Burger GUY: Άνοιξε φτερά για τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (photos)

Το γνωστό στέκι και μπεργκεράδικο που ξεκίνησε από το Παλιομέτοχο και μετέπειτα άνοιξε κατάστημα και στο κέντρο της Λευκωσίας, επεκτάθηκε εκτός Κύπρου αυτή τη φορά, και συγκεκριμένα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (ΗΑΕ).

Με ένα food truck, το Burger GUY άνοιξε επίσημα το πρώτο του franchise στην πόλη Al Alain του Abu Dhabi. 


 

 

Διαβάστε ακόμα:

Οι μεγαλομέτοχοι 35 εισηγμένων εταιρειών της Κύπρου

KITRO: Απάντηση στο food waste με τεχνητή νοημοσύνη

Μέσω ανάρτησής του στα κοινωνικά δίκτυα, ο founder του Burger GUY, Αντρέας Τομάζου, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι: «Μετά από τρία χρόνια σκληρής δουλειάς, το Burger GUY έφτασε επιτέλους στα ΗΑΕ, κάτι που αποτελεί μεγάλο βήμα για όλη την ομάδα. Αυτό όμως που συνειδητοποίησα τα προηγούμενα χρόνια, είναι ότι τα όνειρα δεν έχουν όνειρα». 


 

 

Επιπρόσθετα, ο Αντρέας Τομάζου αναφέρει: «Σ’ αυτό το όμορφο ταξίδι συνειδητοποίησα ότι πρέπει να ρισκάρουμε στη ζωή, αν θέλεις να δεις αποτελέσματα και να απολαύσεις το ταξίδι πρέπει να ρισκάρεις. Αν δεν ρισκάρεις ποτέ, δεν θα δεις ποτέ τίποτα καινούργιο, απλά την ίδια ρουτίνα στη ζωή χωρίς δράση! Ο κίνδυνος, λοιπόν, δεν είναι μόνο μέρος της ζωής. Είναι ζωή».


 

 

 

 

Η ιστορία πίσω από το Burger GUY

Η ιστορία πίσω από το Burger GUY αποτελεί ένα πετυχημένο παράδειγμα αυτοδημιούργητου millennial επιχειρηματία, αφού ο Αντρέας Τομάζου ξεκίνησε το 2019 από το Παλιομέτοχο και ειδικότερα από ένα χώρο που του παραχώρησε ο παππούς του, που για χρόνια λειτουργούσε ως παραδοσιακό καφενείο. Σε σύντομο χρονικό διάστημα, ο παραδοσιακός αυτός χώρος μετατράπηκε σε ένα σύγχρονο αμερικάνικο μπεργκεράδικο.

Τον Απρίλιο του 2022 επεκτάθηκε στην πρωτεύουσα με νέο κατάστημα dine-in στην λεωφόρο Ευαγόρου 2, στο Μέγαρο Χατζησάββα, παρουσιάζοντας ένα μοντέρνο χώρο με εσωτερικούς χώρους και εξωτερική αυλή.


 

 

Γενικότερα, το Burger GUY προσφέρει αυθεντικό μοσχαρίσιο american burger, καθώς και cheese burger, bacon burger και bacon cheeseburger, σε τρία διαφορετικά μεγέθη.

Ταυτόχρονα, προσφέρει μια πληθώρα επιλογών από toppings και signature sauces, εμπνευσμένα από τα ταξίδια του Αντρέα Τομάζου σε διάφορα μέρη του κόσμου.   

Εκτός από τα πιο πάνω, το Burger GUY διαθέτει στο μενού του hot dogs, καθώς και τρεις διαφορετικές χορτοφαγικές επιλογές και συγκεκριμένα potato veggie burger, future vegan burger (plant based) και quinoa veggie burger.

Εκτός από dine-in, το Burger GUY προσφέρει και υπηρεσίες delivery σε όλη τη Λευκωσία.

 

Δειτε Επισης

Ανάγκη για τον τουριστικό τομέα-«Δεν μπορούμε χωρίς ξένα εργατικά χέρια και αυτό αποδεικνύεται από τους αριθμούς»
Η Red Selection λίστα του Foody με την υπογραφή του Λεωνίδα Κουτσόπουλου
Αυθεντικό Πάσχα στο Cap St. Georges: Ξεχωριστός προορισμός-Μοναδικές εμπειρίες
Αλεξανδρούπολη-Λάρνακα: Πότε αρχίζει επίσημα η απευθείας αεροπορική σύνδεση
ΕΤΑΠ Πάφου: Συμμετέχει σε έργο για πράσινη και ψηφιακή μετάβαση μικρομεσαίων επιχειρήσεων
City of Dreams Mediterranean: Πιστοποιήθηκε με ISO για συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης και ασφάλειας τροφίμων
Πέραν των 10.000 επισκεπτών στην Έκθεση Τουρισμού Travel Expo Cyprus
Lanitis Entertainment: Ανεβάζει το επίπεδο γαστρονομικής απόλαυσης στην πλατεία του Trilogy
Ελληνικός τουρισμός: Αυξημένες κρατήσεις από Ολλανδία και Βέλγιο
Από πού αντλεί τουρίστες η Κύπρος-Οι κύριες αγορές, οι ανακατατάξεις και το... Ισραήλ