Costa Coffee: Νέα εποχή με νέα ανοίγματα

H Symeonides Coffee Cyprus Ltd, αποκλειστικός δικαιούχος των καφετεριών Costa Coffee στην Κύπρο, το 2020 και εν μέσω πανδημίας συνέχισε τη λειτουργία της με το ίδιο πάθος που την χαρακτηρίζει και προχώρησε σε μια ολοκληρωτική αλλαγή στη διεύθυνση της με ένα φρέσκο, νεανικό και με ομαδικό πνεύμα management team, με αρχηγό τον Χάρη Ευριπίδου να αναλαμβάνει το πηδάλιο για να οδηγήσει τα Costa Coffee στη νέα εποχή.

Ο Γενικός Διευθυντής της Symeonides Coffee Cyprus Ltd, Χάρης Ευριπίδου δήλωσε: «Με την αλλαγή της αγοράς και βάση των τελευταίων γεγονότων που έχουμε ζήσει, έχουμε παρατηρήσει πως οι καταναλωτές αναζητούν ευκολία και προσιτότητα. Πρωταρχικός μας στόχος είναι να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον πελάτη, γι’ αυτό κι εμείς σαν brand, συνεχίζουμε το επεκτατικό μας έργο, μπαίνοντας σε νέα μοντέλα πωλήσεων & καταστημάτων, διατηρώντας πάντοτε την υψηλή ποιότητα του brand Costa Coffee. Σχετικές ανακοινώσεις αναφορικά με αυτά τα νέα μοντέλα θα ακολουθήσουν σύντομα. Η ενδυνάμωση της παρουσίας του brand θα έχει ως αποτέλεσμα την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας στην αγορά της Κύπρου και οι ενδιαφερόμενοι έχουν την ευκαιρία να ενταχθούν στην μεγάλη οικογένεια των Costa Coffee». 
 

  

 

Τα Costa Coffee επιδιώκουν πάντοτε την καινοτομία, γι’ αυτό και η Symeonides Coffee Cyprus Ltd έχει λανσάρει ήδη την εφαρμογή Costa Coffee Club Cyprus που είναι διαθέσιμη στους χρήστες μέσω Google Play & App Store και μέσω της οποίας οι κάτοχοι απολαμβάνουν σειρά προνομίων. Οι πελάτες των Costa Coffee έχουν αγκαλιάσει την εφαρμογή και αυτό έχει βοηθήσει στην ενδυνάμωση της υπηρεσίας delivery. H υπηρεσία delivery αποτελεί πολύ σημαντικό project της εταιρείας, η οποία έχει ως στόχο την επέκταση της υπηρεσίας σε περισσότερες περιοχές των πόλεων της Κύπρου.

 

  

Επιπρόσθετα και πέραν από την επέκταση, η Symeonides Coffee Cyprus Ltd, έχει στα πλάνα της να προχωρήσει με ανακαινίσεις υφιστάμενων καταστημάτων Costa Coffee με το νέο εντυπωσιακό σχεδιασμό Spectrum της αλυσίδας, το οποίο έχει ήδη εφαρμοστεί στο πλήρως ανακαινισμένο κατάστημα της Γερμασόγειας.

 

Τέλος, η Symeonides Coffee Cyprus Ltd σε συνεργασία με την HBC Κύπρου, έχει προσθέσει στην γκάμα των προϊόντων της, τις Costa Coffee κάψουλες που είναι συμβατές με μηχανές Nespresso*, προσφέροντας στους πελάτες της επιπρόσθετες επιλογές at home προϊόντων ενδυναμώνοντας έτσι περισσότερο το brand στην Κύπρο. Οι Costa Coffee κάψουλες είναι διαθέσιμες σε όλα τα καταστήματα Costa Coffee.

 

*Τα Costa Coffee δεν συνδέονται με την εταιρεία Nespresso

Δειτε Επισης

Ανάγκη για τον τουριστικό τομέα-«Δεν μπορούμε χωρίς ξένα εργατικά χέρια και αυτό αποδεικνύεται από τους αριθμούς»
Η Red Selection λίστα του Foody με την υπογραφή του Λεωνίδα Κουτσόπουλου
Αυθεντικό Πάσχα στο Cap St. Georges: Ξεχωριστός προορισμός-Μοναδικές εμπειρίες
Αλεξανδρούπολη-Λάρνακα: Πότε αρχίζει επίσημα η απευθείας αεροπορική σύνδεση
ΕΤΑΠ Πάφου: Συμμετέχει σε έργο για πράσινη και ψηφιακή μετάβαση μικρομεσαίων επιχειρήσεων
City of Dreams Mediterranean: Πιστοποιήθηκε με ISO για συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης και ασφάλειας τροφίμων
Πέραν των 10.000 επισκεπτών στην Έκθεση Τουρισμού Travel Expo Cyprus
Lanitis Entertainment: Ανεβάζει το επίπεδο γαστρονομικής απόλαυσης στην πλατεία του Trilogy
Ελληνικός τουρισμός: Αυξημένες κρατήσεις από Ολλανδία και Βέλγιο
Από πού αντλεί τουρίστες η Κύπρος-Οι κύριες αγορές, οι ανακατατάξεις και το... Ισραήλ