Δείτε πως προχωρά η Μαρίνα Αγίας Νάπας (Video)

Μαρία Καραΐσκου   10/07/2020 07:35
Δείτε πως προχωρά η Μαρίνα Αγίας Νάπας (Video)

Δείτε πως προχωρά η Μαρίνα Αγίας Νάπας (Video)

Μαρία Καραΐσκου   10/07/2020 07:35
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι κατασκευαστικές εργασίες ολοκλήρωσης του εμβληματικού έργου της Μαρίνας Αγίας Νάπας αλλά και των εγκαταστάσεων της υπερσύγχρονης, έξυπνης μαρίνας. 

RELATED ARTICLESΟ χώρος ελλιμενισμού τέθηκε από την 1η Ιουνίου σε πλήρη λειτουργία και σήμερα φιλοξενεί 35 σκάφη. Το έργο, θα ολοκληρωθεί πλήρως το 2023 και θα περιλαμβάνει 220 ευρύχωρα και πολυτελή διαμερίσματα στους δύο εντυπωσιακούς πύργους με απρόσκοπτη θέα προς τη θάλασσα, 35 πολυτελείς επαύλεις, καθώς και σειρά σύγχρονων καταστημάτων με ανέσεις και τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό.
 
 

Oι εκπρόσωποι των ΜΜΕ είχαν την ευκαιρία να επιβιβαστούν σε σκάφη, και να ξεναγηθούν στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις. Αποκορύφωμα, η επίσκεψη στο Control-Room όπου πραγματοποιήθηκε ενημέρωση για τις διαδικασίες και τα πρωτόκολλα που ισχύουν στη διαχείριση εισόδου και εξόδου στη μαρίνα.

Διαβάστε ακόμα: Πλήρως ανανεωμένο ανοίγει τις πύλες του το Ajax Hotel


Ο Διευθυντής της Μαρίνας Αγίας Νάπας, Κωνσταντίνος Φυτιρής, επεσήμανε την ποιότητα και τις γνώσεις του προσωπικού και ιδιαίτερα της νέας γενιάς που εργάζονται σε ένα τέτοιο πρωτότυπο έργο και μπορούν να ανταπεξέλθουν σε όλα τα ζητήματα, χωρίς καμία εμπειρογνωμοσύνη από ξένους.

Η Μαρίνα Αγίας Νάπας, πρόκειται να αποτελέσει στολίδι και τον απόλυτο ναυτικό προορισμό για ταξιδιώτες και σκάφη αναψυχής για όλη την ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.

 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας