Πόσο κοστίζει η διαμονή για ένα βράδυ στους πύργους της Λεμεσού

Τη δυνατότητα διαμονής για λίγες μέρες προσφέρουν μερικοί εκ των πύργων που υψώθηκαν στη Λεμεσό. Δεδομένου ότι βρίσκονται στην ακτογραμμή της πόλης και προσφέρουν υπηρεσίες πολυτελείας, μπορούν να καταστούν ιδανική επιλογή για διακοπές, αλλά ταυτόχρονα και επιλογή για όσους επισκέπτονται το νησί για επιχειρηματικούς σκοπούς ή συνεδριακό τουρισμό.

Το InBusinessNews παρουσιάζει πόσο κοστίζει η διαμονή ανά βράδυ, σε τρεις από τους πύργους που προσφέρουν αυτή την δυνατότητα. Υπογραμμίζεται ότι οι τιμές διαφέρουν από περίοδο σε περίοδο, ενώ τα πιο κάτω στοιχεία συλλέχθηκαν από τις επίσημες ιστοσελίδες των πύργων.

Οι τιμές ξεκινούν από €190 για ένα στούντιο, ενώ για όσους επιθυμούν διαμονή σε penthouse, η τιμή ανέρχεται έως €6.804.

  • The Tower

Το The Tower βρίσκεται στο πολυτελές ξενοδοχείο St Raphael Resort & Marina, στην περιοχή Πύργου Λεμεσού και η ιδιωτική διαμονή συνδυάζεται με τις υπηρεσίες πέντε αστέρων του θερέτρου.

Οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε πολυτελή διαμερίσματα δύο και τριών υπνοδωματίων, καθώς και στο penthouse τεσσάρων υπνοδωματίων.

Διαβάστε ακόμα: 

Για τα διαμερίσματα δύο υπνοδωματίων, η τιμή ξεκινά από €794 ανά βράδυ (η τιμή αφορά τον μήνα Φεβρουάριο). Στο συγκεκριμένο διαμέρισμα μπορούν να μείνουν μέχρι τέσσερις ενήλικες και δύο ανήλικοι.

Το penthouse που βρίσκεται στον 11ο και 12ο όροφο είναι 480 τ.μ. και μπορούν να μείνουν μέχρι και οκτώ άτομα. Η διαμονή ξεκινά από €6.804 ανά βράδυ (για τον μήνα Φεβρουάριο), ενώ η τιμή διαφοροποιείται ανάλογα με την ημερομηνία και την περίοδο.

Σημειώνεται ότι στο "The Tower" περιλαμβάνονται δύο γήπεδα τένις, γυμναστήριο, σπα με σάουνα, ατμόλουτρο και τζακούζι, επιχειρηματικό κέντρο, εξωτερικός παιδότοπος, θυρίδες ασφαλείας και εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα.

Επίσης, η αποκλειστική roof terrace του 12ου ορόφου περιλαμβάνει πισίνα 3,5 μ. επί 14 μέτρα, ιδιωτικό γυμναστήριο, χώρο χαλάρωσης και ηλιοθεραπείας.

Σημείο αναφοράς του νέου ψηλού κτηρίου της Λεμεσού είναι το ταϊλανδέζικο εστιατόριο, Golden Monkey.

  • Limassol Del Mar

Το Limassol Del Mar που βρίσκεται ανατολικά της Λεμεσού, αποτελεί ανάπτυξη έκτασης 35 χιλιάδων τ.μ. και είναι αποτέλεσμα της κοινοπραξίας δύο κυπριακών εταιρειών, των ομίλων Leptos και D. Zavos.

Το έργο παρέχει όλες τις υπηρεσίες ενός πεντάστερου ξενοδοχείου, όπως εικοσιτετράωρη εξυπηρέτηση, εσωτερική και εξωτερική πισίνα, spa και γυμναστήριο.

Στο Le Plaza Del Mar που βρίσκεται στο ισόγειο του κτηρίου, φιλοξενούνται εμπορικά καταστήματα και χώροι εστίασης.

Για του επισκέπτες που επιθυμούν διαμονή, το Limassol Del Mar προσφέρει στούντιο σουίτες ιδανικές για δύο άτομα, σουίτα ενός υπνοδωματίου επίσης ιδανική για μέχρι δύο άτομα, καθώς και σουίτα τεσσάρων υπνοδωματίων για έως τέσσερα άτομα.

Όλες οι σουίτες έχουν θέα τη θάλασσα, καθώς και ευρύχωρες βεράντες με ξαπλώστρες και άλλες ανέσεις, ενώ οι ένοικοι μπορούν να απολαύσουν τις υπηρεσίες πολυτελείας που προσφέρει το έργο.

Η διαμονή στις στούντιο σουίτες, για τον μήνα Φεβρουάριο ξεκινά από €190 το βράδυ, ενώ οι τιμές διαφέρουν από μήνα σε μήνα. Συγκεκριμένα, τον Αύγουστο η τιμή ανά βράδυ ανέρχεται σε €330.

Η διαμονή σε σουίτα ενός υπνοδωματίου, ξεκινά με €310 για τον μήνα Φεβρουάριο.

  • The Icon

Το The Icon βρίσκεται στη Γερμασόγεια και πρόκειται για το εντυπωσιακό κτήριο της Imperio, ύψους 125 μέτρων και 21 ορόφων.

Tο Icon διαθέτει 60 άνετες, πολυτελείς κατοικίες ενός, δύο και τριών υπνοδωματίων, με θέα την παραλιακή ακτογραμμή της Λεμεσού και τη θάλασσα. Προσφέρει πολυάριθμες ανέσεις στους ενοίκους όσο και σε όσους θελήσουν να το επισκεφθούν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στον 10ο όροφο του κτηρίου λειτουργεί το εντυπωσιακό εστιατόριο La Caleta, το οποίο προσφέρει μεσογειακή κουζίνα. Επιπλέον, ο 11ος όροφος στεγάζει ένα υπερσύγχρονο Fitness και Yoga Club.

Για όσους επιθυμούν βραχυπρόθεσμη διαμονή, το The Icon προσφέρει διαμερίσματα ενός, δύο και τριών υπνοδωματίων.

Συγκεκριμένα, για το διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου με θέα τη θάλασσα (one bedroom residence with sea view), που μπορούν να φιλοξενηθούν μέχρι δύο άτομα και είναι 82 τ.μ., για τον μήνα Φλεβάρη, οι τιμές ανά βράδυ κυμαίνονται από €165 έως €220. Για τον Αύγουστο, οι τιμές κυμαίνονται από €290 έως €350.

Για το διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων με ιδιωτικό κήπο (three bedroom residence with private garden) οι τιμές για τον Φεβρουάριο, ξεκινούν από €390 και φτάνουν μέχρι €510 ανά βράδυ. Για την μήνα Αύγουστο, οι τιμές ανέρχονται στα €700 ανά βράδυ. Πρόκειται για διαμέρισμα 240 τ.μ. που μπορούν να φιλοξενηθούν έως και έξι άτομα.

Δειτε Επισης

Στο τεύχος Απριλίου του περιοδικού GOLD: Living the American Dream
Fooderloo: Ένα καινοτόμο app που μειώνει το food waste και εξοικονομεί χρήματα στις επιχειρήσεις
Ακίνητα: Οι πιο περιζήτητες περιοχές ανά επαρχία-Τι καταδεικνύει έρευνα της Deloitte
Τελεσίγραφο Βαφεάδη στην Kition για την εγγυητική-Προθεσμία δύο ημερών, μετά τα πράγματα θα είναι διαφορετικά
Κώστας Κουμής: Τα τρία αρνητικά δεδομένα της φετινής χρονιάς και η αισιοδοξία για τις επιδόσεις του τουρισμού
Π. Χριστοδούλου: Επιτυγχάνεται η πολυπόθητη εναρμόνιση των όρων εργοδότησης του προσωπικού
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Συμφωνία σταθμός ανάμεσα σε Ελληνική και ΕΤΥΚ για ανανέωση της συλλογικής σύμβασης
Τράπεζα Κύπρου: Ξεκινά το πρόγραμμα επαναγοράς ιδίων μετοχών-Όλες οι πληροφορίες
Νικόδημος Δαμιανού: Απτά αποτελέσματα στον τομέα της ψηφιακής μετάβασης εντός του έτους