Κλείδωσε η παρουσία McDonald’s στο Neo Plaza

Έπεσαν και επίσημα την Τετάρτη (26 Αυγούστου) οι υπογραφές για παρουσία της γνωστής αλυσίδας ταχυφαγείας McDonald’s στο ανοικτό εμπορικό και ψυχαγωγικό πάρκο Neo Plaza στην Κοκκινοτριμιθιά.

Η γνωστή αλυσίδα που αντιπροσωπεύεται στην Κύπρο από την εταιρεία Family Restaurants Andreou Co Ltd, βλέποντας την ραγδαία ανάπτυξη που παρατηρείται στην δυτική Λευκωσία, επέλεξε να επεκταθεί στην συγκεκριμένη περιοχή με παρουσία στο ανοικτό εμπορικό και ψυχαγωγικό πάρκο.

Το νέο εστιατόριο McDonald’s θα στεγάζεται σε χώρο 550 τ.μ. στο Neo Plaza και αναμένεται να ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους, λάτρεις του γνωστού brand.

Aξίζει να σημειωθεί πως η δημιουργία του εμπορικού και ψυχαγωγικού πάρκου Neo Plaza, στην είσοδο της Κοκκινοτριμιθιάς, αναμένεται να δώσει έναν εντελώς φρέσκο αέρα στην ευρύτερη περιοχή. Το έργο θα ολοκληρωθεί την περίοδο Μαρτίου 2021 και θα περιλαμβάνει περίπου 45 με 50 εμπορικά καταστήματα, οκτώ εστιατόρια και ένα μεγάλο παιδότοπο.

Όπως έχει ήδη γράψει το InBusinessNews, η ιδιοκτήτρια εταιρεία έχει συνάψει συμφωνίες με γνωστά brands, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται και συζητήσεις με εταιρείες και brands που δεν έχουν παρουσία στην Κύπρο. Το εν λόγω πάρκο, το κόστος κατασκευής του οποίου θα ξεπεράσει τα €10 εκατ, αναμένεται να αποτελέσει σταθμό για την περαιτέρω ανάπτυξη της περιοχής, καθώς πέραν των εμπορικών δραστηριοτήτων, θα προσφέρει και χώρο για μεγάλες εκδηλώσεις, συναυλίες και θερινό κινηματογράφο. Στα υπέρ του project και το γεγονός ότι θα είναι ένα ανοικτό πάρκο, γεγονός που φαίνεται να αποτελεί πλεονέκτημα μεσούσης της πανδημίας.

Δειτε Επισης

Η Red Selection λίστα του Foody με την υπογραφή του Λεωνίδα Κουτσόπουλου
Αυθεντικό Πάσχα στο Cap St. Georges: Ξεχωριστός προορισμός-Μοναδικές εμπειρίες
Αλεξανδρούπολη-Λάρνακα: Πότε αρχίζει επίσημα η απευθείας αεροπορική σύνδεση
ΕΤΑΠ Πάφου: Συμμετέχει σε έργο για πράσινη και ψηφιακή μετάβαση μικρομεσαίων επιχειρήσεων
City of Dreams Mediterranean: Πιστοποιήθηκε με ISO για συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης και ασφάλειας τροφίμων
Πέραν των 10.000 επισκεπτών στην Έκθεση Τουρισμού Travel Expo Cyprus
Lanitis Entertainment: Ανεβάζει το επίπεδο γαστρονομικής απόλαυσης στην πλατεία του Trilogy
Ελληνικός τουρισμός: Αυξημένες κρατήσεις από Ολλανδία και Βέλγιο
Από πού αντλεί τουρίστες η Κύπρος-Οι κύριες αγορές, οι ανακατατάξεις και το... Ισραήλ
«Dragon Game»: Το ψηφιακό παιγνίδι του υφυπουργείου Τουρισμού για προώθηση 20 χωριών της Κύπρου