Powered by

Πόσο στοιχίζει το ρεβεγιόν σε 12 ξενοδοχεία της Κύπρου

Εορταστικά πακέτα για 12 ξενοδοχεία σε Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα, Αγία Νάπα, Πρωταρά και Πάφο ανακοίνωσε ο ΠΑΣΥΞΕ.

Διαβάστε ακόμα:
Ταβέρνα Ζαννέτος: Ανοίγει φτερά για την Ελλάδα!

360: Η θέα της Λευκωσίας από τα 135 μέτρα (βίντεο)

Οι προσφορές ισχύουν για το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς σε ξενοδοχεία μέλη του Συνδέσμου.

Τα πακέτα αφορούν τα ξενοδοχεία The Landmark Nicosia, Cleopatra Hotel και Hilton Nicosia Hotel στη Λευκωσία, Navarria Hotel, Kapetanios Limassol Hotel και Kapetanios Odysseia Hotel στη Λεμεσό, Radisson Blu Hotel και Sveltos Hotel στη Λάρνακα, Napa Mermaid Hotel στην Αγία Νάπα, καθώς και τα ξενοδοχεία Aphrodite Hills Resort, St. George Hotels Spa & Golf Beach Resort και Aquamare Beach Hotel στην Πάφο.

Δείτε πιο κάτω τις προσφορές ανά πόλη και ανά ξενοδοχείο.
 

 

ΛΕΥΚΩΣΙΑ

The Landmark Nicosia
Το ξενοδοχείο προσφέρει, μεταξύ άλλων, catering εκτός του ξενοδοχείου, δηλαδή take away, χριστουγεννιάτικα εταιρικά πάρτι, όπως επίσης χριστουγεννιάτικο και πρωτοχρονιάτικο δείπνο, πρόγευμα και γεύμα. Οι τιμές για διαμονή το βράδυ της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς κυμαίνονται στα €295 το δωμάτιο για δύο άτομα.

Το δείπνο την Παραμονή των Χριστουγέννων στοιχίζει €65 το άτομο (€40 για παιδιά), ενώ το κόστος του gala dinner της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς φτάνει τα €95 για ενήλικες και €45 για παιδιά.
 

 

Δείτε εδώ τα πακέτα του The Landmark Nicosia.

Hilton Nicosia Hotel
Στα €249 για δύο ενήλικες φτάνει το κόστος διαμονής (μαζί με άλλες προσφορές και πρόγευμα) για το βράδυ της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς στο Hilton Nicosia Hotel.
Για οικογένειες υπάρχει επίσης ειδική προσφορά €349 για τη συγκεκριμένη βραδιά (με πρόγευμα) για δύο ενήλικες και δύο παιδιά.

Στα €27 το άτομο ανέρχεται το κόστος για τα εορταστικά μεσημεριανά γεύματα, ενώ η τιμή για εορταστικά δείπνα είναι €40 το άτομο και για cocktails buffet €38 το άτομο.

Η είσοδος στο Casino 2020 party ανέρχεται στα €39 το άτομο, ενώ για το δείπνο της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς το κόστος φτάνει τα €95 για ενήλικες και €46 για παιδιά μέχρι 14.
 

 

Δείτε εδώ τα πακέτα του Hilton Nicosia Hotel.

Cleopatra Hotel
Σετ μενού για την Παραμονή των Χριστουγέννων προσφέρει το Cleopatra Hotel, με κόστος €22 το άτομο, με ένα μπουκάλι κρασί κάθε δύο άτομα.

Για την ημέρα των Χριστουγέννων το πακέτο φτάνει τα €37 το άτομο, με (παιδιά 3-12 χρονών στη μισή τιμή), με απεριόριστο κυπριακό ποτό.
 

 

Δείτε εδώ τα πακέτα του Cleopatra Hotel.

ΛΕΜΕΣΟΣ

Navarria Hotel
Πακέτο Χριστουγέννων (24 - 27/12/2019) ετοίμασε το Navarria Hotel, ύψους €300 για δύο άτομα, το οποίο περιλαμβάνει δίκλινο δωμάτιο για τρεις μέρες με πρωινό, δείπνο στο Ρεβεγιόν των Χριστουγέννων (24/12/2019), εορταστικό γεύμα ανήμερα των Χριστουγέννων και Boxing Day Festive Lunch στις 26/12/2019.

Το πακέτο Πρωτοχρονιάς (31/12/2019 & 01/01/2020) περιλαμβάνει δίκλινο δωμάτιο για δύο μέρες, με πρωινό, δείπνο στο ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς (31/2/2019) και εορταστικό γεύμα Πρωτοχρονιάς (01/01/2020), με κόστος €268 για δύο άτομα.
 

 

Δείτε εδώ τα πακέτα του Navarria Hotel.

Kapetanios Limassol Hotel
Τα χριστουγεννιάτικα πακέτα και το ρεβεγιόν (24/12/2019) του Kapetanios Limassol Hotel αρχίζουν από €73 για ένα βράδυ διαμονή, ενώ το πρωτοχρονιάτικο πακέτο για ένα βράδυ διαμονή προσφέρεται έναντι €93 για ένα βράδυ διαμονή. Το γεύμα για το Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν και το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς έχει κόστος €35 και €55 αντίστοιχα.  
 



Δείτε εδώ τα πακέτα του Kapetanios Limassol Hotel.

Kapetanios Odysseia Hotel
Τα χριστουγεννιάτικα πακέτα και το ρεβεγιόν (24/12/2019) του Kapetanios Odysseia Hotel αρχίζουν από €77 για ένα βράδυ διαμονή, ενώ το πρωτοχρονιάτικο πακέτο για ένα βράδυ διαμονή προσφέρεται έναντι €97 για ένα βράδυ διαμονή. 

Το γεύμα για το Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν κοστίζει €35, το μεσημεριανό γεύμα ανήμερα των Χριστουγέννων €25 και το Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν €55.  
 

 

Δείτε εδώ τα πακέτα του Kapetanios Odysseia Hotel.

ΛΑΡΝΑΚΑ

Radisson Blu Hotel

Το κόστος διαμονής στις 24 Δεκεμβρίου στο Radisson Blu Hotel, στη Λάρνακα, αρχίζει από €140 για μία νύχτα και φτάνει μέχρι τα €270 για τέσσερις βραδιές, ενώ η διαμονή το βράδυ της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς στοιχίζει €160 και φτάνει μέχρι €290 για τέσσερις διανυκτερεύσεις. 

Όσον αφορά τα εορταστικά γεύματα, το gala dinner της Παραμονής των Χριστουγέννων προσφέρεται έναντι €70, το μεσημεριανό ανήμερα των Χριστουγέννων €60, το μεσημεριανό στις 26 Δεκεμβρίου €40, το δείπνο της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς €80 και το μεσημεριανό ανήμερα της Πρωτοχρονιάς €60.
 


Δείτε εδώ τα πακέτα του Radisson Blu Hotel.

Sveltos Hotel
Η διαμονή σε ένα δωμάτιο για δύο άτομα στις 24 και στις 25 Δεκεμβρίου στο Sveltos Hotel αρχίζει από €63 το άτομο, ενώ το βράδυ της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς το κόστος ξεκινά από €68 το άτομο.
 

Δείτε εδώ τα πακέτα του Sveltos Hotel. 

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ 

Napa Mermaid Hotel

Στο Napa Mermaid Hotel & Suites στην Αγία Νάπα η διαμονή για την Παραμονή Χριστουγέννων φτάνει τα €104.00 το άτομο με πλήρη διατροφή, ενώ προσφέρεται και διήμερο πακέτο €140 το άτομο (24/12 και 25/12)

Το πακέτο της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς περιλαμβάνει διαμονή με €120 το άτομο με πλήρη διατροφή, αλλά και διήμερο πακέτο €155 το άτομο για Παραμονή και ανήμερα Πρωτοχρονιάς.
 

Δείτε εδώ τα πακέτα του Napa Mermaid Hotel.

ΠΑΦΟΣ

Aphrodite Hills Resort    
Έκπτωση 15% σε όλα τα διαμερίσματα, junior και superior επαύλεις για όλες τις γιορτινές μέρες, με διαμονή από δύο βράδια και late check out την ημέρα της αναχώρησης προσφέρει το Aphrodite Hills Holiday Residences. Η διαμονή για ένα βράδυ αρχίζει από €85.

Το πρωινό στο Golf Clubhouse προσφέρεται έναντι €11 το άτομο την ημέρα, το δείπνο την Παραμονή των Χριστουγέννων €75 το άτομο, ενώ το μεσημεριανό Χριστουγέννων αρχίζει από €45. Το δείπνο της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς προσφέρεται από €70 το άτομο, ενώ το μεσημεριανό της Πρωτοχρονιάς για €45 το άτομο.
 

 

Δείτε εδώ τα πακέτα τοu Aphrodite Hills Resort.

St. George Hotels Spa & Golf Beach Resort
Πακέτο €185 για τρεις μέρες/δύο νύχτες μαζί με δείπνο gala προσφέρει το St. George Hotels Spa & Golf Beach Resort    .

Ακόμα ένα πακέτο ύψους €270 για τις μέρες των γιορτών περιλαμβάνει τέσσερις μέρες/τρεις νύχτες μαζί με gala dinner.
 

 

Δείτε εδώ τα πακέτα του St. George Hotels Spa & Golf Beach Resort.         

Aquamare Beach Hotel
Δύο βράδια διαμονή μαζί με άλλες παροχές στο Aquamare Beach Hotel    στοιχίζουν €380 τόσο για την Παραμονή των Χριστουγέννων όσο και για την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Ειδικές προσφορές ισχύουν και για τις υπηρεσίες στο σπα.
 


Δείτε εδώ τα πακέτα του Aquamare Beach Hotel.

Δειτε Επισης

Κώστας Κουμής: Επιβεβαιώνεται η μεγάλη συνεισφορά του αθλητικού τουρισμού στην τουριστική οικονομία
Στο 50% οι πληρότητες στα ξενοδοχεία το Πάσχα-Ετοιμάζονται για δύσκολη χρονιά οι ξενοδόχοι
WIZZ Experiences: Νέα πρόσθετη υπηρεσία για τους επιβάτες της Wizz Air
Στα €1,4 δισ. οι δαπάνες για ταξίδια Κυπρίων στο εξωτερικό το 2022
Ψηφίζουν εξωτερικό για τις πασχαλινές διακοπές τους οι Κύπριοι-Για 48ωρα οι κρατήσεις στο εσωτερικό
Ρεκόρ στις αφίξεις τουριστών κατέγραψε το πρώτο τρίμηνο η Πορτογαλία
ΕΤΑΠ Λευκωσίας: Διαδραματίζει κεντρικό ρόλο στο GreenHost Project
Απογειώθηκαν τα ταξίδια των Κυπρίων-Πού αποδίδεται η αύξηση και οι δημοφιλέστεροι προορισμοί
Λαμπερό reopening για το The Retail Village στο Nammos Limassol του Parklane Resort & Spa (pics)
Ανάγκη για τον τουριστικό τομέα-«Δεν μπορούμε χωρίς ξένα εργατικά χέρια και αυτό αποδεικνύεται από τους αριθμούς»