Μεσολογγίτης: Νέα καταστήματα OJO σε Ελλάδα, Σαουδική Αραβία και Γιοχάνεσμπουργκ

Την εκτίμηση του ότι ο τομέας του Fashion Retail στην Κύπρο θα κινηθεί ανοδικά το 2019, καταγράφοντας μια αύξηση της τάξης του 4-6%, μεταφέρει μέσα από συνέντευξη του στο InBusinessNews, o ιδρυτής της OJO Sunglasses, Νίκος Μεσολογγίτης. Αναφέρεται, παράλληλα, στην αίσθηση του ότι τη νέα χρονιά δύσκολα θα γίνουν νέες προσθήκες εταιρειών  στο Fashion Retail Business. 
 
Ο ιδρυτής της OJO Sunglasses αναφέρεται στα σχέδια επέκτασης της εταιρείας μέσα στο 2019, με νέους σταθμούς σε Ελλάδα, Σαουδική Αραβία και Johannesburg, ενώ αναλύει τις τάσεις της μόδας στα γυαλιά ηλίου.
  
 
Πως αναμένετε να κινηθεί η αγορά του Fashion Retail κατά το 2019;
 
Αναμένουμε το 2019 η Κυπριακή αγορά του Fashion  Retail να κινηθεί ανοδικά στις τάξεις του 4-6%. Πιστεύουμε ότι πολύ δύσκολα θα γίνουν καινούργιες  προσθήκες εταιρειών στο Fashion Retail Business λόγω του ότι έγιναν αρκετές το 2018 και ειδικά με την λειτουργία του νέου Nicosia Mall.
 
 Τι να αναμένουμε από τον δικό σας όμιλο το 2019 – Ποιοι οι στόχοι σας για τη νέα χρόνιά;

 
Οι  σημαντικότερες εξελίξεις της  OJO Sunglasses για νέο έτος κινούνται σε τρείς άξονες. Σχεδιασμός και παραγωγή  καινούργιων μοντέλων και χρωμάτων σε γυαλιά ηλίου και κυρίως προσθήκες εντός των υφιστάμενων καταστημάτων με OJO  οπτικά και φακούς επαφής.
Σήμερα λειτουργούν 7 από τα 14 καταστήματα μας στην Κύπρο και με οπτικά όπως επίσης και με υπηρεσίες οπτομέτρησης. Επίσης κατά  το πρώτο τρίμηνο του 2019 η OJO Sunglasses θα λειτουργήσουν νέα καταστήματα σε Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Χαλάνδρι, στην Σαουδική Αραβία στο νέο αεροδρόμιο στην Jeddah, καθώς επίσης και στο Γιοχάνεσμπουργκ στην Νότιο Αφρική σε εμπορικό κέντρο.  Πέραν του πρώτου τριμήνου του 2019 η εταιρεία μας θα επεκταθεί ενσωματώνοντας καινούργιες τεχνολογίες στο διαδικτυακό της κατάστημα αλλά και με λογισμικά σε κινητά τηλέφωνα για την καλύτερη ενημέρωση αλλά και ανταμοιβή προς τους πελάτες μας.
 
Ποιες οι σημαντικές τάσεις / γεγονότα / εξελίξεις που θα πρέπει να προσέξουμε το 2019;
 
Οι σημαντικότερες τάσεις μόδας για το 2019 είναι ελαφρώς μεγάλα γυαλιά ηλίου σε αποχρώσεις κόκκινου  και ανοικτόχρωμους φακούς κατηγορίας 1 και 2.  Παραμένει επίσης το πράσινο χρώμα αλλά και το μπλε για το 2019 σε πιο απαλές αποχρώσεις απ’ ότι το 2018.
 

Δειτε Επισης

Στα €6,76 δισ. η αξία των κυπριακών ομολόγων στον ισολογισμό του Ευρωσυστήματος
Μέχρι τις 27 Μαΐου οι πρώτοι προϋπολογισμοί των Επ. Οργανισμών Αυτοδιοίκησης
Παρέμβαση ΥΠΟΙΚ για καταβολή συντάξεων ζητούν πρώην στελέχη του ΡΙΚ
Υπ. Γεωργίας: Θα δοθεί αποζημίωση αν χρειάζεται για ζημιές από χαλάζι
Κωνσταντίνος Πετρίδης: Η ανταγωνιστικότητα της Ε.Ε., η οικονομική ασφάλεια και αυτά που πρέπει ν’ αλλάξουν
Αναθεώρηση Συμφώνου Σταθερότητας και Ανάπτυξης για μεγαλύτερη ευελιξία-Οι νέοι κανόνες
Νίκος Χριστοδουλίδης: Σε αναπτυξιακή τροχιά με ακόμη πιο θετικές προοπτικές για το μέλλον η οικονομία της Κύπρου
Eurostat: Παραμένει κάτω από τον μέσο όρο της Ευρωζώνης η ανεργία στην Κύπρο
Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς: Ψήφος εμπιστοσύνης στο θεσμικό πλαίσιο της Κύπρου η έκθεση της MONEYVAL
Κωνσταντίνος Πετρίδης: Εθνικό όπλο που δεν πρέπει να παραχωρηθεί η χαμηλή φορολογία