Τα νέα ξενοδοχεία που ανοίγουν το 2020

Νέες ξενοδοχειακές μονάδες αναμένεται να λειτουργήσουν το 2020, σε Λευκωσία, Αγία Νάπα και Λάρνακα.

Διαβάστε ακόμα: 
Deal μεγάλων δυνάμεων από Cyta-Public

Μ. Κωνσταντίνου: Καθημερινή η προσπάθεια για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες του καταναλωτή

Ανάμεσά τους ξενοδοχεία πέντε αστέρων σε παράλιες περιοχές, αλλά και boutique hotels στην πρωτεύουσα.

Δείτε πιο κάτω ορισμένες από τις πολυαναμενόμενες αφίξεις της νέας χρονιάς στον τομέα των ξενοδοχείων.

Sun City 
Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες για το μεγαλεπήβολο έργο Sun City Spa Resort & Residences στην Αγία Θέκλα, πλησίον της Μαρίνας Αγίας Νάπας, το οποίο θα αποτελείται από υπερσύγχρονο ξενοδοχειακό συγκρότημα, διαμερίσματα και πολυτελείς κατοικίες.

Πρόκειται για το πρώτο αναπτυξιακό έργο του Ομίλου JimChang Global (JCG), μίας διεθνούς ομάδα εταιρειών με έδρα την Guangzhou της Κίνας και το Hong Kong, το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να παραδοθεί το καλοκαίρι του 2020.
 

 

 

Το ξενοδοχείο θα αποτελείται από 230 πολυτελή δωμάτια με μπαλκόνια και θέα στη θάλασσα. Παράλληλα, το έργο θα διαθέτει 40 διαμερίσματα με υψηλά πρότυπα κατασκευής και υπηρεσιών, καθώς και δέκα ιδιωτικές πολυτελείς κατοικίες, με τεχνολογία smart home, επώνυμες κουζίνες ArcLinea, εντυπωσιακά τελειώματα και επώνυμα έπιπλα.

Σημειώνεται ότι κάθε κατοικία θα απολαμβάνει επίσης όλες τις ανέσεις του ξενοδοχείου, καθώς και το boutique Spa που βρίσκονται σε εξέλιξη. Στον ίδιο χώρο ετοιμάζεται σύμπλεγμα εστιατορίων και καταστημάτων επίσης. Όλες οι κατοικίες περιλαμβάνουν ιδιωτικές πισίνες με τζακούζι και απρόσκοπτη θέα προς τα καταγάλανα νερά της Μεσογείου.
 

 

Πρόκειται για μια ποιοτική επένδυση η οποία αναμένεται να δώσει ώθηση στην τουριστική κίνηση της ελεύθερης Αμμοχώστου. Τα οφέλη για την οικονομία της περιοχής θα είναι εξίσου σημαντικά δεδομένου ότι θα δημιουργηθούν δεκάδες θέσεις εργασίας, ενώ το ξενοδοχειακό συγκρότημα θα προσελκύει ετησίως χιλιάδες τουρίστες υψηλής εισοδηματικής τάξης.

Chrysomare
Το διαμάντι της λεωφόρου Nissi στην Αγία Νάπα ετοιμάζεται να ανοίξει το 2020 η Tsokkos Hotels & Resorts.

Το Chrysomare Beach Hotel & Resort 5*, το οποίο ξεχωρίζει για την πολυτέλεια και τον κοσμοπολίτικό του χαρακτήρα, βρίσκεται πάνω στην υπέροχη Sandy Bay, μια από τις καλύτερες παραλίες της Κύπρου, βραβευμένη με γαλάζια σημαία, με χρυσή, ψιλή άμμο. 
 

Οι πεντάστερες εγκαταστάσεις του, οι οποίες καταλαμβάνουν 54,000 τετραγωνικά μέτρα και 300 μέτρα παραλίας, αναμένεται να κερδίσουν κάθε απαιτητικό επισκέπτη, κάθε εποχή του χρόνου. 

Μεταξύ άλλων, διαθέτει δύο εστιατόρια με μπουφέ και άλλα τέσσερα εστιατόρια με ελληνική, ιταλική, ασιατική και μεξικάνικη κουζίνα, τέσσερα μπαρ, πισίνα με νεροτσουλήθρες, πολυτελές σπα, υπερσύγχρονο γυμναστήριο, conference room και wedding venues.
 

 

Τα 320 δωμάτια περιλαμβάνουν οικογενειακές σουίτες, δωμάτια που ενώνονται με πισίνα, σουίτες με ιδιωτικές πισίνες και όχι μόνο, όλα σχεδιασμένα σε συνεργασία με τον καταξιωμένο interior designer Περικλή Λιάτσο. 
 

Η χρηματοδότηση του έργου γίνεται σε συνεργασία με την Τράπεζα Κύπρου, την Eurobank και την RCB Bank.

MAP
Ανήμερα των Θεοφανείων ανοίγει τις πόρτες του το νέο ξενοδοχείο της Λευκωσίας, MAP Hotel.

To smart design boutique hotel, το οποίο ανήκει στον Κύπριο επιχειρηματία Μάριο Πολυκάρπου, βρίσκεται στην οδό Στασίνου, στον χώρο του πρώην Zoo.

 

Το ξενοδοχείο διαθέτει 30 πολυτελή δωμάτια με συνολικά 70 κλίνες, γυμναστήριο, υπηρεσίες spa πέντε αστέρων, roof bar και το υψηλής γαστρονομίας εστιατόριο Scale, το οποίο λειτουργεί από τις αρχές Δεκεμβρίου του 2019.

