Emirates: Ταξιδέψτε στο Ντουμπάι από τη Λάρνακα με ευκολία

Το Ντουμπάι, η μεγαλύτερη πόλη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, είναι μια εξαιρετική απόδραση για ξέγνοιαστες διακοπές οποιαδήποτε εποχή του χρόνου. Υπάρχουν υπέροχες δραστηριότητες και τοποθεσίες για να δείτε σε μια πόλη που πληροί όλα τα κορυφαία μοντέρνα πρότυπα.

Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα να κάνετε και να δείτε στο Ντουμπάι, και παρακάτω θα βρείτε μερικά από τα καλύτερα που έχει να προσφέρει η πόλη.

Απολαύστε την εκπληκτική θέα από την κορυφή του Burj Khalifa

Το Burj Khalifa, το ψηλότερο κτίριο στον κόσμο, προσφέρει εκπληκτική θέα στην κάτω πόλη και τη γύρω περιοχή. Με ύψος 828 μέτρα, αυτό το αρχιτεκτονικό θαύμα έχει 160 ορόφους.

Στο παρατηρητήριο "At The Top" στον 124ο όροφο, μπορείτε να αγοράσετε χρόνο στο τηλεσκόπιο, το οποίο σας δίνει μια εξαιρετική θέα στους δρόμους της πόλης. Επιπλέον, το Falcon’s Eye στον 125ο όροφο προσφέρει το αποτέλεσμα προσομοίωσης πτήσης πάνω από το Ντουμπάι. Επιπλέον, στο The Top SKY στον 148ο όροφο, παρέχονται υπηρεσίες περιήγησης και ένα πολυτελές "Sky Lounge" όπου μπορείτε να πιείτε το ποτό σας και να απολαύσετε την εκπληκτική θέα!

Εξερευνήστε το Palm Jumeirah

Ένα από τα πιο μοντέρνα αρχιτεκτονικά σύμβολα του Ντουμπάι είναι το τεχνητό νησί Palm Jumeirah. Δεκάδες ξενοδοχειακές μονάδες και πολυτελή σπίτια, θαλάσσια πάρκα και κλαμπ στην παραλία έχουν χτιστεί στο νησί που μοιάζει με φοίνικα.

Μεταξύ των πολλών πραγμάτων που μπορείτε να κάνετε είναι να κολυμπήσετε με τα δελφίνια στο Atlantis Hotel Dolphin Bay, να κάνετε μια βόλτα στις νεροτσουλήθρες, κανό και να απολαύσετε ένα σπα στο Aquaventure πάρκο. Για εμπειρίες αδρεναλίνης, κλείστε μια θέση σε μια περιοδεία με ταχύπλοο γύρω από ένα νησί, μια βόλτα με ελικόπτερο ή ακόμα και μια ελεύθερη πτώση!

Δείτε την ιστορία της πόλης στο Dubai Frame

Ως πολιτιστικό μνημείο, το Dubai Frame είναι μια εμβληματική δομή που αναδεικνύει την εντυπωσιακή θέα στην παλιά και τη νέα πόλη, ενώ λειτουργεί ως μεταφορική γέφυρα που συνδέει το πλούσιο παρελθόν του εμιράτου με το υπέροχο παρόν του. Προσφέροντας εκπληκτική πανοραμική θέα σε όλη την πόλη, το Dubai Frame γιορτάζει την ιστορία του Ντουμπάι από την πρώιμη ίδρυσή του έως τα φιλόδοξα σχέδιά του για μελλοντική ανάπτυξη.

Περάστε τη μέρα στο μεγαλύτερο εσωτερικό θεματικό πάρκο του Ντουμπάι

Στο μεγαλύτερο εσωτερικό θεματικό πάρκο του Ντουμπάι, το IMG World’s of Adventure, θα χαθείτε σε μαγικούς κόσμους για την ημέρα και θα ζήσετε όλες τις διασκεδαστικές βόλτες και παιχνίδια.

Οι βόλτες σας ανάμεσα στους υπερήρωες θα είναι συναρπαστικές για όλες τις ηλικίες.

Ανακαλύψτε την ομορφιά της ερήμου

Μόλις 20 λεπτά μακριά από το πολυτελές κέντρο της πόλης, μπορείτε να ζήσετε την ομορφιά των αμμόλοφων.

Κλείστε ένα σαφάρι στην έρημο και ζήστε μια περιπέτεια με δραστηριότητες όπως ποδηλασία και sandboard. Δοκιμάστε ένα παραδοσιακό μπάρμπεκιου, κάντε τατουάζ χέννας, οδηγήστε καμήλες ή κλείστε μια διανυκτέρευση σε τοπικά ξενοδοχεία.

Βουτήξτε σε έναν άλλο κόσμο στο Deep Dive Dubai

Στα 60 μέτρα βάθος, η βαθύτερη πισίνα καταδύσεων στον κόσμο, διαθέτει μια αξέχαστη εμπειρία για τους λάτρεις της περιπέτειας. Θα εξερευνήσετε ένα εκπληκτικό υποβρύχιο αξιοθέατο που μοιάζει με μια εγκαταλελειμμένη βυθισμένη πόλη. Η πισίνα είναι εξοπλισμένη με 56 κάμερες για να διασφαλιστεί η ασφάλεια των δυτών. Τα υπερσύγχρονα συστήματα φωτισμού και ήχου δημιουργούν μια ποικιλία υποβρύχιων διαθέσεων.

Δείτε τον κόσμο στο Dubai Expo

Το Expo 2020 Dubai, το οποίο αναβλήθηκε πέρυσι λόγω της παγκόσμιας πανδημίας, αναμένεται να ανοίξει τον Οκτώβριο του 2021 με την υπόσχεση μιας αξέχαστης εμπειρίας. Απολαύστε συναρπαστικές πολιτιστικές εμπειρίες σε περισσότερα από 190 περίπτερα χωρών. Γιορτάστε την ανθεκτικότητα, τη δημιουργικότητα, τον πολιτισμό και την καινοτομία της ανθρωπότητας σε πολλά θεματικά περίπτερα.

Τα World Expos είναι από τις παλαιότερες και μεγαλύτερες διεθνείς εκδηλώσεις στον πλανήτη, που πραγματοποιούνται κάθε πέντε χρόνια και διαρκούν έξι μήνες. Το Expo 2020 Dubai θα είναι η πρώτη Παγκόσμια Έκθεση που φιλοξενήθηκε ποτέ στις περιοχές της Μέσης Ανατολής, της Αφρικής και της Νότιας Ασίας.

Από τις 3 Ιουλίου, η Emirates προσφέρει μια πρόσθετη τακτική πτήση από το αεροδρόμιο της Λάρνακας της Κύπρου στο Ντουμπάι, καθιστώντας την πέμπτη υπηρεσία της αεροπορικής εταιρείας από τη χώρα.

Με αυτήν την πρόσθετη υπηρεσία, η Emirates προσφέρει επιπλέον δυνατότητες για τους πελάτες στην Κύπρο να απολαύσουν το Ντουμπάι ή να συνδεθούν με άλλους προορισμούς.

Το Ντουμπάι άρχισε να καλωσορίζει τους επισκέπτες νωρίτερα φέτος και πρόσφατα ολοκλήρωσε 9 εκατομμύρια εμβολιασμούς κατά του COVID-19, καθιστώντας το κορυφαία επιλογή για ταξιδιώτες που θέλουν να ζήσουν ασφαλείς και ευχάριστες διακοπές.

Οι κρατήσεις μπορούν να γίνουν ηλεκτρονικά στη διεύθυνση www.emirates.com/cy ή μέσω ταξιδιωτικών πρακτόρων.

Η Emirates έχει εφαρμόσει ένα ολοκληρωμένο σύνολο μέτρων σε κάθε βήμα του ταξιδιού των πελατών για να διασφαλίσει την ασφάλεια των πελατών και των εργαζομένων της στο έδαφος και στον αέρα, συμπεριλαμβανομένης της διανομής δωρεάν σετ υγιεινής που περιέχει μάσκες, γάντια, απολυμαντικό χεριών και αντιβακτηριακά μαντηλάκια για όλους τους πελάτες. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτά τα μέτρα και τις διαθέσιμες υπηρεσίες σε κάθε πτήση, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: www.emirates.com/yoursafety.

Υπενθυμίζεται στους πελάτες ότι οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί εξακολουθούν να ισχύουν και οι ταξιδιώτες θα γίνονται δεκτοί στις πτήσεις μόνο εάν συμμορφώνονται με τις απαιτήσεις καταλληλότητας και κριτηρίων εισόδου των χωρών προορισμού τους. Επισκεφθείτε: www.emirates.com/wherewefly.  Όλοι οι επιβάτες που ταξιδεύουν στο Ντουμπάι από οποιοδήποτε σημείο προέλευσης πρέπει να έχουν αρνητικό πιστοποιητικό δοκιμής PCR COVID -19 για δοκιμή που πραγματοποιείται όχι περισσότερο από 72 ώρες πριν από την αναχώρηση.

 

Δειτε Επισης

Δωρεάν υπηρεσίες και μειωμένες χρεώσεις από την Ελληνική Τράπεζα για τους πελάτες της
Η νέα γραφειακή ανάπτυξη αξίας 3,5 εκατ. ευρώ στη Λάρνακα-Πού χωροθετείται και τι θα περιλαμβάνει
Bowling Boutique Bar & Grill: Ο νέος χώρος bowling που αφίχθηκε στην Έγκωμη (photos)
Φ. Στασόπουλος: Από πού πηγάζει η αύξηση κερδοφορίας της Ελληνικής-Θετική εξέλιξη η συμμετοχή της Eurobank
Ο βραχνάς της έλλειψης προσωπικού και οι κλάδοι με τις περισσότερες κενές θέσεις εργασίας
Αντίστροφη μέτρηση για το νέο business lounge της Aegean στο αεροδρόμιο Λάρνακας
Στο τεύχος Μαρτίου του περιοδικού GOLD: Hail to the Chief Financial Officer
Eurobank Hub: Εκεί που κτυπά η καρδιά της τράπεζας και κτίζεται η τεχνολογική ανάπτυξη του ομίλου (pics)
Οι επιδόσεις των αεροδρομίων μας... Αύξηση επιβατικής κίνησης πέραν του 20% σε βάθος πενταετίας (πίνακες)
Επαναρχίζουν οι εργασίες για το τερματικό στο Βασιλικό-Τι δηλώνει ο Παπαναστασίου και η ανακοίνωση της CPP