Coral Beach: Έρχονται προσθήκες και αλλαγές στο πεντάστερο της Πάφου

Σημαντικές προσθηκομετατροπές ετοιμάζει η Leptos Calypso Hotels Public Ltd στο ξενοδοχείο Coral Beach Hotel & Resort, στον Δήμο Πέγειας της επαρχίας Πάφου.

Αναβάθμιση €45 εκατ.

Σύμφωνα με τη μελέτη εκτίμησης των επιπτώσεων στο περιβάλλον για το έργο, το οποίο βρίσκεται για διαβούλευση ενώπιον του Τμήματος Περιβάλλοντος, οι προτεινόμενες εργασίες αφορούν την προσθήκη νέων δωματίων στο ξενοδοχείο με την προσθήκη ορόφου σε δύο υφιστάμενα κτήρια του συγκροτήματος Coral Beach Hotel, την ανέγερση τριών νέων κτηρίων με συνολική δυναμικότητα 172 διαμερισμάτων, την κατασκευή δύο υπογείων χώρων στάθμευσης (ένα με δύο επίπεδα), τα οποία θα κατασκευαστούν κάτω από υφιστάμενα γήπεδα αντισφαίρισης και κάτω από τα νέα κτήρια και τον χώρο που διατίθεται ως υπαίθριος χώρος που θα είναι προσβάσιμος στο κοινό, αντίστοιχα.

Το εκτιμώμενο κόστος του συνολικού έργου υπολογίζεται συνολικά στα €45 εκατ.

Τι αλλάζει

Πιο αναλυτικά, στις τροποποιήσεις/προσθηκομετατροπές σε σχέση με την επι τόπου κατάσταση περιλαμβάνεται η κατασκευή 194 μονάδων, 48 ξενοδοχειακών δωματίων, χώροι υποδοχής και κυκλοφορίας, ένα εστιατόριο στο κυρίως κτήριο και ένα στο παραλιακό μέτωπο.

Διαβάστε ακόμη:

Την ίδια ώρα, δημιουργούνται υπόγειοι και ισόγειοι χώροι στάθμευσης και άλλες βοηθητικές χρήσεις. Συγκεκριμένα οι τροποποιήσεις αφορούν στην προσθήκη 48 νέων ξενοδοχειακών δωματίων στο ξενοδοχείο με την προσθήκη ενός ορόφου σε δύο υφιστάμενα Κτίρια/Blocks του Συγκροτήματος «Coral Beach Hotel», την ανέγερση τριών νέων κτηρίων/blocks με συνολική δυναμικότητα 194 διαμερισμάτων (μέσα στα πλαίσια της πολιτικής για Μεικτές Τουριστικές Αναπτύξεις) και την δημιουργία ενός μονώροφου υπόγειου και ενός διώροφου υπόγειου χώρου στάθμευσης.

Παράλληλα η ανάπτυξη αναβαθμίζεται με χρήσεις εμπλουτιστικού χαρακτήρα όπως νέο σπα, νέα εστιατόρια, νέα καταστήματα, κοινόχρηστους χώρους στην περιοχή VIP με ισόγειο εστιατόριο/bar και κοινόχρηστη πισίνα στο όμορο τεμάχιο 30 (που ενσωματώνεται στο αρχικό τεμάχιο 38), μικρή επέκταση του πολυδύναμου συνεδριακού κέντρου, ιδιωτικές πισίνες δωματίων/σουιτών, νέες κοινόχρηστες πισίνες και επέκταση βεραντών (στις πλείστες δε περιπτώσεις, η οροφή αυτών των χώρων είναι είτε φυτεμένη, είτε καλυμμένη από πέργολα με βλάστηση οπότε ο οπτικός επηρεασμός είναι μηδαμινός) κ.α., για την περαιτέρω αναβάθμιση και εμπλουτισμό του έργου. Επίσης, σε τμήμα του υπαίθριου χώρου αντί ισόγειου χώρου στάθμευσης, προβλέπεται συγκεκριμένος ανοιχτός τοπιοτεχνημένος χώρος.

Δειτε Επισης

Η Red Selection λίστα του Foody με την υπογραφή του Λεωνίδα Κουτσόπουλου
AstroBank: Προς πώληση κατοικίες
Αυτοί είναι οι βραβευθέντες των 16ων IN Business Awards
Νίκος Χριστοδουλίδης: Προκηρύσσει μεγάλη εκστρατεία για το rebranding της Κύπρου ο Invest Cyprus
Δρ. Χρ. Χατζηκυπριανού: Κτηνιατρική Σχολή στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο
Γ. Μιχαήλ: Ας πιστέψουμε στην κυπριακή επιχειρηματικότητα, ας γίνουμε μια πραγματικά pro-business κοινωνία
Global Chief Transformation Officer της Ogilvy ο Αντώνης Κόχειλας-Ποια τα νέα του καθήκοντα
Αυθεντικό Πάσχα στο Cap St. Georges: Ξεχωριστός προορισμός-Μοναδικές εμπειρίες
Κλειστά τα γενικά καταστήματα την Πρωτομαγιά-Τι ισχύει για όσους εργαστούν
Αντώνης Ρούβας: Ηγετικός χρηματοπιστωτικός οργανισμός με ισχυρή παρουσία και στον ασφαλιστικό τομέα η Ελληνική