To νέο πρόσωπο του Hilton Nicosia μετά το lifting €11 εκατ. (pics)

Εντυπωσιάζει το ανανεωμένο Hilton Nicosia, μετά την ανακαίνιση €11 εκατ. η οποία ολοκληρώθηκε πριν από ένα χρόνο. Το νέο ανανεωμένο πρόσωπο του πρωταγωνιστή της φιλοξενίας στην πρωτεύουσα υποδέχεται ένοικους στο πλέον πεντάστερο περιβάλλον του.


 

 

Διαβάστε ακόμα:

Σάββας Περδίος: Δίνουμε νέα ταυτότητα στην τουριστική Κύπρο

Οι απολαβές των CEOs μεγάλων εταιρειών

Η ριζική ανακαίνιση αφορά, τόσο τους κοινόχρηστους χώρους όσο και τα 194 δωμάτια που διαθέτει, ανάμεσά τους η προεδρική σουίτα, οι one bed σουίτες, τα executive δωμάτια και τα guest rooms. Όλα τα δωμάτια προσφέρουν σύγχρονες ανέσεις και όλες τις εγκαταστάσεις ενός πεντάστερου ξενοδοχείου, καθώς τις προδιαγραφές του brand «Hilton».


 

Επιπρόσθετα, το Hilton Nicosia, διαθέτει αίθουσες για συνέδρια, σεμινάρια και meetings, αφού προσελκύει επισκέπτες από τον επιχειρηματικό κόσμο και high net worth individuals.  

Οι ένοικοι μπορούν να αντιληφθούν την αλλαγή από την είσοδο του ξενοδοχείου με το πλήρως μεταμορφωμένο λόμπι, του οποίου το μοντέρνο design με τις χρυσές λεπτομέρειες και τους γήινους χρωματισμούς αποπνέει μια αρχοντιά.

Με βάση τα υψηλά διεθνή πρότυπα Hilton, δημιουργήθηκε το Executive Lounge. Πρόκειται για έναν εντελώς νέο χώρο στο ξενοδοχείο, που προσφέρει φαγητό και ποτό σε ένα χαλαρωτικό περιβάλλον.


 

 

Παράλληλα, το εστιατόριο Olympia έχει τύχει πλήρους μεταμόρφωσης με νέο σχεδιασμό και επίπλωση, ενώ υιοθέτησε μια από τις τελευταίες τάσεις στην εστίαση, το live cooking. Οι σεφ του ξενοδοχείου ετοιμάζουν και σερβίρουν σε πραγματικό χρόνο το πολυβραβευμένο πρόγευμά του, όπως και τα γεύματα στους πολυτελείς μπουφέδες του εστιατορίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι, το πρόγευμα του Hilton Nicosia διακρίθηκε ως το καλύτερο ανάμεσα σε περισσότερα από 360 ξενοδοχεία Hilton στην Ευρώπη.


 

 

Όσον αφορά το Mint Bar, με θέα την πισίνα και τους κήπους του ξενοδοχείου, προσφέρει στο κοινό μοναδικά πιάτα και cocktails.


 

Το Hilton Nicosia αποτελεί το μοναδικό πεντάστερο ξενοδοχείο της πρωτεύουσας, όπου η ολική μεταμόρφωση το τοποθετεί οριστικά στην ελίτ του τομέα της φιλοξενίας.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Π. Χριστοδούλου: Επιτυγχάνεται η πολυπόθητη εναρμόνιση των όρων εργοδότησης του προσωπικού
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Συμφωνία σταθμός ανάμεσα σε Ελληνική και ΕΤΥΚ για ανανέωση της συλλογικής σύμβασης
Τράπεζα Κύπρου: Ξεκινά το πρόγραμμα επαναγοράς ιδίων μετοχών-Όλες οι πληροφορίες
Νικόδημος Δαμιανού: Απτά αποτελέσματα στον τομέα της ψηφιακής μετάβασης εντός του έτους
AstroBank: Προς πώληση αγροτικά τεμάχια
Ανεξαρτησίας: Ο μονόδρομος, ο δύσκολος στόχος για πεζόδρομο και ο ανταγωνισμός από τα malls
Με κόστος 1,2 εκατ. «ανασχηματίζει» με ηλεκτρικά τον στόλο οχημάτων του Υπουργικού η Κυβέρνηση
Το αναθεωρημένο νομοσχέδιο για το FDI screening και η δυστοκία της Κύπρου για συμμόρφωση
«Go Live» για την παράλληλη διαπραγμάτευση κυπριακών ομολόγων ΕΜΤΝ