Τα πεντάστερα και τα τετράστερα ξενοδοχεία της Kanika

Συνολικά πέντε ξενοδοχειακές μονάδες πέντε ή τεσσάρων αστέρων διαθέτει ο Όμιλος Kanika Hotels & Resorts, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες της εγχώριας ξενοδοχειακής βιομηχανίας.

Το πιο πρόσφατο απόκτημα της αλυσίδας είναι το Amavi Hotel, το πρώτο ξενοδοχείο για ζευγάρια, στην Πάφο.

Διαβάστε ακόμα: Τα 15 μεγάλα εμπορικά κτήρια των τραπεζών

Διαβάστε ακόμα: Louis Night Show: Δημιουργικό είναι να κάνεις τον κόσμο να περνά καλά

Amavi Hotel (Πάφος)
Η τελευταία προσθήκη του Ομίλου Kanika Hotels & Resorts είναι το Amavi Hotel.
 


Είναι το πρώτο πολυτελές ξενοδοχείο πέντε αστέρων στην Κύπρο που σχεδιάστηκε αποκλειστικά για ζευγάρια και αποτελεί τη ναυαρχίδα του brand Made for Two της Kanika.

 

Το ξενοδοχείο λειτούργησε τον Μάρτιο του 2019, στην παραλιακή λεωφόρο Ποσειδώνος, στην Πάφο, δίπλα από το Alexander the Great.
 



Βρίσκεται πάνω σε αμμώδη παραλία με γαλάζια σημαία κα έχει σχεδιαστεί με τρόπο ώστε να προσφέρει μαγευτική θέα προς τη θάλασσα.

 

Deluxe δωμάτια, superior cabanas, αποκλειστικές σουίτες, junior σουίτες, καθώς και σουίτες ειδικά για τον μήνα του μέλιτος, είναι ανάμεσα στις επιλογές των ζευγαριών που θα επισκεφθούν το ξενοδοχείο.
 

 

Το Amavi Hotel διαθέτει πέντε εστιατόρια, τρία μπαρ, καθώς και κέντρο spa και ευεξίας.
 


Alexander the Great Beach Hotel (Πάφος)
Το Alexander The Great Beach Hotel στην Πάφο, στη νοτιοδυτική ακτή της Κύπρου, είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων με άμεση θέα σε αμμώδη παραλία με γαλάζια σημαία».
 



Χτισμένο σε αρχαιολογικό χώρο που χρονολογείται από το 2000 π.Χ., βρίσκεται μόλις λίγα λεπτά με τα πόδια από το γραφικό λιμάνι της Πάφου.

 

Μετά την ανανέωσή του του το 2013, το βραβευμένο ξενοδοχείο καλωσόρισε τους επισκέπτες του με καινούργιο πνεύμα που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες.
 


Από τη διαμονή μέχρι τις εγκαταστάσεις αναψυχής, από την γαστρονομία έως την ψυχαγωγία, το παραθαλάσσιο ξενοδοχείο, με εκπληκτική πανοραμική θέα στο λιμάνι της Πάφου και το μεσαιωνικό κάστρο θα ικανοποιήσουν τόσο ζευγάρια όσο και οικογένειες.
 


Elias Beach Hotel (Λεμεσός)
Πολυτελές ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων μπροστά στη θάλασσα, με θέα σε αμμώδη παραλία με γαλάζια σημαία, το Elias Beach Hotel βρίσκεται στην αρχαία Αμαθούντα, σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο από το κοσμοπολίτικο τμήμα της Λεμεσού.
 

 

Με μια ποικιλία από διαφορετικούς τύπους δωματίων, μια πλήρη σειρά εσωτερικών και εξωτερικών χώρων αναψυχής και μικτών προγραμμάτων ψυχαγωγίας, το ξενοδοχείο χαρακτηρίζεται ως ένα προσεκτικά σχεδιασμένο θέρετρο.
 

 

Ο συνδυασμός της ποικιλίας, της ποιότητας, της κομψότητας και της άψογης εξυπηρέτησης κατέστησαν το Elias Beach Hotel τον αγαπημένο προορισμό για παραθαλάσσιους γάμους και μήνα του μέλιτος.


