Πλήρως ανανεωμένο ανοίγει τις πύλες του το Ajax Hotel

Με αέρα ανανέωσης και φρεσκάδας επιστρέφει δυναμικά το 4* Ajax Hotel στη Λεμεσό, έτοιμο να υποδεχθεί και πάλι τους επισκέπτες του, τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα και τους κανόνες υγιεινής για τον covid-19.

Διαβάστε ακόμα: Ναυάγιο για το deal Αρεταίειου – Ευαγγελίστριας


 Η διεύθυνση του ξενοδοχείου προχώρησε σε ολικό λίφτινγκ των δωματίων, τα οποία ανταποκρίνονται απόλυτα στις νέες τάσεις της μόδας με δόσεις πολυτέλειας, ικανοποιώντας ακόμη και τους πιο απαιτητικούς πελάτες μέσω της καλαισθησίας και των προσφερόμενων υπηρεσιών. Γνώμονας πάντοτε η ασφάλεια και η άνεση.

Διαβάστε ακόμα: Δείτε πως προχωρά η Μαρίνα Αγίας Νάπας (Video)

 


 
Πάνω απ’ όλα ασφάλεια και υγεία
 
Στα πλαίσια της συνεχούς προσπάθειας της διεύθυνσης του ξενοδοχείου για τη διασφάλιση της ασφάλειας και της άριστης εξυπηρέτησης των πελατών του, το ξενοδοχείο έχει αποφασίσει πως κάθε δωμάτιο θα καθαρίζεται και θα απολυμαίνεται σύμφωνα με τα νέα αυστηρά πρωτόκολλα καθαριότητας μετά την αναχώρηση του κάθε πελάτη.

 
Επιπλέον έχουν τοποθετηθεί απολυμαντικά χεριών σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου, ακολουθώντας αυστηρά τα πρωτόκολλα των αποστάσεων ασφαλείας, ενώ ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό φροντίζει για τη συνεχή απολύμανση όλων των κοινόχρηστων επιφανειών συχνής χρήσης.
 
Το ξενοδοχείο έχει ακόμη προχωρήσει σε ολική απολύμανση από πιστοποιημένους επαγγελματίες του κλάδου.
 
Όπως τονίζεται, το προσωπικό του ξενοδοχείου, έχει εκπαιδευτεί πλήρως τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα ασφάλειας και υγιεινής και είναι έτοιμο να καλωσορίσει και να εξυπηρετήσει την πελατεία του, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας.
 
Καλαισθησία, άνεση και πολυτέλεια
 
Στο πλαίσιο του στρατηγικού σχεδιασμού του Ομίλου Εταιρειών Δ. Νικολάου με στόχο την αναβάθμιση της εμπειρίας των επισκεπτών του ξενοδοχείου Ajax, ο όμιλος προχώρησε σε μία ξεχωριστή ανακαίνιση των δωματίων του ξενοδοχείου, δημιουργώντας τη σειρά Executive Rooms.

 Καλαισθησία, άνεση και πολυτέλεια είναι οι λέξεις που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για να περιγράψουν το αποτέλεσμα μετά την ανακαίνιση.
 
 
Επιπλέον άνεση προφέρουν οι σουίτες του ξενοδοχείου, μέσα από τις οποίες οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν τη θέα της παραλιακής Λεμεσού από ψηλά.

 
Tα Executive Rooms, μία σειρά από σύγχρονα φωτεινά δωμάτια και προσεγμένο σχεδιασμό προσφέρουν μια εκλεπτυσμένη πολυτέλεια στο ξενοδοχείο. Υλικά υψηλής ποιότητας έχουν χρησιμοποιηθεί σε όλη την έκταση, για να εξασφαλιστεί η μέγιστη ηχομόνωση και να επιτευχθεί μια νέα αισθητική εμπειρία.
 
Οι ξύλινες πόρτες των δωματίων ανοίγουν σε ένα ατμοσφαιρικό χώρο με ζεστό φωτισμό, πινελιές από ξύλο, ανοιχτόχρωμες μπλε αποχρώσεις και ολόλευκα σεντόνια, τα οποία συνδυάστηκαν για να παρουσιάσουν την νέα μας φιλοσοφία. 
 
Τα  όμορφα σχεδιασμένα έπιπλα, η γεωμετρική ταπετσαρία απο  απαλούς και παστέλ χρωματισμούς που επιτείνεται από μικρά φωτιστικά σχεδιαστών, μεταφέρουν την αίσθηση της αστικής φινέτσας.

Λευκά μαρμάρινα πατώματα και ξύλο υψηλής ποιότητας, εμπλουτισμένα με κρυφό φωτισμό, έχουν χρησιμοποιηθεί για τα καινούργια μπάνια των δωματίων, ενώ οι μεγάλες ντουζιέρες με μοντέρνα φωτιστικά προσφέρουν ένα χαλαρωτικό περιβάλλον για ανανέωση και αναζωογόνηση.




 Σχεδιασμένα με γνώμονα την άνεση των πελατών του, δημιουργημένα για να προσφέρουν ένα υψηλότερο επίπεδο φιλοξενίας, τα executive δωμάτια, είναι έτοιμα να σας καλωσορίσουν στη νέα εμπειρία του ξενοδοχείου Ajax.
 
AYANA SPA & FITNESS - Η Τέχνη της Ευεξίας
 
Στο μοναδικό περιβάλλον του Ayana Spa, οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τις κορυφαίες ολιστικές θεραπείες ευεξίας εμπνευσμένες από ολόκληρο τον κόσμο.
 
Νέες και αποκλειστικές σειρές τελετουργιών συνθέτουν τα επιλεκτικά πακέτα θεραπείας που περιλαμβάνουν συγκεκριμένα: θεραπείες ομορφιάς και αναζωογόνησης προσώπου & σώματος, θεραπείες μασάζ και πολλά άλλα.
 
Το σπα παρέχει επίσης εσωτερική πισίνα, φινλανδική σάουνα και ατμόλουτρο και υπερσύγχρονο τζακούζι.

 
Το γυμναστήριο αποτελείται από κορυφαίο εξοπλισμό εκγύμνασης και προσωπικό γυμναστή, προσφέροντας προγράμματα εκγύμνασης για τα προνομιούχα μέλη του.

 
Η ομάδα του Ayana Spa πλαισιώνεται από εξειδικευμένους επαγγελματίες στους τομείς της κοσμοτολογίας, φυσιοθεραπείας, σπα και θεραπειών μασάζ, που σε συνδυασμό με το ζεστό καλωσόρισμα τους και την άψογη εξυπηρέτηση τους, εγγυώνται στον επισκέπτη μια απαράμιλλη εμπειρία σε έναν κόσμο γαλήνης. Τον κόσμο του Ayana Spa!
 
Για κρατήσεις και περισσότερες πληροφορίες στο τηλ: (+357) 25 590 000 ή στο Email:spa@ajaxhotel.com
 
Dine & Drink
 
Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ένα πλούσιο πρόγευμα στο εστιατόριο Εκάβη και να γευτούν τοπικά και διεθνή εδέσματα ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας μπορούν να απολαύσουν γκουρμέ δημιουργίες, από την έμπειρη ομάδα των Σεφ.
 
Για πιο ελαφριά γεύματα, εξωτικά κοκτέιλ και καφέ οι επισκέπτες μπορούν να επισκεφτούν το Ulysses Bar και το καλοκαίρι το Poseidon Pool Bar.

 
Βουτιές με ασφάλεια
 
Τους καλοκαιρινούς μήνες, οι επισκέπτες μπορούν να δροσιστούν και να χαλαρώσουν στην πισίνα του ξενοδοχείου, απολαμβάνοντας μοναδικές στιγμές.
 
Η ειδικά σχεδιασμένη πισίνα του ξενοδοχείου προσφέρεται για να φιλοξενεί και μικρά παιδιά, υπό την προστασία της ναυαγοσωστικής ομάδας, απολαμβάνοντας ανεπανάληπτές στιγμές παιχνιδιού στους καταπράσινους κήπους του ξενοδοχείου.
 
Μοναδικές προσφορές για τον Ιούλιο και Αύγουστο
 
Το ξενοδοχείο προσφέρει μοναδικά πακέτα προσφορών για την καλοκαιρινή περίοδο, παρέχοντας την ευκαιρία στους πελάτες του να απολαύσουν λίγες μέρες χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς σε πολύ ελκυστικές τιμές.

 

  • Προσφορά διαμονής: 15% έκπτωση από την αρχική τιμή σε όλους του τύπους δωματίων, για τον μήνα Ιούλιο και Αύγουστο. Η προσφορά περιλαμβάνει διαμονή με πρόγευμα.
  • Προσφορά διαμονής: με την κράτηση στο ξενοδοχείο Ajax και με ελάχιστη διαμονή δύο βράδια, οι πελάτες παίρνουν επιπλέον ακόμα ένα βράδυ δωρεάν. Η προσφορά περιλαμβάνει διαμονή με πρόγευμα.
 
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προσφορές του ξενοδοχείου καθώς και για  κρατήσεις στο Τηλ.: (+357) 25 590 000 ή στο www.ajaxhotel.com

Δειτε Επισης

The Landmark Nicosia: Το νέο Spa και οι εγκαταστάσεις Fitness & Wellness του ξενοδοχείου (pics)
Amanti, MadeForTwo Hotels: Επαναλειτουργεί ανανεωμένο από 1η Απριλίου για το καλοκαίρι του 2024
Το πρωτοποριακό φόρουμ «Γυναίκες στον Αέρα» της Wizz Air
Paradox Museum Limassol: Γιορτάζει ένα χρόνο λειτουργίας με δωρεάν είσοδο σε όλα τα παιδιά
Εκστρατεία καλλιέργειας οδικής συνείδησης από την ΕΤΑΠ Πάφου
Vessel Check: Νέα υπηρεσία από τη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Ελληνική Τράπεζα: Μονόδρομος η εξέλιξη για μια ανταγωνιστική τουριστική βιομηχανία
Επιμόρφωση των εργαζομένων του τουρισμού σε νέα σημεία ενδιαφέροντος της Περιφέρειας Λάρνακας
Ηγεσία: Ο ρόλος του ηγέτη σε όλα τα επίπεδα
Προετοιμασίες από τα αεροδρόμια της Κύπρου για την άφιξη των τουριστών