Ποιος είναι ο κολοσσός που φέρνει πεντάστερο ξενοδοχείο στη Λεμεσό

Ένα νέο υπερπολυτελές ξενοδοχείο πέντε αστέρων θα αποκτήσει η Λεμεσός.

Ένας εκ των κορυφαίων οργανισμών διεθνώς, η Intercontinental Hotel Group και ο Όμιλος Εταιρειών Φραντζή θα ανεγείρουν το νέο πεντάστερο ξενοδοχείο, το οποίο θα φέρει την επωνυμία Intercontinental Limassol Hotel.

Ο Όμιλος IHG έχει παρουσία σε περισσότερες από 100 χώρες, σε στρατηγικά επιλεγμένες τοποθεσίες, με ξενοδοχεία πολυτελείας, τα οποία απευθύνονται τόσο σε επισκέπτες ταξιδιών αναψυχής, όσο και σε εταιρικούς επισκέπτες.

Διαβάστε εδώ:  Ένα παγκοσμίου φήμης πεντάστερο ξενοδοχείο έρχεται στη Λεμεσό

Η παρουσία στην Κύπρο
Κάτω από την ομπρέλα της Intercontinental Hotel Group βρίσκεται το ξενοδοχείο Crowne Plaza, στη Λεμεσό, ως premium διεθνές brand στον τομέα της φιλοξενίας στην πόλη.

 

Στην οικογένεια της IHG συγκαταλέγεται επίσης το boutique ξενοδοχείο, Indigo, στη Λάρνακα.

 

16 brands σε 6.000 προορισμούς
Ο Όμιλος διαθέτει τέσσερις συλλογές ξενοδοχειακών μονάδων (luxury & lifestyle, premium, essentials και suites), με 16 brands σε 6.000 προορισμούς.

Ανάμεσά τους διάσημα brands ξενοδοχείων και resorts, όπως Six Senses, Regent, Intercontinental, Kimpton, Hotel Indigo, Voco, Hualuxe, Crowne Plaza, Even Hotels, Holiday Inn και Atwell Suites.
 

Στους δημοφιλείς προορισμούς της IHG Hotels & Resorts συμπεριλαμβάνονται πόλεις όπως το Λονδίνο, το Μπέρμιγχαμ, το Μάντσεστερ, η Γλασκόβη, η Γενεύη, το Σίδνεϋ, το Ντουμπάι και η Νέα Υόρκη.

Τα InterContinental® Hotels & Resorts είναι το πρώτο διεθνές brand ξενοδοχείων πολυτελείας, το οποίο περιλαμβάνει γνωστούς προορισμούς εδώ και δεκαετίες. Κάθε ξενοδοχείο διαθέτει ιδιαίτερο στυλ και ατμόσφαιρα, από ιστορικά κτήρια μέχρι υπερσύγχρονα στολίδια και θέρετρα σε κάθε γωνιά του κόσμου.

Η IHG αποτελεί βρετανική πολυεθνική εταιρεία με έδρα το Denham, Buckinghamshir, η οποία είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου, στον δείκτη FTSE 100.


Πώς θα είναι το νέο πεντάστερο στη Λεμεσό
Στην περαιτέρω επέκταση στην κυπριακή αγορά αναφέρθηκε ο Head of Development Southern Europe IHG ® Hotels & Resorts, Hylko Versteeg, καλωσορίζοντας στην οικογένεια της Intercontinental Hotel Group τον Όμιλο Εταιρειών Φραντζή.

 

Το Intercontinental Limassol Hotel θα είναι ένα «Green Hotel» με σύγχρονα συστήματα φωτοβολταϊκών που θα μειώνουν στο ελάχιστο τις ανάγκες ηλεκτρικού ρεύματος από μη ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. 

 

Οι εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου, θα περιλαμβάνουν ευρύχωρες, κομψές σουίτες με μεγάλες βεράντες και θέα στη θάλασσα της Λεμεσού, πισίνες, γυμναστήριο, σπα, fine dining εστιατόριο, πολυτελές μπαρ και μοναδικές υπηρεσίες για τους επισκέπτες.

Δειτε Επισης

Amanti, MadeForTwo Hotels: Επαναλειτουργεί ανανεωμένο από 1η Απριλίου για το καλοκαίρι του 2024
Το πρωτοποριακό φόρουμ «Γυναίκες στον Αέρα» της Wizz Air
Paradox Museum Limassol: Γιορτάζει ένα χρόνο λειτουργίας με δωρεάν είσοδο σε όλα τα παιδιά
Εκστρατεία καλλιέργειας οδικής συνείδησης από την ΕΤΑΠ Πάφου
Vessel Check: Νέα υπηρεσία από τη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Ελληνική Τράπεζα: Μονόδρομος η εξέλιξη για μια ανταγωνιστική τουριστική βιομηχανία
Επιμόρφωση των εργαζομένων του τουρισμού σε νέα σημεία ενδιαφέροντος της Περιφέρειας Λάρνακας
Ηγεσία: Ο ρόλος του ηγέτη σε όλα τα επίπεδα
Προετοιμασίες από τα αεροδρόμια της Κύπρου για την άφιξη των τουριστών
Στις 87.961 οι αφίξεις τουριστών τον Ιανουάριο 2024