Τα 20 ξενοδοχεία της Λευκωσίας (Photos)

Μπορεί η Λευκωσία να μην συναγωνίζεται σε τουρισμό τις υπόλοιπες πόλεις της Κύπρου, ωστόσο στην πρωτεύουσα σύμφωνα με στοιχεία του Υφυπουργείου Τουρισμού τα οποία επεξεργάστηκε το InBusinessNews υπάρχουν σήμερα 20 ξενοδοχεία δυναμικότητας 2461 κλινών.
 
Συγκεκριμένα, υπάρχει ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων δυναμικότητας 588 κλινών, 2 ξενοδοχεία 4 αστέρων 558 κλινών και 4 ξενοδοχεία 3 αστέρων δυναμικότητας 394 κλινών. Υπάρχουν επίσης 9 ξενοδοχεία 2 αστέρων με δυναμικότητα 688 κλίνες και 4 ξενοδοχείο 1 αστέρα δυναμικότητας 233 κλινών.
 
 
Διαβάστε ακόμα: Καθοριστικές συναντήσεις στο Στρασβούργο για έκθεση Moneyval
 

Διαβάστε ακόμα: Πόσο ισχυρό είναι το κυπριακό διαβατήριο
 


Αναλυτικά:
5 ΑΣΤΕΡΩΝ
The Landmark Nicosia
Το The Landmark Nicosia βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το κέντρο της Λευκωσίας. Τα ευρύχωρα δωμάτια στο The Landmark Nicosia έχουν καλαίσθητη διακόσμηση, με πλούσια υφάσματα και ζεστές αποχρώσεις. Τα 294 δωμάτια περιλαμβάνουν μεγάλο χώρο εργασίας, ιδιωτικό μπαλκόνι και πολυτελές μπάνιο με προϊόντα περιποίησης υψηλής ποιότητας, για μεγαλύτερη άνεση.
 
4 ΑΣΤΕΡΩΝ
HILTON PARK NICOSIA

Το Hilton Park Nicosia βρίσκεται σε βολική τοποθεσία στο κέντρο της πόλης της Λευκωσίας, προσφέροντας υπηρεσίες και παροχές που εγγυάται η αλυσίδα Hilton σε όλο τον κόσμο. Όλα τα κομψά, σύγχρονα και κομψά διακοσμημένα δωμάτια και σουίτες έχουν ιδιωτικό μπαλκόνι με θέα στην πισίνα ή στην πόλη. Είναι εξοπλισμένα με κλιματισμό, τηλεόραση επίπεδης οθόνης, κρεβάτια Hilton Serenity, άνετη πολυθρόνα με υποπόδιο και κουρτίνες συσκότισης. Περιλαμβάνουν ακόμη πολυτελές μπάνιο με διπλό νιπτήρα και καμπίνα ντους.
ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ

Το Cleopatra Hotel 4 αστέρων βρίσκεται στην καρδιά της Λευκωσίας και προσφέρει πισίνα, κέντρο ευεξίας και πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο. Διαθέτει lounge bar, γκουρμέ εστιατόριο και καλαίσθητα καταλύματα. Σε όλους τους χώρους του καταλύματος παρέχεται δωρεάν WiFi. Τα κλιματιζόμενα δωμάτια του Cleopatra έχουν παρκέ δάπεδο και μπαλκόνι. Είναι εξοπλισμένα με δορυφορική τηλεόραση LCD, θυρίδα ασφαλείας και μίνι μπαρ.

3 ΑΣΤΕΡΩΝ

THE CLASSIC HOTEL

Το Classic Hotel βρίσκεται σε βολική τοποθεσία στη Λευκωσία, μόλις 5 λεπτά μακριά με τα πόδια από την κεντρική περιοχή με τα καταστήματα και τα μπαρ, αλλά και πολύ κοντά στις πρεσβείες. Για επιχειρηματικά συνέδρια, το Nicosia Classic Hotel προσφέρει πολλές επιλογές πλήρως εξοπλισμένων αιθουσών συνεδριάσεων. Μετά από μια μέρα γεμάτη επαγγελματικές υποχρεώσεις ή ψυχαγωγία, απολαύστε εκλεκτή κουζίνα και ένα ποτό στο κομψό μπαρ.
EUROPA PLAZA HOTEL

Το Europa Plaza Hotel βρίσκεται στην καρδιά της επιχειρηματικής περιοχής της Λευκωσίας, μόλις 5 λεπτά με τα πόδια από το αρχαιολογικό μουσείο της πόλης. Προσφέρει διάφορα δωμάτια με κομψή επίπλωση και δωρεάν αμερικανικό πρωινό. Επίσης, παρέχει δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους.

CENTRUM HOTEL

Το Centrum Hotel βρίσκεται σε μια εξαιρετική τοποθεσία στο κέντρο της Λευκωσίας και προσφέρει όμορφα και ευρύχωρα καταλύματα με δωρεάν Wi-Fi. Όλα τα καλαίσθητα δωμάτια στο Centrum Hotel είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν εξαιρετική άνεση στους επισκέπτες. Μετά από μια κουραστική ημέρα στα αξιοθέατα ή σε συναντήσεις, χαλαρώστε με ένα τσάι ή καφέ στο κλιματιζόμενο δωμάτιό σας.
CASTELLI HOTEL

 

Το Castelli βρίσκεται στην καρδιά της Λευκωσίας και προσφέρει ήσυχα και καλά εξοπλισμένα καταλύματα με δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους. Τα δωμάτια του Castelli Hotel περιλαμβάνουν διακόσμηση με πλούσια υφάσματα και πολυτελή έπιπλα, τα οποία δημιουργούν ζεστή ατμόσφαιρα.
 
SEMELI HOTEL

Το  Semeli Hotel βρίσκεται στο οικονομικό και επιχειρηματικό κέντρο της Λευκωσίας και αποτελεί ιδανική βάση για να εξερευνήσετε την πρωτεύουσα της Κύπρου. Προσφέρει όμορφα δωμάτια με παρκέ δάπεδο, τηλεόραση LCD 32 ιντσών και δωρεάν Wi-Fi.Το πενταώροφο ξενοδοχείο διαθέτει μοντέρνα, κλιματιζόμενα δωμάτια με μίνι μπαρ και παροχές για καφέ. Παρέχονται δωρεάν μπουρνούζια και παντόφλες.

2 ΑΣΤΕΡΩΝ
ROYIATIKO HOTEL

Το Royiatiko Hotel βρίσκεται σε μια υπέροχη τοποθεσία στο κέντρο της Λευκωσίας, σε απόσταση μόλις 250μ. από τον σταθμό των υπεραστικών λεωφορείων. Παρέχεται δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους. Τα μοντέρνα δωμάτια του Royiatiko Hotel διαθέτουν σύγχρονες ανέσεις, όπως κλιματισμός και στεγνωτήρας μαλλιών.
ΑLLEGRA

Το Allegra GSP Sport Centre είναι ένα μοναδικό ενιαίο κατάλυμα, ένα κέντρο για αθλητικές και εταιρικές εκδηλώσεις στην Κύπρο.Τα δωμάτια είναι μεγάλα και διαθέτουν επιπλέον μεγάλα μονά κρεβάτια, ένα ιδιωτικό μπάνιο, ντους και μίνι μπαρ. Ο καταρτισμένος σεφ ετοιμάζει φρέσκα γεύματα à la Carte ή σε μπουφέ, τα οποία είναι επικεντρωμένα στην διατροφική αξία και στα τοπικά προϊόντα

 CROWN INN HOTEL

Το Crown Inn Hotel βρίσκεται σε μια καταπράσινη περιοχή στην  Λευκωσία, σε απόσταση μόλις 10 λεπτών με τα πόδια από το Εθνικό Μουσείο και 15 λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της πόλης. Ευρύχωρα και κλιματιζόμενα, όλα τα δωμάτια διαθέτουν τηλεόραση LCD 32 ιντσών και ψυγείο. Σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου λειτουργεί δωρεάν Wi-Fi.


