«Καταναλωτές Online»: Ξεκίνησε η ψηφοφορία

Η Υπηρεσία Προστασίας Καταναλωτή ανακοινώνει ότι έχει ξεκινήσει η ηλεκτρονική ψηφοφορία για την ανάδειξη των νικητών του μαθητικού διαγωνισμού «Καταναλωτές Online». Ο διαγωνισμός διοργανώθηκε από την Υπηρεσία Προστασίας Καταναλωτή, με σκοπό να δώσει τη δυνατότητα στους μαθητές να εκτιμήσουν τα οφέλη της ορθής καταναλωτικής συμπεριφοράς, να μάθουν τα δικαιώματα που έχουν οι καταναλωτές όταν αγοράζουν από το Διαδίκτυο και να αποκτήσουν γνώσεις που θα τους βοηθήσουν να αποφεύγουν τους σχετικούς κινδύνους.

Ο διαγωνισμός απευθυνόταν τόσο σε μαθητές Δημοτικής Εκπαίδευσης (σχεδιασμός αφίσας ή μια εικονογραφημένη ιστορία) όσο και σε μαθητές Μέσης Εκπαίδευσης (δημιουργία βίντεο).

Συνολικά, έχουν υποβληθεί 76 συμμετοχές από μαθητές Δημοτικής Εκπαίδευσης και 10 συμμετοχές από μαθητές Μέσης Εκπαίδευσης. Οι συμμετοχές αξιολογήθηκαν σε πρώτο στάδιο, από Επιτροπή Αξιολόγησης, η οποία επέλεξε τις πέντε επικρατέστερες συμμετοχές βάσει καθορισμένων κριτηρίων. Οι πέντε επικρατέστερες συμμετοχές ανά περίπτωση, έχουν τεθεί σε ηλεκτρονική ψηφοφορία, η οποία θα διαρκέσει μέχρι τις 6 Μαρτίου 2018, στις 12 μ. από την οποία θα προκύψουν οι τελικοί νικητές.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μπουν στην ιστοσελίδα της Υπηρεσίας Προστασίας Καταναλωτή: www.consumer.gov.cy, να δουν τις συμμετοχές των παιδιών και να ψηφίσουν αυτήν που πιστεύουν ότι αξίζει να κερδίσει. Για να πάρουν μέρος στην ψηφοφορία, θα πρέπει να δηλώσουν μία έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail), στην οποία θα αποσταλεί σύνδεσμος τον οποίο πρέπει να ακολουθήσουν ώστε να δηλώσουν την ψήφο τους.

Δειτε Επισης

Πτώση, μετά από το τριήμερο ανοδικό σερί, παρουσίασε το ΧΑΚ
ΚΟΕ: Στο 2,6% το 2024 και στο 3,3% το 2025 ο ρυθμός ανάπτυξης
Ζημιές καταγράφει την Πέμπτη το ΧΑΚ
Ρεκόρ συμμετοχών στον Γύρο της Πάφου 2024 (video)
Παρουσίαση κοινοβουλευτικού έργου του ευρωβουλευτή του ΕΛΚ Λουκά Φουρλά
Έτσι θα λειτουργήσουν τα Κέντρα Εξυπηρέτησης του Πολίτη τη Μεγάλη Πέμπτη
Το παζλ της απασχόλησης στο Δημόσιο-Οι μόνιμοι, οι αορίστου και ορισμένου χρόνου και πόσοι οι ωρομίσθιοι
Οι νέοι κανόνες που ενέκρινε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για καταπολέμηση του ξεπλύματος
Επ. Θεσμών: 6+1 προτάσεις νόμου για πολλαπλές συντάξεις-όριο συνταξιοδότησης κρατικών αξιωματούχων
Σε αναμονή για κατεπείγουσα εξέταση του προϋπολογισμού του ΤΕΠΑΚ η Βουλή