Ανοίγει τα φτερά της στην ελληνική αγορά η Orthodoxou Aviation

InBusinessNews  03/05/2022 14:05
Ανοίγει τα φτερά της στην ελληνική αγορά η Orthodoxou Aviation

Ανοίγει τα φτερά της στην ελληνική αγορά η Orthodoxou Aviation

InBusinessNews  03/05/2022 14:05

Η Orthodoxou Aviation Ltd, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον κλάδο των αεροπορικών υπηρεσιών στην Κύπρο, επεκτείνει τις δραστηριότητές της και στην Ελλάδα μέσω της συνεργασίας της με την εταιρεία BBT Air Aviation Services.

Η εταιρεία Orthodoxou Aviation Ltd είναι μέλος του Ομίλου εταιρειών Ορθοδόξου με κύρια δραστηριότητά της -μεταξύ άλλων- την αντιπροσώπευση αεροπορικών εταιρειών (GSA) στην Κύπρο.

Διαβάστε ακόμη: 

Έκοψε ταχύτητα η αγορά ακινήτων

NCH Capital Inc.: Το ματ των τεσσάρων κινήσεων στη Λάρνακα

Ρίχνουν το γάντι σε Κυβέρνηση-Βουλή για τα καύσιμα οι πρατηριούχοι

Παίρνει μορφή ο πύργος της Elena Baturina στη Λεμεσό (photos)

Εδώ και 15 χρόνια συνεχίζει να γράφει τη δική της, επιτυχημένη  ιστορία στην εγχώρια και παγκόσμια αγορά, προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στον τομέα των αερομεταφορών.

Η BBT Αir Aviation Services είναι μία νέα, φιλόδοξη και πολλά υποσχόμενη εταιρεία, η οποία είναι μέλος του Ομίλου εταιρειών Orancon, ο οποίος έχει μια μακρά και αξιόλογη παρουσία στην ταξιδιωτική και τουριστική βιομηχανία της Ελλάδας.

Βασικός στόχος της συνεργασίας των δύο εταιρειών είναι αφενός, η εξασφάλιση της ομαλής λειτουργίας και της άρτιας εκπροσώπησης των αεροπορικών εταιρειών που αντιπροσωπεύουν, τόσο στην Κύπρο, όσο και στην Ελλάδα και αφετέρου, η παροχή αεροπορικών υπηρεσιών σε άριστα επίπεδα εξυπηρέτησης.

Κοινό τους όραμα είναι να διαδραματίσουν βασικό και ουσιαστικό ρόλο τόσο στην εγχώρια, όσο και στη διεθνή αεροπορική βιομηχανία, καθώς και στις εξελίξεις στον αεροπορικό κλάδο, εισάγοντας νέα, αναβαθμισμένα δεδομένα στο τοπίο των General Sales Agencies.

Οι δύο εταιρείες «ενώνουν τις δυνάμεις τους» και είναι έτοιμες να διεισδύσουν περαιτέρω και δυναμικά τόσο στην ελληνική όσο και στην κυπριακή αγορά, χαράζοντας μια νέα και καινοτόμα πορεία στον τομέα των αεροπορικών υπηρεσιών.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας