Orthodoxou Aviation- Sky Up: Χειμερινές πτήσεις για Κίεβο από €52

Σε περαιτέρω ανάπτυξη της συνεργασίας της με την Sky Up και στη συμπερίληψη επιπλέον δρομολογίων προσβλέπει η Orthodoxou Aviation, ώστε να επεκταθεί η επιτυχημένη συνεργασία που ξεκίνησαν το φετινό καλοκαίρι, όπως ανέφερε στο ΙnBusinessNews η Έλενα Κώστα, Senior Manager της Orthodoxou Aviation (General Sales Agent της Sky Up στην Κύπρο). 
 
Μετά τα πρώτα δείγματα της συνεργασίας τους, η Orthodoxou Aviation, αντιπροσωπευτική εταιρεία διεθνών αεροπορικών εταιρειών και η oυκρανική αερογραμμή χαμηλού κόστους Sky Up Airlines θα συνεχίσουν με το πρόγραμμα της χειμερινής περιόδου, το οποίο προβλέπει δύο απευθείας πτήσεις τη βδομάδα, μεταξύ Κιέβου και Λάρνακας.
 
Το ταξιδιωτικό κοινό μπορεί να βρει τα εν λόγω εισιτήρια σε ελκυστικές τιμές, αφού το κόστος τους ξεκινά από τα €52 ενώ ο μέσος όρος των τιμών για τον φετινό χειμώνα βρίσκεται στα €85.
 
Διαβάστε ακόμα: Αποκαλυπτικό: Ποιες συγχωνεύσεις Δήμων και Κοινοτήτων θα γίνουν (photos)

Διαβάστε ακόμα: Νέα τουριστική ανάπτυξη €10 εκατ. στην Αγία Νάπα

 
Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στο InBusinessNews η Senior Manager της Orthodoxou Aviation, για τη συνεργασία με την Sky Up:
 

Ερ: Από πότε έχει ξεκινήσει η συνεργασία σας με την Sky Up και που στοχεύει;
 
Ως Orthodoxou Aviation είμαστε πολύ περήφανοι για την συνεργασία μας με την Sky Up, η οποία ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2019, έχοντας ως στόχο την επέκταση της μέχρι σήμερα ροής του επιβατικού κοινού από/προς Κύπρο και Ουκρανία, δίνοντας ταυτόχρονα την δυνατότητα στους επιβάτες που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους, για λόγους αναψυχής ή για να συναντήσουν οικογένεια και φίλους να αξιοποιήσουν την Sky Up ως μια οικονομική και συνάμα ποιοτική λύση.
 
Ερ: Ποια η συχνότητα των πτήσεων προς τους προορισμούς της Ουκρανίας;
 
Το καλοκαίρι του 2019 και μέχρι τις 26 Οκτωβρίου, η SkyUp εκτελεί τέσσερις πτήσεις εβδομαδιαίως από/προς Κίεβο και δύο πτήσεις από/προς Χαρκίβ. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι η εταιρεία συνεχίζει ακόμα και τη χειμερινή περίοδο το πρόγραμμα της μεταξύ Κιέβου και Λάρνακας με δύο πτήσεις τη βδομάδα βοηθώντας με αυτό τον τρόπο το χειμερινό τουρισμό στο νησί μας. Το πτητικό πρόγραμμα του 2020 δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί αλλά ευελπιστούμε στην αύξηση της συχνότητας των πτήσεων τόσο από/προς Κίεβο και Χαρκίβ καθώς επίσης και πιθανή ανακοίνωση νέων δρομολογίων. 
 
Ερ: Σε ποιο επίπεδο κυμαίνονται τα ναύλα των πτήσεων;

Οι τιμές ανά διαδρομή από/για Κίεβο που είναι διαθέσιμες για την χειμερινή περίοδο 2019-2020 ξεκινούν από €52, συμπεριλαμβανομένων των φόρων αεροδρομίων και επίναυλου καυσίμων, καθώς και μιας χειραποσκευής 7 κιλών ενώ ο μέσος όρος τιμής για όλη την χειμερινή περίοδο είναι στα €85, συμπεριλαμβανομένων των φόρων αεροδρομίων και επίναυλου καυσίμων, καθώς και μιας χειραποσκευής 7 κιλών.

