Σε τροχιά υλοποίησης το McDonald’s στην Ανθούπολη

Στην τελική ευθεία για την κατασκευή του νέου της εστιατορίου McDonald’s στην Ανθούπολη βρίσκεται η Family Restaurants Andreou Co Ltd.

Διαβάστε ακόμα:
Έσπασαν ρεκόρ επισκεψιμότητας τα malls
Κόστος ζωής: Λευκωσία vs Λεμεσός
 
Μετά από πολλές καθυστερήσεις, το συγκεκριμένο project μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης, με τις κατασκευαστικές εργασίες να αρχίζουν μετά και την εξασφάλιση της πολεοδομικής άδειας, η οποία αναμένεται να εκδοθεί σύντομα.
 
Μιλώντας στο InBusinessNews, ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας, Ρένος Ανδρέου, σημείωσε ότι το εστιατόριο θα είναι έτοιμο εντός του 2020. Η ακριβής χρονική περίοδος, είπε, θα καθοριστεί από το πότε θα εκδοθεί η άδεια που εκκρεμεί.
 
Ο κ. Ανδρέου έκανε λόγο για ένα πολύ μεγάλο έργο, κόστους πέραν των €2 εκατ, από το οποίο η εταιρεία έχει υψηλές προσδοκίες. «Πρόκειται για ένα τεράστιο project, θα δημιουργηθεί ένα νέο, μοντέρνο κτήριο, στα πρότυπα των ανανεωμένων εστιατορίων μας στην Έγκωμη και την Αθαλάσσα, το οποίο θα περιέχει καφέ, παιχνιδότοπο, drive-through, κ.α.», ανέφερε χαρακτηριστικά.
 
Υπενθυμίζεται ότι το εν λόγω εστιατόριο θα ανεγερθεί στον χώρο όπου στεγαζόταν η πρώην υπεραγορά «Ορφανίδης» στην Ανθούπολη σε κεντρική οδική αρτηρία, η οποία οδηγεί στην περιοχή που αναπτύχθηκε πρόσφατα στη Λακατάμια με υπεραγορές και καφετέριες. Η Family Restaurants Andreou Co αγόρασε το συγκεκριμένο ακίνητο από την τράπεζα, μαζί με τον χώρο στάθμευσης του και άλλα τρία παραπλήσια οικόπεδα. Στα σχέδια της εταιρείας βρίσκεται η κατεδάφιση του υφιστάμενου κτηρίου και η δημιουργία ενός καινούριου, κατά πολύ μεγαλύτερου, το οποίο μαζί με το χώρο στάθμευσης του θα εκτείνεται εντός επτά συνολικά οικοπέδων.
 
Αναφορικά με τους λόγους επιλογής της περιοχής, ο κ. Ανδρέου τόνισε πως η Λακατάμια/Ανθούπολη είναι μια ραγδαία αναπτυσσόμενη περιοχή, η οποία κατοικείται σε μεγάλο ποσοστό από νεαρά ζευγάρια με παιδιά, ηλικίες οι οποίες γνωρίζουν τα McDonald’s και τα προτιμούν. «Στη συγκεκριμένη περιοχή δεν έχουμε παρουσία, οπότε υπολογίζουμε ότι θα είναι ένα από τα επιτυχημένα και δυνατά μας εστιατόρια», τόνισε ο κ. Ανδρέου.
 
Τέσσερα εστιατόρια μέσα στο 2020

Εξάλλου, πέραν την Ανθούπολης, η εταιρεία υπολογίζει να ανοίξει άλλα τρία εστιατόρια εντός του 2020. Το ένα θα είναι εντός του Metropolis Mall στη Λάρνακα, ένα δεύτερο στο εκπτωτικό κα ψυχαγωγικό πάρκο Neo Plaza στην Κοκκινοτριμιθιά που επίσης αναμένεται να ανοίξει τις πύλες του εντός της χρονιάς, ενώ ένα ακόμα McDonald’s υπολογίζεται να ξεκινήσει τη λειτουργία του στο παλιό λιμάνι Λεμεσού, νοουμένου ότι θα εξασφαλιστούν έγκαιρα όλες οι απαραίτητες άδειες.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι τα μεγαλύτερα σε επισκεψιμότητα ετιατόρια της εταιρείας είναι αυτά στην Στρατηγού Tιμάγια στη Λάρνακα και στα Κάτω Πολεμίδια στη Λεμεσό. Το κάθε ένα από αυτά εξυπηρετεί περίπου 17 χιλιάδες πελάτες την εβδομάδα.
 
 

Δειτε Επισης

City of Dreams Mediterranean: Πιστοποιήθηκε με ISO για συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης και ασφάλειας τροφίμων
Πέραν των 10.000 επισκεπτών στην Έκθεση Τουρισμού Travel Expo Cyprus
Lanitis Entertainment: Ανεβάζει το επίπεδο γαστρονομικής απόλαυσης στην πλατεία του Trilogy
Ελληνικός τουρισμός: Αυξημένες κρατήσεις από Ολλανδία και Βέλγιο
Από πού αντλεί τουρίστες η Κύπρος-Οι κύριες αγορές, οι ανακατατάξεις και το... Ισραήλ
«Dragon Game»: Το ψηφιακό παιγνίδι του υφυπουργείου Τουρισμού για προώθηση 20 χωριών της Κύπρου
The Art of Asian Cuisine: Επιτυχές το 2ο Masterclass από Laiko Cosmos Trading & ISK Far East Food
Αυτά είναι τα καλύτερα αεροδρόμια στον κόσμο
«Τροχοδρομεί» σε επενδύσεις για μακρινούς προορισμούς η Aegean
H σημασία της προβολής της Κύπρου ως προορισμού που προσφέρει καλό και φρέσκο ψάρι