Μαρία Τσόκκου και Θανάσης Σταυρούλης στο ΔΣ της Tsokkos

Τον διορισμό της Μαρίας Τσόκκου ως Εκτελεστικού Συμβούλου και του Θανάση Σταυρούλη ως Ανεξάρτητου Μη Εκτελεστικού Συμβούλου ενέκρινε το Διοικητικό Συμβούλιο της A. Tsokkos Hotels Public Ltd.

Who is who
Η Μαρία Τσόκκου γεννήθηκε στο Παραλίμνι το 1987. Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Southampton αποκτώντας το πτυχίο - LLB Bachelor of Laws (Hons) και ακολούθως από το University College London (UCL) αποκτώντας μεταπτυχιακό στο εμπορικό δίκαιο (Commercial law). Αφού ολοκλήρωσε με επιτυχία την πρακτική της εξάσκηση ως ασκούμενη δικηγόρος στο Tassos Papadopoulos & Associates LLC, εντάχθηκε στο Cyprus Bar Association το 2010. Από το 2010-2011 συνέχισε να εργάζεται ως δικηγόρος στο ίδιο γραφείο και από το 2011 μέχρι και σήμερα εργάζεται στον Όμιλο Tsokkos. Ασχολείται, μεταξύ άλλων, με το Νομικό Τμήμα της Εταιρείας, το Τμήμα Πωλήσεω και Προώθησης (Sales & Marketing) και την ανάπτυξη κέντρων ευεξίας και ομορφιάς. Είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Κύπρου, μέλος της Διαχειριστικής Επιτροπής του Ταμείου Προνοίας Ξενοδοχουπαλλήλων και μέλος του Institute of Hospitality.

Ο Θανάσης Σταυρούλης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973. Αποφοίτησε από το Λύκειο Παραλιμνίου. Σπούδαασε στο Πανεπιστήμιο του South Bank University και απέκτησε το πτυχίο BA (HONS) ACCOUNTING & FINANCE. Από το 1995 μέχρι το 1996 εργάστηκε στον ελεγκτικό οίκο Coopers & Lybrand ως ελεγκτής. Από το 1996 μέχρι το 2013 εργάστηκε στη Λαϊκή Τράπεζα και ακολούθως μέχρι το 2015 στην Τράπεζα Κύπρου. Διετέλεσε διευθυντής σε χρηματιστηριακά γραφεία της Τράπεζας, καθώς επίσης και σε Business και Corporate lending units. Είναι μέλος του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου, καθώς επίσης και μέλος του Association of Chartered Certified Accountants UK (FCCA).

Δειτε Επισης

Η Red Selection λίστα του Foody με την υπογραφή του Λεωνίδα Κουτσόπουλου
Αυθεντικό Πάσχα στο Cap St. Georges: Ξεχωριστός προορισμός-Μοναδικές εμπειρίες
Αλεξανδρούπολη-Λάρνακα: Πότε αρχίζει επίσημα η απευθείας αεροπορική σύνδεση
ΕΤΑΠ Πάφου: Συμμετέχει σε έργο για πράσινη και ψηφιακή μετάβαση μικρομεσαίων επιχειρήσεων
City of Dreams Mediterranean: Πιστοποιήθηκε με ISO για συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης και ασφάλειας τροφίμων
Πέραν των 10.000 επισκεπτών στην Έκθεση Τουρισμού Travel Expo Cyprus
Lanitis Entertainment: Ανεβάζει το επίπεδο γαστρονομικής απόλαυσης στην πλατεία του Trilogy
Ελληνικός τουρισμός: Αυξημένες κρατήσεις από Ολλανδία και Βέλγιο
Από πού αντλεί τουρίστες η Κύπρος-Οι κύριες αγορές, οι ανακατατάξεις και το... Ισραήλ
«Dragon Game»: Το ψηφιακό παιγνίδι του υφυπουργείου Τουρισμού για προώθηση 20 χωριών της Κύπρου