Πόλης Χρυσοχούς : Η πιο δημοφιλής περιοχή για διακοπές και παραθαλάσσια ακίνητα.

Την όμορφη και γραφική Πόλη Χρυσοχούς, το νέο λατρεμένο προορισμό επιλέγουν  για φέτος τόσο οι ντόπιοι αλλά και οι ξένοι τουρίστες και επενδυτές, κυρίως  για τις αμμώδεις παραλίες της , το εκπληκτικό φυσικό της περιβάλλον, τους φιλικούς της ανθρώπους και την μεγάλη της ιστορία.

Περιπλανηθείτε στα παραδοσιακά στενά της και ανακαλύψτε τις όμορφες γωνιές της. Οι αμμουδιές της είναι ολόχρυσες και τα νερά της καθαρά, ήρεμα και ρηχά.

Η περιοχή φημίζεται για το εκπληκτικό φυσικό της περιβάλλον αλλά και για την μυθολογική της σχέση με την θεά Αφροδίτη και τον Ακάμα με την άγρια ομορφιά του και την πλούσια ιστορία του.

Δίπλα ακριβώς  στο λιμανάκι και την μαρίνα στο Λατσί ο Όμιλος Λεπτός δημιουργεί το "Latchi Beach Villas" ένα σύμπλεγμα πολυτελών κατοικιών  σε μια αμμώδη παραλία με κρυστάλλινα νερά, κυριολεκτικά πάνω στο κύμα.

Σε κοντινή απόσταση από τον πιο αγαπημένο κατασκηνωτικό χώρο της Κύπρου βρίσκεται σε μια φανταστική τοποθεσία το “Polis Beach Villas”, έργο με εξοχικές κατοικίες, μόλις 100 μέτρα από την παραλία.

Σε κοντινή απόσταση από το προτεινόμενο γήπεδο Γκολφ Limni Resort Golf μπορεί κάποιος να επιλέξει ετοιμοπαράδοτες παραδοσιακές κατοικίες δίπλα στην θάλασσα στο “Argaka Beach Villas” ή εξοχικά διαμερίσματα, μεζονέττες και μικρές επαύλεις στο “Akamantis Gardens” το οποίο αντιπροσωπεύει την τελευταία προσφορά του Ομίλου στην περιοχή για το φετινό καλοκαίρι.

Οι ηλιόλουστες μέρες με το κρεσέντο των κυμάτων και τα δροσερά βράδια με το φεγγάρι να κολυμπά στην θάλασσα, αποτελούν το ιδανικό μέρος για χαλάρωση, ενώ μια ατελείωτη σειρά δραστηριοτήτων εγγυάται ένα αποκλειστικό και συνάμα απολαυστικό τρόπο ζωής δίπλα στην θάλασσα. 

Όλες αυτές οι παραθαλάσσιες αναπτύξεις του Ομίλου Λεπτός γειτνιάζουν με την μαγευτική χερσόνησο του Ακάμα και την Φοντάνα Αμορόζα όπως επίσης με το μοναδικό σε ομορφιά και συνάμα μαγευτικό δάσος της Πάφου το οποίο είναι το μεγαλύτερο κρατικό δάσος της Κύπρου.

Δειτε Επισης

Οι βέλτιστες τροποποιήσεις που εγκρίθηκαν στο σχέδιο παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από ΑΠΕ
DHL Express Κύπρου: Η συνεργασία με Yellow Applications για το λογισμικό Exelsys HCM-Ορόσημο για την εταιρεία
Δωρεάν υπηρεσίες και μειωμένες χρεώσεις από την Ελληνική Τράπεζα για τους πελάτες της
Η νέα γραφειακή ανάπτυξη αξίας 3,5 εκατ. ευρώ στη Λάρνακα-Πού χωροθετείται και τι θα περιλαμβάνει
Bowling Boutique Bar & Grill: Ο νέος χώρος bowling που αφίχθηκε στην Έγκωμη (photos)
Φ. Στασόπουλος: Από πού πηγάζει η αύξηση κερδοφορίας της Ελληνικής-Θετική εξέλιξη η συμμετοχή της Eurobank
Ο βραχνάς της έλλειψης προσωπικού και οι κλάδοι με τις περισσότερες κενές θέσεις εργασίας
Αντίστροφη μέτρηση για το νέο business lounge της Aegean στο αεροδρόμιο Λάρνακας
Στο τεύχος Μαρτίου του περιοδικού GOLD: Hail to the Chief Financial Officer
Eurobank Hub: Εκεί που κτυπά η καρδιά της τράπεζας και κτίζεται η τεχνολογική ανάπτυξη του ομίλου (pics)