Επιστρέφει σε χειμερινό πρόγραμμα το Napa Mermaid Hotel & Suites

Επιστρέφει σε χειμερινό πρόγραμμα το Napa Mermaid Hotel & Suites

Επιστρέφει σε χειμερινό πρόγραμμα το Napa Mermaid Hotel & Suites

Έτοιμο για τη χειμερινή περίοδο είναι το Napa Mermaid Hotel & Suites στην Αγία Νάπα το οποίο, μετά την περσινή απουσία του από το χειμερινό πρόγραμμα, επιστρέφει και πάλι στις διαθέσιμες επιλογές του κοινού. 

RELATED ARTICLES


 
Η τελευταία φορά που ήταν ανοικτό το ξενοδοχείο τέτοια εποχή ήταν τον χειμώνα του 2017-2018, αφού κατά την περσινή χειμερινή περίοδο είχε παραμείνει κλειστό για σκοπούς ανακαίνισης.

Διαβάστε ακόμα: Πόσο κοστίζει σήμερα η αγορά κατοικίας στην Κύπρο;

2

Διαβάστε ακόμα: Altamira: 14 νέα σπίτια από €55,000! (pics)

3
 
5

6

Διαβάστε ακόμα: Απόλυτα επιτυχές roadshow Συνδέσμου Τραπεζών στις ΗΠΑ

Σύμφωνα με πληροφόρηση του InBusinessNews, η εν λόγω περίοδος ήταν πολύ καλή για το Napa Mermaid Hotel & Suites, που κατά τη φετινή περίοδο -όπως και οι υπόλοιπες ξενοδοχειακές μονάδες- έχει να αντιμετωπίσει τα νέα δεδομένα που διαμορφώθηκαν μετά το κλείσιμο αεροπορικών εταιρειών. 

7

8

Το Napa Mermaid Hotel & Suites, μαζί με το Senator Hotel Apartments (Αγία Νάπα) και το Alva Hotel Apartments (Πρωταράς) ανήκουν στην H&C Hotels, εταιρεία η οποία ιδρύθηκε τη δεκαετία του 1980.

11
12

13

Να σημειωθεί ότι μόνο το πρώτο λειτουργεί κατά τη χειμερινή περίοδο ενώ αντίθετα τα διαμερίσματα αναστέλλουν τη λειτουργία τους με το τέλος Οκτωβρίου.

14
15
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας