Τρία γήπεδα Boules Petanque στις Φοινικούδες

Την κατασκευή τριών γηπέδων Boules Petanque στην παραλία των Φοινικούδων για χρήση από τους τουρίστες, ειδικά από τις Σκανδιναβικές χώρες που αγαπούν το συγκεκριμένο άθλημα, ανακοίνωσε πρόσφατα η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λάρνακας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «το Boules Petanque είναι ένα από τα αγαπημένα αθλήματα των Σκανδιναβών και η δημιουργία γηπέδων στη Λάρνακα έχει ήδη αντιμετωπιστεί με πολύ θετικό τρόπο και από τουρίστες που βρίσκονται στη Λάρνακα αλλά και από οργανωτές ταξιδίων από τις Σκανδιναβικές χώρες».

Το συγκεκριμένο άθλημα «εκτιμάται ότι θα συμβάλει στην ενίσχυση του χειμερινού τουρισμού μακράς διαρκείας από τις Σκανδιναβικές χώρες από τις οποίες, υπάρχουν τουρίστες μεγαλύτερων ηλικιών κυρίως, οι οποίοι επιλέγουν να περάσουν ολόκληρη τη χειμερινή σεζόν στη Λάρνακα λόγω του ήπιου κλίματος».

Το συγκεκριμένο παιγνίδι, προστίθεται στην ανακοίνωση «παίζεται στην άμμο γι’ αυτό άλλωστε και έγινε η χωροθέτηση των τριών γηπέδων στην παραλία των Φοινικούδων, δίπλα στη μαρίνα της Λάρνακας. Τα γήπεδα θα μπορούν να χρησιμοποιούνται δωρεάν και έχουν κατασκευαστεί με διαστάσεις που επιτρέπουν και τη διεξαγωγή αγώνων».

Οι εγκαταστάσεις του συγκεκριμένου παιγνιδιού, καταλήγει η ανακοίνωση «είναι ακόμα μια πρωτοβουλία της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λάρνακας για στοχευμένο εμπλουτισμό και αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος, καλοκαιρινού και χειμερινού, σε αγορές στις οποίες η Λάρνακα έχει μεγάλες προοπτικές».

Δειτε Επισης

Ανάγκη για τον τουριστικό τομέα-«Δεν μπορούμε χωρίς ξένα εργατικά χέρια και αυτό αποδεικνύεται από τους αριθμούς»
Η Red Selection λίστα του Foody με την υπογραφή του Λεωνίδα Κουτσόπουλου
Αυθεντικό Πάσχα στο Cap St. Georges: Ξεχωριστός προορισμός-Μοναδικές εμπειρίες
Αλεξανδρούπολη-Λάρνακα: Πότε αρχίζει επίσημα η απευθείας αεροπορική σύνδεση
ΕΤΑΠ Πάφου: Συμμετέχει σε έργο για πράσινη και ψηφιακή μετάβαση μικρομεσαίων επιχειρήσεων
City of Dreams Mediterranean: Πιστοποιήθηκε με ISO για συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης και ασφάλειας τροφίμων
Πέραν των 10.000 επισκεπτών στην Έκθεση Τουρισμού Travel Expo Cyprus
Lanitis Entertainment: Ανεβάζει το επίπεδο γαστρονομικής απόλαυσης στην πλατεία του Trilogy
Ελληνικός τουρισμός: Αυξημένες κρατήσεις από Ολλανδία και Βέλγιο
Από πού αντλεί τουρίστες η Κύπρος-Οι κύριες αγορές, οι ανακατατάξεις και το... Ισραήλ