Olympic Lagoon Resort Ayia Napa
Το βραβευμένο Olympic Lagoon Resort Agia Napa έχει πλέον επεκταθεί και αναβαθμιστεί σε πολυτελές ξενοδοχείο πέντε αστέρων, προσφέροντας στους επισκέπτες του ακόμα πιο ευχάριστες διακοπές στην Κύπρο.
 

Τα δωμάτια και οι σουίτες παρέχουν πολυτέλεια και άνεση, με διαφορετικούς τύπους καταλυμάτων που ταιριάζουν στις ανάγκες των οικογενειών με παιδιά ή ζευγάρια που αναζητούν ιδιωτικότητα.
 



Η ιδέα του Hotel-within-a-Resort προσφέρει στα ζευγάρια τη δυνατότητα να κλείσουν δωμάτια μόνο για ενήλικες και να απολαύσουν ποικιλία περιοχών μόνο για ενήλικες με στόχο τη μέγιστη προστασία της ιδιωτικής ζωής και της ηρεμίας τους.

Τα επτά εστιατόρια του θέρετρου περιλαμβάνουν ένα ιταλικό εστιατόριο που σερβίρει ένα πρωτοποριακό a la carte μενού, καθώς και ένα εμπνευσμένο à la carte εστιατόριο, με εξαιρετικό φαγητό, από παλιές κλασικές συνταγές έως οικογενειακό μενού. Τέσσερα εσωτερικά και εξωτερικά μπαρ / καφέ σερβίρουν σνακ και αναψυκτικά ανάμεσα στα γεύματα.
 

 

Ένας από τους πιο συναρπαστικούς χώρους είναι η εσωτερική αίθουσα ψυχαγωγίας, όπου οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν και να απολαύσουν ένα καθημερινό πρόγραμμα θεαματικών βραδινών παραστάσεων, καθώς και η παιδική λέσχη. 

Olympic Lagoon Resort Paphos
Από το 2010 στην Αγία Νάπα, που λανσαρίστηκε το πρώτο Olympic Lagoon Resort, κατάφερε να γίνει το πρώτο εντυπωσιακό πολυτελές θέρετρο all-inclusive στην Κύπρο, σχεδιασμένο για ερωτευμένα ζευγάρια και για οικογένειες.
 

 

 

Στο ίδιο μήκος κύματος, το Olympic Lagoon Resort Paphos σχεδιάστηκε για να προσφέρει σε όλους μια υπέροχη εμπειρία διακοπών, με ένα άγγιγμα αποκλειστικότητας.
 



Διαθέτει μεγάλη επιλογή από δωμάτια και σουίτες, θεματικές πισίνες, αλλά και εγκαταστάσεις αναψυχής.

 

Δειτε Επισης

Με επένδυση €180 εκατ. στα χέρια της Ελληνικής η CNP Cyprus-Αποκτά ηγετική θέση στην ασφαλιστική αγορά
Αλεξανδρούπολη-Λάρνακα: Πότε αρχίζει επίσημα η απευθείας αεροπορική σύνδεση
ΕΤΑΠ Πάφου: Συμμετέχει σε έργο για πράσινη και ψηφιακή μετάβαση μικρομεσαίων επιχειρήσεων
16α IN Business Awards: Απόψε η μεγάλη γιορτή του κυπριακού επιχειρείν
Το παζλ της απασχόλησης στο Δημόσιο-Οι μόνιμοι, οι αορίστου και ορισμένου χρόνου και πόσοι οι ωρομίσθιοι
Blame game και...γεφύρι της Άρτας η ενιαία ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας-Το plan b της Kυβέρνησης
Αποκαλυπτήρια για EKO Energy-Και επίσημα στην προμήθεια πράσινης ηλεκτρικής ενέργειας
Οι νέοι κανόνες που ενέκρινε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για καταπολέμηση του ξεπλύματος
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Αυξάνει την παρουσία της στην Τράπεζα Κύπρου η Helikon-Ποιοι οι μέτοχοι με πέραν του 5%