαπιστώνεται με τις παραδοσιακές καμάρες, τον «ηλιακό» και το οθωμανικό περίπτερο.

Διαβάστε ακόμα: Novario: Απόλυτος άρχων στην αγορά ηλεκτρικών συσκευών

Η Λέσχη είναι ένας χώρος όπου το παλιό συναντά νέο, προσφέροντας προηγμένες σύγχρονες εγκαταστάσεις γραφείου υποστηριζόμενες από την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, διατηρώντας παράλληλα την κληρονομιά και το σχεδιασμό του κτιρίου.

Τεχνολογία
Προτεραιότητα ήταν να διασφαλιστεί ότι η Λέσχη θα διέθετε υποδομές τελευταίας τεχνολογίας, επιτρέποντας στα μέλη και στους εργαζομένους να εργάζονται με υψηλά επίπεδα αποδοτικότητας και παραγωγικότητας. Καθώς η Λέσχη φιλοξενεί εκδηλώσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, από διαλέξεις μέχρι ιδιωτικά γεύματα και συνεδριάσεις, οι πλήρως κλιματιζόμενες αίθουσες συνεδριάσεων διαθέτουν προηγμένες εγκαταστάσεις τηλεδιάσκεψης και παρουσίασης. Η αίθουσα συνεδριάσεων είναι εξοπλισμένη με τρεις οθόνες παρουσίασης 98" με δυνατότητες ροής βίντεο 4k, επιτρέποντας τον ελεύθερο μετασχηματισμό του χώρου από μια αίθουσα παρουσίασης σε ένα κέντρο τηλεδιάσκεψης υψηλής τεχνολογίας. Επιπλέον, οι οθόνες ελέγχονται κεντρικά από μια οθόνη αφής, επιτρέποντας στα μέλη και τους καλεσμένους τους να ελέγχουν την εμπειρία τους χωρίς να χρειάζεται είναι γκουρού σε ΙΤ θέματα. Η πρόσβαση στο Internet υψηλής ταχύτητας διατίθεται σε όλους τους χώρους της Λέσχης και τα μέλη είναι ελεύθερα να χρησιμοποιούν iPads και ασύρματες υπηρεσίες εκτύπωσης, επιτρέποντάς τους να εργάζονται όπου αισθάνονται πιο άνετα.

Διαβάστε ακόμα: Στην Κύπρο κατέφθασε αλυσίδα ψητοπωλείων της Θεσσαλονίκης

Ευεξία μελών και εργαζομένων
Οι Phoenix Leaders πιστεύουν ακράδαντα ότι η σωματική και πνευματική ευεξία συμβαδίζουν και πως οι εργοδότες έχουν την ευθύνη να δημιουργήσουν ένα περιβάλλον το οποίο θα καλλιεργεί και θα υποστηρίζει τους υπαλλήλους και την υγεία τους. Η Λέσχη σχεδιάστηκε ως χώρος όπου τα μέλη δεν θα πηγαίνουν μόνο για πνευματική διέγερση και συζήτηση αλλά εξίσου για χαλάρωση και για διέξοδο από το πολυάσχολο ημερήσιο πρόγραμμα τους. Κατά διαδικασία σχεδιασμού του χώρου, δαπανήθηκαν αρκετές ώρες για να συζητηθούν λεπτομέρειες όπως οι χρωματισμοί, η υφή των επίπλων και τα έργα τέχνης ο συνδυασμός των οποίων θα έπρεπε να προκαλεί αίσθηση πνευματικής άνθησης.
 
 
 
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Σε αυξητική τάση η αδήλωτη και παράνομη εργασία-Η έκκληση Παναγιώτου στους εργοδότες και τα νέα μέτρα
Στη Νέα Υόρκη για επαφές ο Γιώργος Παπαναστασίου-Στο επίκεντρο οι επιχειρηματικές ευκαιρίες στην Κύπρο
Πτώση, μετά από το τριήμερο ανοδικό σερί, παρουσίασε το ΧΑΚ
ΚΟΕ: Στο 2,6% το 2024 και στο 3,3% το 2025 ο ρυθμός ανάπτυξης
Ζημιές καταγράφει την Πέμπτη το ΧΑΚ
Ρεκόρ συμμετοχών στον Γύρο της Πάφου 2024 (video)
Παρουσίαση κοινοβουλευτικού έργου του ευρωβουλευτή του ΕΛΚ Λουκά Φουρλά
Έτσι θα λειτουργήσουν τα Κέντρα Εξυπηρέτησης του Πολίτη τη Μεγάλη Πέμπτη
Το παζλ της απασχόλησης στο Δημόσιο-Οι μόνιμοι, οι αορίστου και ορισμένου χρόνου και πόσοι οι ωρομίσθιοι
Οι νέοι κανόνες που ενέκρινε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για καταπολέμηση του ξεπλύματος