 

 

Maralia
Στις 2 Απριλίου του 2020, ανοίγει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, το νέο boutique hotel της Λευκωσίας.

Το νέο ξενοδοχείο ανεγείρεται στη λεωφόρο Ομήρου, στο κέντρο της πρωτεύουσας, πλησίον της πλατείας Ελευθερίας.

Το Maralia Hotel, το οποίο διαθέτει 40 πολυτελή δωμάτια και οικογενειακά δωμάτια, βρίσκεται ακριβώς έξω από τα Ενετικά Τείχη της Λευκωσίας, προσφέροντας θέα στην παλιά πόλη αλλά και στην οροσειρά του Πενταδαχτύλου.

 

Από το ιδιαίτερο roof garden εστιατόριο του ξενοδοχείου θα μπορεί κάποιος να δει τη θέα της πρωτεύουσας.

Οι εγκαταστάσεις του Maralia Hotel συμπεριλαμβάνουν μία αίθουσα λόμπι, ένα ισόγειο καφέ (με σνακ και ποτά), γυμναστήριο και σάουνα, δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο και δωρεάν χώρους στάθμευσης.

Το ξενοδοχείο στοχεύει κυρίως στην προσέλκυση επιχειρηματικού τουρισμού, καθώς θα διαθέτει επιχειρηματικό κέντρο, αίθουσα συναντήσεων και ειδικών εκδηλώσεων. 

Radisson Beach Resort Larnaca
Προορισμό για γάμους θα αποτελεί από το καλοκαίρι του 2020 το Radisson Beach Resort Larnaca, το πρώην ξενοδοχείο Princess στον παραλιακό δρόμο Λάρνακας- Δεκέλειας.

Σημειώνεται ότι πρόκειται για το πρώτο Beach Resort που θα δημιουργεί από τον Όμιλο Radisson Hotel, παγκοσμίως.

Το Radisson Larnaca Beach Resort, ιδιοκτησίας της Quality Group, θα λειτουργήσει υπό τη διαχείριση της Sunnyseeker Hotels, μίας από τις κορυφαίες εταιρείες διαχείρισης ξενοδοχείων στην Κύπρο.

Οι εργασίες ανάπτυξης και ανακατασκευής του ξενοδοχείου έχουν προϋπολογισμό άνω των €20 εκατ. και στοχεύουν στο να αναδείξουν το εν λόγω ξενοδοχείο σε ένα θέρετρο που θα διαδραματίσει βασικό ρόλο στην ανάπτυξη του ομίλου σε όλη τη Νότια Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική.

Το Radisson Larnaca Beach Resort θα διαθέτει 202 πολυτελή δωμάτια, standard, superior και junior suits, τρία εστιατόρια και δύο μπαρ, ενώ οι χώροι του θα είναι κατάλληλοι για συνέδρια, συναντήσεις, γάμους και άλλους εορτασμούς.
 

 

Θα περιλαμβάνει επίσης εξωτερική πισίνα γλυκού νερού και παιδική πισίνα, γυμναστήριο, ατμόλουτρο, σάουνα, τζακούζι και αίθουσα spa, παιδικό κλαμπ, γήπεδο τένις, θαλάσσια σπορ και αίθουσα χορού.

Wyndham
Σε διαδικασία πλήρους ανακαίνισης βρίσκεται το πρώην Holiday Inn στο κέντρο της Λευκωσίας, προκειμένου να επαναλειτουργήσει ως Wyndham Nicosia.

Το ξενοδοχείο, το οποίο πέρασε στα χέρια της Εθνική Πανγαία ΑΕΕΑΠ έναντι €11,2 εκατ. μετά από πολύμηνες διαπραγματεύσεις με την Μονάδα Διαχείρισης Ακινήτων (REMU) της Τράπεζας Κύπρου, παρέμενε για αρκετό καιρό κλειστό πριν από την πώληση του.
 

Εξάλλου, το κόστος των εργασιών ριζικής ανακαίνισης και πλήρους αποκατάστασης ανέρχονται στα €5,9 εκατ.

Το Wyndham Nicosia, το οποίο αναμένεται να είναι πεντάστερο, θα είναι το όγδοο του σχήματος Wyndham και Zeus στον ευρύτερο ελλαδικό χώρο.

Υπενθυμίζεται ότι το ξενοδοχείο έχει ήδη ενοικιαστεί σε εταιρεία του ομίλου Zeus International, προκειμένου να επαναλειτουργήσει υπό την ονομασία Wyndham.

Δειτε Επισης

Τα πρώτα στιγμιότυπα από τα 16α IΝ Business Awards(vid)
Πανίκος Νικολάου: Αυτό το βραβείο ανήκει στους 2722 συναδέλφους στην Τράπεζα Κύπρου (vid)
Άρτεμις Αντωνιάδου: Αναγνωρίση της πορείας και της προσπάθειάς μου το βραβείο στα ΙΝ Business Awards (vid)
Πάνω από τον μέσο όρο της Ε.Ε. η απασχόληση στην Κύπρο-Τρίτη σε υπερειδίκευση εργαζομένων
Σε αυξητική τάση η αδήλωτη και παράνομη εργασία-Η έκκληση Παναγιώτου στους εργοδότες και τα νέα μέτρα
Ανάγκη για τον τουριστικό τομέα-«Δεν μπορούμε χωρίς ξένα εργατικά χέρια και αυτό αποδεικνύεται από τους αριθμούς»
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών
Μάριος Ταννούσης: Η Κύπρος επενδυτικός προορισμός και πόλος σταθερότητας στην περιοχή
Η Red Selection λίστα του Foody με την υπογραφή του Λεωνίδα Κουτσόπουλου