Powered by

Ταβέρνα Ζαννέτος: Ανοίγει φτερά για την Ελλάδα!

Προτάσεις από ενδιαφερόμενους στην Ελλάδα για επέκταση της μέσω franchise αναμένει η κυπριακή ταβέρνα Ζανέττος.

Διαβάστε ακόμα:
360: Η θέα της Λευκωσίας από τα 135 μέτρα (βίντεο)
Πόσο στοιχίζει το ρεβεγιόν σε 12 ξενοδοχεία της Κύπρου
 
Όπως ανέφερε στο InBusinessNews ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας Παναγιώτης Μέντζης με τον τρόπο αυτό θα γνωρίσουν και οι Ελλαδίτες την κυπριακή γαστρονομία και παράδοση.
 

«Αυτή τη στιγμή απουσιάζει από την αγορά της Ελλάδας μία αυθεντική κυπριακή ταβέρνα. Εμείς δεν θέλουμε να επεκταθούμε σε άλλες πόλεις της Κύπρου. Δεν χρειάζεται η Λεμεσός ή οποιαδήποτε άλλη πόλη μια ταβέρνα όπως τον Ζαννέττο αλλά από την Ελλάδα είναι κάτι το οποίο απουσιάζει. Οι πλείστες συνταγές αλλά και οι διαδικασίες που ετοιμάζονται οι διάφοροι μεζέδες έχουν τη ρίζα τους στο όπως τα έφτιαχναν οι παλιοί. Η όλη τελετουργία του βραδινού δείπνου βασίζεται στη φιλοσοφία του σπιτικού φαγητού, όπου η οικογένεια μαζεύεται στο τραπέζι για φαγητό μεν αλλά περισσότερο για να επικοινωνήσουν», εξήγησε.
 
ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
 


Ο Σάββας Ζανέττος υπήρξε ο πρώτος ιδιοκτήτης από το 1938 μέχρι το 1960 και μετά ανέλαβε την ιδιοκτησία ο ανιψιός του Νίκος Ρόπας μέχρι το 1997. Από τότε, την παράδοση της ταβέρνας συνεχίζει ο Παναγιώτης Μέντζης, καλωσορίζοντας τον κόσμο πάντα με καλή διάθεση, καλή καρδιά και νόστιμους παραδοσιακούς μεζέδες. Το σύμβολο του "Ζανέττου" είναι ο Πετεινός. Αντιπροσωπεύει την περηφάνεια την ανωτερότητα και το πάθος.  Ένας γοητευτικός άρχοντας, γενναιόδωρος πάντα σε εγρήγορση, στο κέντρο της προσοχής της παρέας.
 
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Μέσο μέγεθος καταστήματος:
60 έως 150 τ.μ.
Μέσο Ύψος Επένδυσης:
€100.000 έως €150.000
Έξοδα κατασκευής καταστήματος:
€50,000
Έξοδα εξοπλισμού καταστήματος:
€100.000
Αρχικό εμπόρευμα:
€30.000
Κεφάλαιο κίνησης:
€20.000
Entry fee:
€50.000
Royalties:
3% επί των πωλήσεων
Διαφημιστική Συμμετοχή:
1% επί των πωλήσεων
 
Πακέτο Franchise:


Κλασσικό εστιατόριο μεζέδων “Ζανέττος” τεχνογνωσία, αρχική και περιοδική εκπαίδευση, συνεχής υποστήριξη του franchisee και του προσωπικού του, προωθητικές ενέργειες και διαφημιστική υποστήριξη κ.ά.

Eμπειρία franchisee:
Κρίνεται απαραίτητη
Αυτοαπασχόληση franchisee:
Δεν κρίνεται απαραίτητη
Σύμβαση franchise:
5ετής με 5ετή ανανέωση

Δειτε Επισης

ΕΤΑΠ Πάφου: Στόχος η καθιέρωση της Πάφου ως ποιοτικού ολόχρονου τουριστικού προορισμού
Α. Σπακουρή: Όχι απλώς ένας τουριστικός προορισμός για τους Κύπριους η Ελλάδα-Γιατί βρίσκεται σταθερά στην κορυφή
Olympic Lagoon Resort: Επεκτάσεις και βελτιώσεις στο πεντάστερο ξενοδοχείο στην Αγία Νάπα (photos)
Κώστας Κουμής: Ζωτικής σημασίας η αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών στο Τρόοδος
Υπογράφηκε η σύμβαση για τα κεντρικά γραφεία του Υφυπουργείου Τουρισμού στην Πάφο
Δωρεάν WiFi σε όλες τις παραλίες του Πρωταρά-Συνεργασία Δήμου Παραλιμνίου-Δερύνειας με την Cosmos Wireless
The original pan από την Pizza Hut...Ένα ταξίδι που γράφει ακόμη ιστορία, γεμάτη στιγμές
Στρέφονται νομικά κατά της Booking.com οι ευρωπαίοι ξενοδόχοι-Στηρίζει την συλλογική δράση ο ΠΑΣΥΞΕ
Costa Coffee Κύπρου: Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός Barista of the Year 2025
Νορβηγία: Εισάγει τουριστικό φόρο 3% στα καταλύματα για αντιμετώπιση του υπερτουρισμού