Ερ: Γιατί δεν υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια για Χαρκίβ;

Ο λόγος που δεν παρουσιάζουν διαθεσιμότητα οι πτήσεις μεταξύ Λάρνακας και Χαρκίβ είναι λόγω πληρότητας των πτήσεων μέχρι το τέλος Οκτωβρίου, όπου και ολοκληρώνεται η καλοκαιρινή περίοδος. 

 

Ερ: Προσβλέπετε σε ανάπτυξη της συνεργασίας σας με την Sky Up;  
 
Το ενδεχόμενο περαιτέρω συνεργασίας με την Sky Up είναι ο στόχος μας, αλλά απαραίτητη προϋπόθεση είναι να υπάρξουν οι κατάλληλες ευκαιρίες, η διαθεσιμότητα αεροσκαφών και η στήριξη από τους αρμόδιους φορείς. Εμείς ως αντιπρόσωποι της αεροπορικής εταιρίας στη Κύπρο στοχεύουμε στην ανάπτυξη και επέκταση του πτητικού προγράμματος της.
 

 

Ποια είναι η Sky Up
 
Η αεροπορική εταιρία Sky Up ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2017 και το πτητικό της πρόγραμμα ξεκίνησε τον Μάιο 2018. Ιδιοκτήτες της είναι οι Yuriy και Alexander Alba οι οποίοι δραστηριοποιούνται στη τουριστική βιομηχανία της Ουκρανίας από το 2001. Είναι επίσης ιδιοκτήτες του μεγαλύτερου τουριστικού πρακτορείου της Ουκρανίας, της Join UP.


Ο στόλος της αεροπορικής εταιρίας αποτελείται από οκτώ αεροσκάφη, έξι Boeing 737-800 και δύο Boeing 737-700, ωστόσο μέχρι το τέλος του 2019, η αεροπορική εταιρία έχει προγραμματίσει να παραλάβει άλλα δύο Boeing 737 – 900.

Η εταιρεία εκτελεί δρομολόγια σε 47 προορισμούς, 32 προγραμματισμένες πτήσεις και 15 ναυλωμένες πτήσεις ενώ από την έναρξη λειτουργίας της μέχρι και την 1 Σεπτεμβρίου έχει μεταφέρει 1.398.567 επιβάτες.

Δειτε Επισης

Κώστας Κουμής: Τα τρία αρνητικά δεδομένα της φετινής χρονιάς και η αισιοδοξία για τις επιδόσεις του τουρισμού
Emirates: Στρατηγικές αλλαγές της λειτουργίας των εμπορικών ομάδων της
Το WaterWorld WaterPark στην Αγία Νάπα επιστρέφει από τις 24 Απριλίου
Κώστας Κουμής: Δείχνει ανθεκτικότητα παρά τις προκλήσεις ο τουρισμός
Η Aegean επενδύει σε τέσσερα νέα Airbus A321neo για εξυπηρέτηση αγορών εκτός Ε.Ε.
Αντώνης Ορθοδόξου: Προβληματίζουν αλλά χωρίς επιπτώσεις στις αφίξεις οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή
Συνεχίζουν σε τροχιά ανόδου οι αφίξεις-Το Ηνωμένο Βασίλειο η κυριότερη πηγή τουρισμού
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Παγκύπριου Συνδέσμου Διευθυντών Ξενοδοχείων
Orthodoxou Aviation: Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για την θαλάσσια επιβατική σύνδεση Κύπρου-Ελλάδας
Η κατάσταση στην περιοχή, οι ενδείξεις για τον τουρισμό και οι αστάθμητοι παράγοντες