AVEROF HOTEL

Το πανέμορφο Averof Hotel βρίσκεται σε μια ήσυχη περιοχή της Λευκωσίας, κοντά στο Εθνικό Θέατρο και προσφέρει καταλύματα άριστης ποιότητας με ωραία ρουστίκ διακόσμηση και ζεστό, φιλόξενο προσωπικό.Κάθε ένα από τα καθαρά και άνετα δωμάτια διαθέτει κλιματισμό και άλλες σύγχρονες ανέσεις. Στην πανέμορφη lounge αίθουσα του Αβέρωφ το καλαίσθητο τζάκι με τις όμορφες ξύλινες λεπτομέρειες δημιουργεί σπιτική ατμόσφαιρα.

 
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ASTY

Το Asty Hotel βρίσκεται στον γραφικό Άγιο Δομέτιο στην περιοχή της νοτίου Λευκωσίας με τις πρεσβείες. Προσφέρει ένα καλά εξοπλισμένο γυμναστήριο, μίνι γκολφ και δωρεάν Wi-Fi.Όλα τα δωμάτια στο Asty Hotel περιλαμβάνουν δορυφορική τηλεόραση, παροχές για τσάι και καφέ και μίνι μπαρ που εφοδιάζεται κατόπιν αιτήματος. Ορισμένες μονάδες έχουν μπαλκόνι με θέα στην πόλη.
SKY HOTEL

Tο Sky Hotel βρίσκεται σε μια κεντρική τοποθεσία στη Λευκωσία της Κύπρου, σε μικρή απόσταση με τα πόδια από εστιατόρια, μπαρ και καταστήματα. Όλα τα κλιματιζόμενα δωμάτια στο Sky διαθέτουν ψυγείο, ηλεκτρικό βραστήρα και τηλεόραση επίπεδης οθόνης με δορυφορικά και καλωδιακά κανάλια.
TYLOS BEACH HOTEL

 


Η οικογενειακή επιχείρηση Tylos Beach Hotel βρίσκεται στο μικρό χωριό Κάτω Πύργος. Διαθέτει ιδιωτική παραλία και κλιματιζόμενα δωμάτια με θέα στο βουνό ή τη θάλασσα.Τα φωτεινά δωμάτια έχουν παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή και περιλαμβάνουν τηλεόραση επίπεδης οθόνης και καθιστικό. Όλα ανοίγουν σε μπαλκόνι.
E.J. PYRGOS BAY HOTEL

 


Το E.J. Pyrgos Bay Hotel βρίσκεται στον Κάτω Πύργο, Αυτό το ξενοδοχείο 2 αστέρων διαθέτει εστιατόριο, δωρεάν ιδιωτικό χώρο στάθμευσης, μπαρ, κοινόχρηστο lounge, βεράντα και κήπο και προσφέρει κλιματιζόμενα δωμάτια με δωρεάν Wi-Fi και ιδιωτικό μπάνιο.
 
 
1 ΑΣΤΕΡΑ
DELPHI HOTEL

 


Το Delphi Hotel βρίσκεται σε βολική τοποθεσία στο κέντρο της Λευκωσίας, ακριβώς απέναντι από την Πλατεία Σολωμού και τον κεντρικό σταθμό των λεωφορείων. Προσφέρει κλιματιζόμενα δωμάτια με δωρεάν Wi-Fi και θέα στην πόλη. Τα δωμάτια του Delphi διαθέτουν λιτή επίπλωση και μπαλκόνι. Περιλαμβάνουν τηλεόραση επίπεδης οθόνης, μίνι ψυγείο και ιδιωτικό μπάνιο με ντους.
DENIS HOTEL

 


Το Denis Hotel βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία στη Λευκωσία και προσφέρει δωμάτια με κλιματισμό, ηχομόνωση και δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους.Όλα τα δωμάτια του Denis έχουν καλωδιακή τηλεόραση επίπεδης οθόνης και ιδιωτικό μπάνιο με ντους. Εξυπηρετούνται από ανελκυστήρα.
CRYSTAL HOTEL

 


Το Crystal Hotel απέχει 150μ. από το κέντρο του χωριού Κακοπετριά και προσφέρει ένα κέντρο σπα και κομψά καταλύματα με θέα στο βουνό. Παρέχεται δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους. Στις εγκαταστάσεις θα βρείτε εστιατόριο και μπαρ.Όλα τα δωμάτια και οι σουίτες του Crystal διαθέτουν επώνυμα αντικείμενα, νεοκλασικά έπιπλα και μπαλκόνι. Επίσης, περιλαμβάνουν καθιστικό με τηλεόραση επίπεδης οθόνης και μίνι μπαρ. Ορισμένα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με υδρομασάζ.
 

CHRISTYS PALACE HOTEL

Το οικογενειακά διοικούμενο Christys Palace Hotel βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία στο χωριό Πεδουλάς και προσφέρει δωμάτια με δωρεάν WiFi, ορισμένα εκ των οποίων έχουν θέα στο χωριό και το βουνό. Όλα τα δωμάτια του Christys περιλαμβάνουν τηλεόραση επίπεδης οθόνης, μίνι ψυγείο, ηλεκτρικό βραστήρα, καθώς και στεγνωτήρα μαλλιών.

Οι νέες προσθήκες

Στα σκαριά τέλος να σημειωθεί βρίσκονται άλλα 7 ξενοδοχεία στη Λευκωσία
Συγκεκριμένα προγραμματίζονται:
-Ξενοδοχείο κοντά στο παλιό ΓΣΠ
-Ξενοδοχείο επί της οδού Στασίνου, στον χώρο του πρώην νυχτερινού κέντρου Zoo.
-Στην λεωφόρο Σαλαμίνος θα γίνει το ξενοδοχείο της εταιρείας Radisson
- Στην οδό Ομήρου, προχωρούν για την ανέγερση ξενοδοχείου δέκα ορόφων, και χωρητικότητας σαράντα δωματίων.
-Στο κτήριο της πρώην Λαϊκής στην λεωφόρο Μακαρίου, θα λειτουργήσει μπουτίκ ξενοδοχείο 14 ορόφων και 198 δωματίων.
-Το πρώην Holiday Inn θα ανακαινιστεί ώστε να λειτουργήσει ξανά ως πεντάστερο ξενοδοχείο με το όνομα Wyndham Nicosia.
-Μπουτίκ ξενοδοχείο μεταξύ Ονασαγόρου και Σόλωνος.
 
 

Δειτε Επισης

City of Dreams Mediterranean: Πιστοποιήθηκε με ISO για συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης και ασφάλειας τροφίμων
Πέραν των 10.000 επισκεπτών στην Έκθεση Τουρισμού Travel Expo Cyprus
Lanitis Entertainment: Ανεβάζει το επίπεδο γαστρονομικής απόλαυσης στην πλατεία του Trilogy
Ελληνικός τουρισμός: Αυξημένες κρατήσεις από Ολλανδία και Βέλγιο
Από πού αντλεί τουρίστες η Κύπρος-Οι κύριες αγορές, οι ανακατατάξεις και το... Ισραήλ
«Dragon Game»: Το ψηφιακό παιγνίδι του υφυπουργείου Τουρισμού για προώθηση 20 χωριών της Κύπρου
The Art of Asian Cuisine: Επιτυχές το 2ο Masterclass από Laiko Cosmos Trading & ISK Far East Food
Αυτά είναι τα καλύτερα αεροδρόμια στον κόσμο
«Τροχοδρομεί» σε επενδύσεις για μακρινούς προορισμούς η Aegean
H σημασία της προβολής της Κύπρου ως προορισμού που προσφέρει καλό και φρέσκο ψάρι